Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

millact sa for siden:

Våken, litt deilig. Straks hoppe i dusjen og lage meg kaffe. Tenker jeg må innom et hagesenter i dag eller i morgen og plante på barnas fars grav.


#3

Dali sa for siden:

Morn! Kaffetrakteren serverte kaffen ut over kjøkkenbenken og kaffegrut over hele området. Så da gav jeg opp kaffe og setter meg med en kopp te istedenfor.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Nok en bunadsdag på husets yngste. Hun er i gang med glatting av hår og mekking på fasade. Vi skal være klar til å kjøre om 35 minutter. Innen den tid skal bunad på og hun skal helst få spist litt.... Etter hun er kjørt skal jeg hjem og skifte og legge i vei over vidden, tror jeg. Solen er nydelig også i dag, og det er ikke meldt så varmt som de neste dagene. Der oppe er det heller ikke mange bjørketrær...


#5

millact sa for siden:

Spiser frokost ute, nyter fuglekvitter og ser utover sjøen. Livet kunne vært verre!


#6

Martis sa for siden:

Enig Millact! Terrasse, kaffe og fuglekvitter. Har ikke sjøutsikt i marka. :knegg:


#7

star sa for siden:

Nydelig vær. Jeg skal ut på stolpejakt.


#8

Blondie sa for siden:

Ute på verandaen her også, nydelig med sol i fjeset. Vurderer om formen holder til en gåtur i skogen.


#9

Stompa sa for siden:

God formiddag.

Det ble mest sying, strikking og stryking i går, så nå prøver jeg intenst å ta igjen tapt jobbing. Skriftlig eksamen 21. mai er liksom deadline; må nesten få gitt alle elevene tilbakemelding på siste tekst før det. :nemlig:


#10

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg sitter på verandaen og nyter snart ut på tur i skogen og det er shortsvær. Deilig!


#11

Syrinx sa for siden:

Eg har ete loff med nugatti til sein frukost, straks blir det kaffi i solveggen.


#12

star sa for siden:

Da er jeg slakt i sofaen etter gåtur.


#13

Fersken sa for siden:

Yngste har fotballkamp i dag og må kjøres dit. Satser på at finværet holder seg til i ettermiddag. Må huske solkrem og håpe at jeg ikke får soleksem denne gangen også.


#14

Toffskij sa for siden:

For en nydelig dag! Vi har gått tur ned til Sørenga hvor vi i sola og så på gærningene som badet (nei, 13 grader er ikke badetemperatur!). Fine greier.


#15

Stompa sa for siden:

Da har jeg vært to turer på flyplassen, og huset er tømt for ungdommer igjen. Vi ses heldigvis igjen om bare en måned, til vitnemålsutdelinga til Frøkna på Oslo Met.


#16

Nenne sa for siden:

Jeg har planta i verandakassene i dag. Godt for alt en er ferdig med.

Ellers bedrives klesvask.


#17

Stompa sa for siden:

Klesvask her også. Masse sengetøy.

Ellers har jeg vaska tre bunadskjorter og strøket fire denne helga. Godt gjort når det bare er snakk om to skjorter. :knegg:

(Jeg strøyk skjortene for både Frøkna og svigerdatter før konfirmasjonen de var i i går, og tilbød meg og vaske og stryke dem på nytt etterpå sånn at de kunne pakke dem forsiktig og bare dra over dem med strykejernet til 17. mai. Det koster meg absolutt ingen ting å stryke bunadskjorter, og de satte veldig pris på det. :elsker: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.