Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

star sa for siden:

Legetime straks og så skal jeg jakte på stolper for å få tida til å gå før fysio.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg har ringt rundt til behandlingssteder, Pasientreiser og Fritt sykehusvalg. Jeg kan melde om at det er mye fiffig ventemusikk der ute. :gal:


#4

Fersken sa for siden:

Var ingen ventemusikk hos fastlegekontoret i morges. Men nå er hastetime i boks og den syke har fått melding om timen.


#5

Syrinx sa for siden:

Eg hadde time hos psykolog i dag tidleg og kom altså for seint. Berre 2 minutt, men eg er virkelig aldri seint ute til avtalar. Men sånn er det, ny morgonlogistikk når lillegutt heime byrjar bli ungdom. Kunne ikkje dra på skulen utan å fikse sveisen. :humre:

Eg må klippe plena i dag, den er løvetannåker. Vi har robotklippar, men den må ha nytt batteri så det tar litt tid å få somla oss til å få den i gang.


#6

star sa for siden:

Straks var en overdrivelse. Legen var selvsagt forsinka. Men rakk alle stolpene og nå straks er det fysio. :humre:


#7

Appelsin sa for siden:

Jeg har friuke på jobb :danse2:
Har vært på en flott fjelltopp for første gang (Bruviknipa), fantastisk vær, vestlandet er så vakkert av bilturen var helt magisk, fjellet enda vakrere. Møtte huggorm. Nummer to i år, allerede.


#8

Fintdethei! sa for siden:

Bruviknipa har jeg vært en gang, også i strålende vær. Fantastisk utsikt!!

Det ble innetrening på meg i dag. I vårkveld var jeg temmelig pollenpåvirket etter en fjelltur. Så en dag innendørs tror jeg er lurt, føler meg bedre i dag. Får se hvordan det går med innendørsprosjektet i morgen..


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.