Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fin dusjoppbevaring

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi har (snart) nytt bad, og jeg har kjøpt denne til å ha i dusjen:

www.inr.no/sortiment/dusjoppbevaring/dusjoppbevaring-nest

Men den er for stor. Badet ble trangere enn ventet, så vi har en vanlig dusj på 90*90. Hvis jeg henger denne på en ledig vegg, vil dusjen bli mindre sånn i praksis. Prøvde å henge den på samme vegg som amaturet, men det ble helt feil. Slange, blandebatteri, alt er i veien.

Er det noen som vet om en annen løsning for shampo og såper?

Jeg synes det er så lite pent å ha det stående framme. Hvis alle emballasjene var pene i seg selv, hadde det vært greit, men sånne hensyn kan jeg ikke ta når jeg kjøper shampo etc.
Det hadde vært så fint å kunne skjule det litt.



#3

Hyacinth sa for siden:

Takk! Jeg ser ar den er veldig høy, da.



#5

Madicken sa for siden:

Hva med å kjøpe pen emballasje og heller fylle opp med favorittproduktene etter behov?



#7

Hyacinth sa for siden:

Har vurdert, men har noen stygge tuber, og i praksis kommer det ikke til å skje…


#8

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips!


#9

liefje sa for siden:

Vi har innebygget nisje inni dusjen som er plassert et sted som ikke synes utenom når man er inni dusjen. Det blir jo såklart ikke aktuelt for deg, men et eksempel på at du burde ha hatt enda en tråd om tips før dere bygget om. :grineler: (sorry, måtte bare)


#10

Hyacinth sa for siden:

Det var jeg jo klar over at går an, men ikke hos oss. Da ville badet blitt enda smalere og dusjen enda 10 cm mindre. Det var rett og slett ikke mulig. Hver eneste cm er tynt til det ytterste.


#11

meisje sa for siden:

bad.no/products/beslagsboden-dusjkurv-for-dusjblandebatteri-1216?variant=41904854302919&utm_source=google&utm_ medium=cpc&utm_campaign=sh-pmax-baderomstilbehor&utm_term={term}&matchtype=&keywor d=&cid=20798456383&agid=&device=c&placement=&creat ive=&target=&adposition=&gad_source=1&gclid=EAIaIQ obChMIr5Sv2JvghQMV6QqiAx0m8AYpEAQYByABEgLSnfD_BwE

Vet ikke om denne oppfyller kravene dine, men vi har en sånn på gjestebadet vårt, som også har en liten dusjnisje, og jeg syns den er veldig praktisk til shampoo etc, uten å stjele av rommet.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.