Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

løve70 sa for siden:

God morgen!

Klarte ikke å sove lenge i dag. Veldig irriterende når jeg hadde sjansen.....Snart ut på tur med hunden, deretter på trening. Så til stallen. Gleder meg til å treffe vår nye hest. Arvingen og LøveMannen er på vei med den nå.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg sov til seks, da ville ikke kroppen mer. Har ikke gjort så mye fornuftig, annet enn å mate hunden. Dagen går med til ærend for min gamle mor.


#4

Millen sa for siden:

God morgen,
Helg uten planer for første gang på lenge. Først kaffe.


#5

007 sa for siden:

God morgen.
Nydelig vær, og vi er klar for sesongens siste dag i skibakken. Må finne frem solkremen, den fra i fjor får duge.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi skal ha middagsgjester, og Secunda og jeg har gått all in og baker sjokoladekaka fra The Bear. :knegg: Gjenstår bare å lage glasur og montere. :nemlig:


#7

Stompa sa for siden:

God formiddag. Stevnesekretær på brytestevne. Har egentlig ikke tid; mye jobb jeg må få unna i helga. Men det er et lite stevne, så satser på at det går kjapt.


#8

him sa for siden:

God formiddag. Har trent, og elsker pulsklokken - da kan jeg nemlig hvile mens den synkroniserer


#9

Tjorven sa for siden:

Den kaka så sykt god ut, Toffskji!

Vi var i 70-årslag til min stefar i går. Og det slo meg at man setter pris på godt selskap også når man er pensjonist. Jeg tror jubilanten var svært fornøyd etterpå.

I dag skal jeg jobbe som frivillig på fotballkamp. Det er godt med litt praktisk arbeid, og særlig når det er fint vær. Det er ikke så varmt, men da kan man jo bare kle på seg.


#10

star sa for siden:

Handlet jord og blomster og vært innom Obs. Dekkskift etterpå for det er ikke gjort enda.


#11

Dali sa for siden:

Morn! Har vært i stallen med yngste, og hun har storkost seg med egentrening på utebanen. Litt sol, passe vårvamt og hest som hører etter. Hva er bedre? (Mye, spør du meg, men :lol: ) Så nå er hun på vei til hesteøkt nr 2 med venninne mens jeg skal på hesteøkt nr 2 i kveld når vi skal gi alle hestene kvelds. Mye hest i livet vårt akkurat nå.


#12

Blånn sa for siden:

God ettermiddag! Dørstokkmila overvunnet og jeg har fåttmeg en styrkeøkt på Sats. Nå skal jeg hjem og lage meg sen lunsj.


#13

annemede sa for siden:

Har vært på skitur i sol!


#14

Blå sa for siden:

Jeg skal også ha middagsgjester og har brukt mye av dagen på matlaging. Men nå er alt i rute og jeg har tatt meg en pause med litt luking.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.