Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

star sa for siden:

Humper på bussen. Som akkurat kjørte feil faktisk. Godt det ikke er 8 bussen for da hadde denne snuinga vært vanskelig pga mye trafikk.


#3

Sissel sa for siden:

God morgen. :) Pålogget hjemmekontor, og ser at jeg får nok å gjøre i dag også. :) Nok en fin dag, 16 grader her allerede.


#4

Chablis sa for siden:

God morgen
Akkurat hentet ungdommen hjem fra rulling, nå skal jeg sove litt før husvask og Oslotur, endelig skal jeg på Engakamp igjen.


#5

millact sa for siden:

Fysio om en time, så rolig morgen hjemme.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg skal ta botox i dag, både standard og med nakke, skuldre og kjeve. I tillegg skal jeg ta Aimovig for første gang. Spent på om det blir nasjonaldagsfeiring for meg, jeg pleier å være dårlig de første dagene etter injeksjonene.

Det er fremdeles sol da, så jeg drikker kaffe i hagen først.


#7

Blå sa for siden:

Lykke til Blondie.

Jeg sitter på hjemmekontor etter å ha vært ute og vannet grønnsaksplantene mine. :lykkelig:

Kort dag i dag og så er det full svusjing til masse gjester og stas hele helgen. :lykkelig:


#8

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg har kommet meg på jobb. Russen ligger hjemme full av feber. Regner med at han fyller på med paracet og er med på litt av moroa i kveld. Unner han det. Eneste gang jeg kommer til å si at fest etter hjemmedag fra skolen er greit.


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg er på kontoret, men øynene mine er ikke samarbeidsvillige. De bare renner og renner, og gjør ganske vondt. Det betyr at jeg må ha dem lukket ganske mye av tiden og da er det ikke så lett å se hva jeg skriver. Men dette har skjedd før, så jeg vet at det får over av seg selv etter en times tid. Det er bare kjedelig mens det pågår.

Jeg tror min russ godt kunne tenkt seg mer russetid. Både jeg og hun synes det har blitt langt mindre fest enn vi hadde sett for oss. Heldigvis har hun kost seg veldig med det som har vært, og så er hun jo normalt sett flink nok til å feste. :knegg: For henne har vel egentlig hele vgs vært en eneste stor fest ... og for en lykke det var etter tre skikkelig kjipe år på ungdomsskolen.


#10

007 sa for siden:

Hjemmekontor og krampejobbing frem til kl 13 - da kommer sola på terrassen. :glis:

Den lille mannen i mitt liv kommer også på den tiden, han har med seg matrosdress i str 62 og skal feire livets første 17.-mai hos bestemor og bestefar. :elsker:


#11

Tjorven sa for siden:

Der var øynene mine vanlige igjen. Litt såre etter timer med tårer, men dette går fint.

007: :hjerter: Det høres virkelig vidunderlig ut å få besøk av mannen sin sitt liv ikledd matrosdress i størrelse 62.


#12

Syrinx sa for siden:

Eg skal leike med hageslangen i dag, må vaske utemøblane. Før det blir det ein kjapp tur ut etter ny koffert som er litt større enn den gamle og som ikkje har defekte hjul.


#13

Nenne sa for siden:

Jeg har delvis vært trippelbooket i dag og nå er jeg ferdig og veldig klar for å gå hjem.


#14

Fersken sa for siden:

Vi har en utmerket gelatobar rett ved jobb, så nå har jeg og kollegaen min hatt en liten pause med gelato og god kaffe i solen.


#15

millact sa for siden:

Min russ som knapt har gjort noe annet enn skolearbeid skal ha vorspiel her i kveld, ute i hagen. Satser på det går fint; jeg kjenner kun noen få.


#16

Blånn sa for siden:

Min russ kom seg ikke ut i dag. Full av feber og ganske pjusk.


#17

millact sa for siden:

Så leit, Blånn!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.