Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

star sa for siden:

Tidlig på for jeg regner med at jeg kan gå tidlig.


#3

Stompa sa for siden:

Morn. Skolefri i dag, men må jobbe seinere. Først skal jeg på mammografi, og på trening med Frøkna.


#4

Trixie sa for siden:

Fridag.
Så etterlengtet. Kjæresten og jeg er på tur, våknet i et glampingtelt på Vestlandet. Idag skal vi på tur.
God fredag til alle.


#5

Blondie sa for siden:

Vi har fri sammen i dag, men er hjemme. Må fikse og ordne litt, og nyte solen litt.


#6

ingling sa for siden:

Mornings, her er det jobb, men nesten møtefri. Da tror jeg alltid at jeg skal få gjort masse. :knegg: Vi får se hvordan det går!


#7

Toffskij sa for siden:

Her feirer vi ikke St. Inneclemens i år, mannen og jeg er på jobb, og Secunda har sin aller siste IB-eksamen. (Mulig utenlandsstudenten feirer, siden hun ble ferdig med eksamenene sine på tirsdag.)


#8

celebelen sa for siden:

Bortekontor i dag, mest fordi jeg var i begravelse onsdag og har litt for mye gjenværende til å ta helt fri. Men det blir nok en kort dag, ser ut som mange på kontoret har fri.


#9

Blånn sa for siden:

Jeg er på jobb i dag. Rydder og pusler og får unna ting.


#10

Syrinx sa for siden:

Deilig med ein fredag der ingen skal tidleg ut dørene.

Eg skulle på visitorteneste i fengselet i dag, men då eg tok fram telefonen i dag tidleg låg det tapt anrop frå dei så eg reknar med han har avlyst besøket. Då trur eg det blir ein svipp på kafé i staden.


#11

Maverick sa for siden:

Krysser fingrene for Secunda, Toffskij! :tvitvi:

Jeg er på jobb, med en hel del andre - inneklemtdager er på ingen måte automatisk fridag i bransja vår. :knegg: Digg med litt lavere frekvens på innkommende eposter og telefoner, da.


#12

Stompa sa for siden:

Jeg var så idiot at jeg fant på å handle på senteret etter trening. Hadde ikke reflektert over at inneklemtdagen kunne påvirke det, men det var helt sykt med folk. Enda verre enn en ordinær lørdag, og jeg handler aldri på lørdager hvis jeg kan unngå det. Nå er jeg mentalt utslitt av å forholde meg til horder av folk som går i sneglefart eller sperrer alt av gangareal. :gal:


#13

Blå sa for siden:

krysser fingre for Secunda. Lillesøster her dro rett på hytten og tre dager alene, da hun var ferdig med sine husker jeg. Det er litt av et kjør.

Her har vi vært blant de mange på senteret i dag. Vi har begynt å legge oss til gamle mennesker vaner, som å handle sammen før større dager. Og i dag har vi fått unna det meste til 17. mai.

Irriterende nok var det mange andre som var på jobb. Det pep såpass mye i epostene mine at jeg har tatt meg en liten time med pcen for å ikke tenke for mye på det i helgen. Men, nå er jeg ferdig og hagen ligger der ute og frister.


#14

Toffskij sa for siden:

Secunda er ferdig nå og virket særdeles glad og fornøyd. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.