Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva oppbevare i skap over kjøleskap?

#1

Hyacinth sa for siden:

På det nye kjøkkenet vårt er det et skap over kjøleskapet, eller rettere sagt en hylle som ikke er kjøleskap, men som åpnes hver gang man åpner kjøleskapsdøren.

Jeg ser at denne løsningen er relativt vanlig, så mitt spørsmål er: Hva oppbevarer man der? Sånn rent praktisk, altså.


#2

Bokormen sa for siden:

Vi bruker det skapet til frokostblandinger, proteinpulver :gal: og ev potetgull osv. Tørrvarer som vi ikke bruker hver dag, og som ikke står sammen med bakevarene. (Ikke i den forstand at jeg nødvendigvis skiller på tørrvarer på den måten, men vi har snurreskap med mel, sukker, havregryn og den slags, og det skapet er fullt nok som det er.


#3

My sa for siden:

Vi bruker det til saft som ikke trenger å stå kaldt, noe alkohol, og diverse kjemikalier som ungene ikke skulle få tak i da de var små. :knegg:


#4

Syrinx sa for siden:

Vaffeljern, plastboksar og bakepapirlager her.


#5

Input sa for siden:

Vår brukes til medisiner, plaster og vitaminer. Vi har svært sjelden servietter, men om vi kjøper inn til en spesiell anledning, legger vi de også der frem til de brukes.


#6

Nada sa for siden:

Kakebokser.


#7

-ea- sa for siden:

Tilbehør (flasker) til kullsyremaskinen og smoothie-makeren.
Strykejern.
Potetgull (oppi en papirpose som skjuler innholdet).


#8

Millen sa for siden:

Ting som ikke brukes så ofte.


#9

Charlie sa for siden:

Spørs hvor høye brukerne er ifht skapet. Hvor det er balanse mellom brukernes høyde og skaphøyde kan det være praktisk at matboksene står der når man likevel skal ha ut maten. Hvis skapet er i høyeste laget -ting man bruker sjeldent.


#10

Hyacinth sa for siden:

Hm. Mye forskjellig, med andre ord.

Er det varmere enn ellers over der, pga kjøleskapet? Eller kaldere, pga kjøleskapet? :undrer: Eller vanlig romtemperatur?


#11

Syrinx sa for siden:

Eg vil seie det er varmare der.


#12

Sissel sa for siden:

Her har vi store bakeboller, tørkeruller og glansemiddel til oppvaskmaskinen.


#13

frukt sa for siden:

Jeg har et skap med egen dør over kjøleskapet. Har diverse fat (altfor mange egentlig) og en voksduk der.


#14

Myria sa for siden:

Vi har også et skap over kjøleskapet og der har vi crockpot, kakeformer, en kakeboks, et par kjøkkenting som ikke brukes så ofte og kjøkkenpapir.


#15

meisje sa for siden:

Vi har en sånn hylle over kjøleskap som man får tilgang til når man åpner kjøleskapsdøren. Siden det blir varmt der, varmuften stiger opp, så ville ikke jeg brukt den til mat lager.

Selv bruker jeg den til store serveringsfat og til campingservice og lysestaker. Alle ting jeg bruker ganske sjeldent. Kunne også brukt den til stekeplater, men de bruker jeg såpass ofte at det er upraktisk. jeg må bruke en stol for å få ut servingsfat feks.


#16

Nextlife sa for siden:

Jeg synes det er alt for varmt og tett til å oppbevare matvarer der, så der ligger bruksanvisninger, engangstuer, skuresvamp og andre slike ting jeg ikke bruker ofte.


#17

Pelle sa for siden:

Ting som brukes sjelden; noen store fat, stor gryte og brødformer.


#18

Elisabet sa for siden:

Det er ei sånn hylle jeg bare akkurat rekker opp til ytterst, så der ligger esken med knivsliperen samt vann/vin karafler. Har noen deler til kjøleskapet/skaper som ikke er i bruk på kjøkkenet innerst på den hylla bare for å vite hvor jeg har det, men det er jo ikke i bruk.


#19

Unicorn sa for siden:

Jeg har kakeformer, brødformer og kakefat der. Når ikke opp uten å stå på stol.


#20

Novla sa for siden:

Vi har store stekeplater, langpanner og brødristeren (brukes sjelden) der.


#21

Malama sa for siden:

Brødristeren vår står på spisebordet og brukes daglig. Vi har ikke skap over kjøleskapet heller, så jeg kan ikke egentlig svare for hva jeg ville hatt er, vi har åpent, så det er "ikke ting som ikke tåler å bli nedstøvet etc" i realiteten, søppelsekker, gråpapir, etc.


#22

millact sa for siden:

Har store kakefat og slike ting der.


#23

Fersken sa for siden:

Store kakefat, diverse bakegreier, en sånn gjennomsiktig oppbevaringsboks med diverse som ikke blir brukt hver dag (f.eks tacoskjell varmeholderen i tøy.


#24

GinaK sa for siden:

Vi har eget skap over kjøleskapet, har brett frokostblandinger, saft og kaffekanne der.


#25

liefje sa for siden:

Vi har to kjøleskap med sånne hyller over. Den ene brukes til kokebøker (de jeg bruker mest, står fremme, resten er her) mens den andre er til vaffeljern, toastjern, pastamaskin, popcornmaskin og sånne større greier som vi sjelden bruker. Også har jeg ekstra Nespresso kapsler der


#26

Madicken sa for siden:

En haug med kokebøker som aldri brukes lenger. Nå bruker jeg bare internett eller hodet når jeg lager mat. Vurderer å kvitte meg med bøkene og utnytte plassen til noe annet.


#27

Nelly Nickers sa for siden:

Fikk et brått flashback til barndomshjemmet mitt og et sånt skap. Det inneholdt en flaske campari, åpnet potetgullpose med klesklype på, tørkerull og et par-tre kokebøker.

(Knegger av bokormens proteinpulver-emoji. Føler likt for den den tåpelige megaboksen. :knegg: )


#28

Strå sa for siden:

Jeg ble så usikker av trådtittelen at jeg måtte gå bort og se etter.

Over kjøleskapet her som alle andre steder vi har bodd, er det luft opp til taket.

Vi har godt nok med skap og skuffer til alt vi trenger ser det ut til. I hvert fall en skuff er tom faktisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.