Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det fineste hotellet ved sjøen: Max 4-5 timer fra Gardermoen

#1

Anne C sa for siden:

Som overskriften sier, jeg vil dra til det fineste hotellet ved sjøen som ikke er lenger unna enn rundt 5 timer. Helst mindre. Med bil. Helst Sverige.

Vi vil ha sjøutsikt og gode bademuligheter. Er det noen som har noen gode tips? Vi skal dra i midten av juli, to dager bare jeg og mannen.


#2

scilla sa for siden:

Ikke i Sverige, men ikke så langt unna heller - Støtvig hotell:jupp:


#3

Anne C sa for siden:

De har ikke ledig de aktuelle dagene :sukk:


#4

Timar sa for siden:

Farris bad?


#5

Polyanna sa for siden:

Jeg syns Farris bad er helt nydelig. Det ligger PÅ stranden, en veldig fin sandstrand. Og så er det kjempefin sykkelvei til Stavern, der det er masse fine små bukter underveis.

Hotellet har fin spa.

2 t 15 min fra Gardermoen å kjøre, 2 t 22 min m tog.

Hoteller har sykler. Sånne gamle, skranglete Brelett-reklamesykler med kurv, som man kan fylle med godsaker og dra på tur.

Jeg er litt preget av at vi var der tidlig første covid-høsten, så det var lite folk, fortsatt sensommervær, og vi var SÅÅÅ glade for å være ute og lufte oss.


#6

Candy Darling sa for siden:

:love:


#7

Gerbera sa for siden:

Ekenäs på Koster. Med lunsj og middag på Kläpphägen :hjerter:#9

Charlie sa for siden:

Engø Gård på Tjøme, hands down.

www.engo.no/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwi_exBhA8EiwA_kU1Mk_NONlxEc8dkIcSMkg4qBHJD3IpuSJY2p3MYfDxUp-YqSSntzwNjBoChzgQAvD_BwE

Hvis vi strekker reisetida di litt, er et wild card Hotel Tylösand. Men da Sverige som du ber om. Det er hotellet til Per Gässle og virkelig velfylt med musikkparafernalia og kunstsamlingen hans.

www.tylosand.se/

Kortere og billigere er Hotel Laholmen i Strømstad.

www.scandichotels.com/hotels/sweden/stromstad/scandic-laholmen?cmpid=ppc_BH2nd&s_kwcid=AL!7589!3!386234538440!b!!!!&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SE_Generic_DSA_EN&utm_id=6673219905&&cmpid=ppc_GH3d&s_kwcid=AL!7589!3!652056628500!!!g!!&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwi_exBhA8EiwA_kU1MtziPAVGkYrn6VMfx-OPwdqG_7o21B-8hLQ3XhByXQ5KyN7mribQghoClW0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Det er et litt mer mainstream hotell men fint og god mat, her er selling point at de ligger rett i en fin liten svensk sommerby.


#10

celebelen sa for siden:

Ta en kikk på Tanum Strand. Jeg har bare vært der i oktober, og mest innendørs (seminar), men syntes det var koselig. Og de har badstu på brygga, så vi badet i sjøen.#12

Anne C sa for siden:

Her er det mange gode forslag.
#15

scilla sa for siden:

Skulle inn å foreslå det samme som Pøblis:jupp: Da kan dere også ta båt ut til Väderöarna og spise lunsj på pensjonatet der ute og gå tur i helt fantastiske omgivelser:hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.