Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Digital familiekalender

#1

apan sa for siden:

Jeg trenger en digital familiekalender som kan deles med i alle fall lillesøster. Jeg ønsker meg primært mulighet til å legge inn avtaler som bare er mine som hun ikke ser og en annen del som hun ser med våre og hennes og lillebrors ting.
Innspill?


#2

Ru sa for siden:

FamilyWall


#3

Acino sa for siden:

Vi bruker google sin. Legger en inn avtaler med den mailadressen ser alle i familien avtalene (jeg, mann og ungene), legger en inn med den adressen blir det feks synlig bare for meg eller bare for mannen osv. Har fungert utmerket i mange år, vi er fornøyde.


#4

Timar sa for siden:

Google sin.
Der har vi forskjellige kalendere. En for alt som gjelder barna som både eksen og eldste ser, og en for bare mine avtaler. Jeg får opp alle avtalene i samme visning, men med ulik farge.


#5

My sa for siden:

Vi bruker også google, og har opprettet en egen googlekonto for familien, som alle har tilgang til. Jeg har lagt familiens google-kalender til min egen google-kalender, så alle avtalene i familiekalenderen vises i min egen, men ikke omvendt. Vi har en iPad på ei bildehylle på kjøkkenet som alltid har familiekalenderen oppe. I familiekalenderen har jeg også lagt inn abonnement på kalendere fra hhv skoleruta og fotball.no, slik at all skolefri kommer opp der, og alle guttungens fotballkamper (og oppdateres automatisk ved endringer).


#6

Tallulah sa for siden:

+1 på google. Alle har hver sin googleadresse, også har vi laget ulike kalendre som vi deler tilgang med de andre. Vi har hver vår private, samt en som heter familiekalender.


#7

venla sa for siden:

Vi bruker også Google. Du kan opprette flere kalendre etter bruk.
Vi har en for "familien". Altså avtaler som angår barna, fritidsaktiviteter og samvær.
Alle har Google-konto med tilgang. Vi foreldre kan administrere selve kalenderen (så ikke ungene sletter den)


#8

star sa for siden:

Google her også.


#9

Observatøren sa for siden:

Hos oss har alle eple-produkter, så vi bruker icloud. Funker greit, som google calendar. Vurderer å bytte til google, men tror det blir utfordrende brukergrensesnitt for enkelte.


#10

Skilpadda sa for siden:

Vi bruker også google-kalender, i kalenderen på iphone (eller på desktop).


#11

-ea- sa for siden:

Jeg og eksen og ungen brukte google kalender før. Vi (voksne) la inn når vi skulle på reiser o.l., også på "frihelgene" våre. Siden vi var svært fleksible mht bytting, så var det greit å se at "nei, da er han bortreist" hvis jeg fikk tilbud om å bli med på noe ei helg jeg egentlig hadde ungen.


#12

frukt sa for siden:

Jeg brukte Cozi en periode, fungerte greit, både på Android og iPhone.


#13

Malama sa for siden:

Google her også. Hver av ungene har mulighet til å ha sin egen private, som de nok tar i bruk når de blir eldre, men de har en som er delt med meg og faren også. I tillegg har vi en for hele familien, en for alle ungene og en for voksne. Jeg og mannen har selvsagt våre egne også, men bruker mest den som er felles mellom oss så den andre vet når vi skal noe/er opptatt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.