Forskningsgruppe på 12 personer, de ankommer hytta rundt 14-16, det faglige starter 16, middag i 19-tiden, trenger noe å spise på før middag? Neste dag frokost, ut på tur og så lunsj i 13-tiden.
Jeg er ansvarlig for innkjøp og tilbereding på forhånd, må kunne forberede så mye som mulig, må være enkelt å varme/steke, alle tåler litt smak(få er norske) og rundt halvparten er vegetarianere. Jeg baker gjerne. Forresten er det kanskje noen som ikke tåler melk også.
Kjøkkenet har alt av utstyr og to stekeovner. Tenker lasagne og salat til middag, det er enkelt og greit med en form m kjøtt og en uten, men lasagne er kanskje litt kjedelig? Andre forslag? Og dessert anyone? Den må kunne lages et døgn på forhånd. Og hva med lunsj dag to... Og noe gøy til frokost? Og drikke(alholfri tur)? Ellers andre tips?
Kjøper gjerne ferdig og f.eks varmer opp også, kom på at det finnes croissanter i frysedisken som kan varmes, det og godt syltetøy er jo fint og sikkert noe flere vil like, vet dere noe lurt av ferdig mat som enkelt kan varmes/tilberedes?
Taco funker jo til slikt. Og så kan folk bare velge hva de vil putte inn i lefsene. Stekt sopp eller bakt søtpotet funker fint som varmt fyll til vegetarianerne.