Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

star sa for siden:

Tidlig på i dag i håp om å gå tidlig også. Ute snør det. :mumle:


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er smårørt. Sitter på t-banen med min nyutsprungne russ. Fornuftig som han er ton han på seg vinterjakka si. Håper og tror at han får en fin russetid!


#4

celebelen sa for siden:

Vi fikk snø i går kveld og i natt, men den har i det minste smeltet fra asfalten. Jeg startet dagen med å ringe legekontoret, og håper legen kan trylle fram noe vidunderdop som tar knekken på hosten min snart.


#5

tink sa for siden:

God morgen, bare regn her heldigivs. Det er fredag, men jeg ser fram til en ekstra travel helg - så det er bare å stålsette seg.


#6

Blå sa for siden:

God morgen

Hjemmekontor etter en supertravel uke. Jeg har landet i sofaen med en del ting som skal ferdigstilles. Litt hjernedødt arbeid, som passer godt i dag.

Planen er halv arbeidsdag og så skal jeg avspasere og rydde og vaske og gjøre klart til selskap i kveld.

Jeg hører på BT podden Knut løper. Og for alle som har podme (eller BT abonnement) så kan jeg anbefale den. Småsjarmerende om å komme i gang med trening når man aldri har vurdert det før.


#7

millact sa for siden:

Russ her også; fikk tatt et flott bilde av henne i dag tidlig.

Ingen snø her, men kaldt.


#8

polarjenta sa for siden:

Russ her også, og siden jeg brukte 1 minutt på å ta bilde så var jeg nødt til å kjøre han på skolen for jeg måtte jo skjønne at det ødela hele tidsrammen hans.:knegg:

Glad det er helg og jeg har tenkt å avslutte tidlig idag.


#9

Frøy sa for siden:

Ska være så lykkelig når denne dagen er over. Det er begravelse for mannens bestemor i dag. Der er det litt komplisert forhold til begravelse og enda mer kompliserte familieforhold. Men vi skal klare å hedre og minne det vakre menneske som ikke er blandt oss lengre på en fin måte.


#10

Blå sa for siden:

:klemmer: Frøy.


#11

Nenne sa for siden:

Stor klem, Frøy! :klemme:

Hjemmekontor i dag. Hele formiddagen tilbragt på Teams. Nå skal jeg prøve å komme litt a jour med alt annet og så blir det nok litt tidlig helg på meg tror jeg.


#12

millact sa for siden:

Frøy:klemme:


#13

Millen sa for siden:

:klemme: Frøy


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.