Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. Kaffe i stille hus. Har tre ungdommer i hus, men de sover fortsatt. Frøkna planla at vi skulle ut og løpe før de skal i konfirmasjon kl. 13, så håper hun kommer seg opp snart.


#3

Stompa sa for siden:

Ble forøvrig seint i går, fordi Coop Mega-butikken som ligger 100 meter unna blei totalskadd i brann. Vi var omringa av blålys og skuelystne. Nå er det rolig, men det ryker fortsatt og de driver etterslukking.


#4

millact sa for siden:

Så skummelt med brann, Stompa!

Stille her også. Jeg skal straks dusje og lage meg kaffe.

Middag med venner i kveld på Kilden og så Kunstsiloen.


#5

vixen sa for siden:

Konfirmasjon til tantebarn i dag. Blir hyggelig! Var på rigging og matlaging i går kveld. Konfirmanten skal holde tale under seremonien.Og når det blir fin solosang med sangen Nordmørsminne og konfirmantene står i finstasen da må jeg nok frem med lommetørkle


#6

him sa for siden:

Skummelt med brann. Her: rolig dag, lite planer 😊


#7

star sa for siden:

Oi, skummelt med brann ja.

Vi tilbrakte kvelden på legevakta i går. Var en som syns det hadde gått for lang tid siden sist det hadde vært noe. :gal: Oppe og går i dag, om enn saaaakte.

Jeg har løpt runden i skogen. Klarte hele runden på forsøk nr. 2 :stolt: Skal snart komme meg i dusjen og på butikken.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Straks avgårde for å hente ikke mindre enn 3 par briller. #gamla. Lesebriller, databriller og solbriller. Jada, neidaså.
Etterpå får jeg hjelpe ungdommen på med bunad, hun skal hjelpe til i 3 konfirmasjonsgudstjenesten i helgen. Bunadsskjorten er strøket og klar. Ellers tror jeg at litt husvask må på plass i dag og håper på en liten fjelltur i dag og en lengre i morgen.


#9

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har løpt 5000 m testløp på Sognsvann. Var kjørt etter oppvarmingen. Fullførte på 37:58 og var nest sist i mål. Men ble heiet fram av en hel gjeng. For 2 uker siden fullførte jeg 5000 m på mølle og brukte med en 2,5 minutter lenger tid. Så bra med progresjon.


#10

Millen sa for siden:

Jeg sov helt til.1030 idag, så nå drikker jeg kaffe. Ingen planer idag deilig.


#11

Syrinx sa for siden:

Den søvnen, den søvnen... jaja.

Skal innover til pappa i dag. Framleis rart og vondt å komme dit og ikkje bli møtt av mamma i trappa. Men sånn er livet.


#12

Fersken sa for siden:

Bra progresjon, Blånn! :heia:

Skummelt med så stor brann så nærme, Stompa.

Var på leit etter det perfekte 17. antrekket til 07-eren i hele går og foten er heller vond i dag. Får ta noe paracett, for jakten fortsetter i dag. Sånn er det når stilen og antrekket man hadde sett for seg ikke passet henne likevel. Eneste jeg vet nå er at dette blir dyrt. :knegg:


#13

millact sa for siden:

Kjipt, Ferske!

Her blir det russedress, praktisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.