Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva koster frisør for gutt 17?

#1

Pelle sa for siden:

Sønn vil helst klippe seg hver 10. uke. Har vanlig frisyre med midtskill. Har prøvd billig frisør, men de klippet litt rart så det ble en kant rundt hodet, på grensen til bolleklipp. Så hikk vi over til Nikita, som hadde ungdomsrabatt, som nå ikke finnes lenger. Så nå koster det plutselig 760 kr?! Hva betaler andre?


#2

GinaK sa for siden:

Samme pris.


#3

Molly sa for siden:

590 for herreklipp på Alna senter.


#4

Nada sa for siden:

Her koster det 980 kroner, så jeg klipper eller så får han betale selv.


#5

venla sa for siden:

Det er vel ikke lenger lov til å ta pris etter kjønn? Min frisør angir priser etter hårlengde og type behandling. Billigste klipp ca 20 min kort hår starter på 707.


#6

Tjorven sa for siden:

Knerten klipper seg på Cutters, men han har en veldig enkel frisyre. Jeg tror det koster 398.


#7

Che sa for siden:

18-åringen betaler 500. Studentpris.
16-åringen har større tro på meg som frisør enn frisør hos Nikita.


#8

jolie sa for siden:

Vi går bare til den «lokale frisøren», og de har helt greie priser og flinke frisører. Men det er jo ikke en kul og hipp salong. Betalte tusen kroner for to uker siden for å klippe begge kidsa.


#9

My sa for siden:

590 kr for min sønn (blir 17 i oktober) lørdag for ei uke sida, på Trondheim Torg (Antoinette).


#10

Karamell sa for siden:

Enten er det 850 eller så er det 750. Sirkus shopping, Trondheim.


#11

millact sa for siden:

Sønn 15 betaler ca 460 kr, norsk salong.


#12

m^2 sa for siden:

sønn (22) går til fæncy barbershop og betaler 640, eller billig «lokalfrisør» til 420-450. osloområdet


#13

liefje sa for siden:

Min sønn og mann går begge på sånne steder med utenlandske frisører uten timebestilling. De betaler 300-350. Selv betaler jeg over 10 ganger mer. :lol:


#14

Geitrams sa for siden:

Eldstemann blir 17 senere i år og betaler rundt 800. Begge guttene har svært tykke og strie manker uten tilgivende fall/bølger, og det krever sin frisør og klippe pent. De har hatt noen uheldige klipper hos billigfrisører.


#15

IzziCreo sa for siden:

Etter poden ble 11 betaler han voksenpris. Da tipset frisøren hans varmt om lærlingeklipp, for 900-1000,- synes selv de nok er i dyreste laget til unge. Koster rundt 6-700,- minnes jeg. Han bør klippe seg hver 7. uke, så det er en utgift...


#16

Camomilla sa for siden:

Rundt 1000kr der poden min går.
Han er i «modellparken» til frisøren vår og betaler gudskjelov ikke hver gang det er klipping på gang.
Han må betale selv.


#17

Tallulah sa for siden:

Rundt 1000,- Han har tykt hår som krever en del av frisøren, men han klipper seg heldigvis ikke så ofte. Frisører skal jo ha for utdannelse og til utgifter de også.


#18

Serafin sa for siden:

Jeg ser i appen at jeg betalte 510 for både guttungen og jentungen i desember. Men tror jeg også har betalt rundt 650 for guttungen innimellom. Må nok det i morgen, for tror frisøren trenger sauesaks for å komme gjennom det håret, haha.


#19

Bokormen sa for siden:

Vi slipper billig unna ser jeg. Jeg tror jeg vippset 450 kr til poden sist han hadde klippet seg. Det er mulig vi får litt rabatt, siden vi kjenner frisøren, som driver egen salong. :)


#20

Kaprifol sa for siden:

Sønnen min klipper seg hos en lokal herrefrisør som går for å være rimelig, uavhengig salong. 400,- for vanlig kort klipp. Han blir klipt med både saks og maskin.



#22

IzziCreo sa for siden:

Jeg tok ikke med sønnen på 19. Han har tykt krøllete hår, og betaler nærmere 2000,-. Det er langt da, og han klipper seg ikke mer enn et par ganger i året.


#23

My sa for siden:

Er det 2000 bare for klipp, eller gjør han da andre ting også?

#24

Maverick sa for siden:

Ca 800,- for enkel klipp, dog ikke såpass samlebånd som Cutters. Eldste fant nylig en type barbershop på Bislett (?) med unge herrefrisører som klippet rimeligere (men veldig bra).


#25

Avatar sa for siden:

665,-. Han har tykt hår og det tar litt tid.


#26

IzziCreo sa for siden:

Det er såkalt dry cut.

Fra Adam og Eva:


#27

Myria sa for siden:

Våre gutter går også til en lokal salong. Flinke frisører og både guttene selv og vi er alltid veldig fornøyde med resultatet. Husker ikke helt hva vi betaler, men det var i alle fall under 500 for 15-åringen sist, og han har tykt hår som tar litt tid å klippe.


#28

Luftslottet sa for siden:

Her foretrekker husets pode å bli klippet av meg fremdeles, for da kan han bli klippet omtrent på timen når han syns det trengs. :stuart:

Jeg kan 3-4 frisyrer, og han har så tykt og rasktvoksende hår at han må klippes hver 3.-4. uke. Det har vi verken tid eller råd til å gjøre hos frisør hver gang. Tipper det kostet 500 for barbermaskinen og et par hundrelapper i frisørsaks og tynnesaks.


#29

Chablis sa for siden:

650 betaler min.


#30

Apple sa for siden:

Min 18- åring betaler 500 tror jeg. Studentpris.


#31

Pelle sa for siden:

Fasit ble 625 kr hos barberer. Har tynt og enkelt hår, men jeg er ingen frisør.


#32

Geitrams sa for siden:

Jeg klippet guttene i mange år og syns selv det ble riktig bra, men nå nekter de, av en eller annen grunn :vetikke:


#33

Malama sa for siden:

Mannen klipper guttungen vår. Han får tilbud om å gå til frisør nå, men har ikke villet det end. Mannen er ganske fornøyd med at jentene har gått over til frisør han klippet dem også inntil i fjor, men særlig tenåringen er greit å ha til frisør nå, synes han.


#34

Vianne Rocher sa for siden:

890 på siste besøk. Dyrt ja. Han er sær og kresen og går kun på ett sted for klippen (samme som faren). For ikke så lenge siden var det bare en femtilapp i forskjell på klipp på fancy salonger og nabolagssalongen, men de dyre har åpenbart satt opp prisene.


#35

Luftslottet sa for siden:

Jeg har tilbudt mine frisør, regner med at det på et eller annet tidspunkt syns det er teit/flaut å bli klippet av mamma.

Nå har eldstemann en utpreget nerdete og praktisk stil, så jeg tror kulhet bryr ham omtrent midt i ryggen. :knegg: Jeg klipper mannen også (og av og til mitt eget hår, hvis jeg ikke gidder å bruke en halv dag hos frisøren :stuart:).


#36

Pamina sa for siden:

Downtown barbers i Oslo tar 450 for skinfade, de er flinke og travle - ligger prislister på alt på nettsiden deres.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.