Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som flytter og bærer pakker med gulv?

#1

apan sa for siden:

Jeg har 44 pakker gulv liggende i min egen garasje. Disse må inn i en egnet bil og deretter må de kjøres ca 600 meter og bæres opp i 4. etasje. Jeg er klar over at jeg kan benytte et flyttebyrå til dette. Jeg er også klar over at jeg kan benytte Mitt anbud. Men det er ikke tilfeldigvis noen i Oslo som har leid inn noen til noe tilsvarende og har noen å anbefale som ikke er fullt så dyre som et flyttebyrå?


#2

Timar sa for siden:

Jeg la ut behovet på en eller annen Facebook-gruppe. Småjobber i Oslo og omeng, kanskje? Jeg trengte hjelp til å frakte en sofa fra den andre siden av Oslo. Det var litt skummelt å sende sofaen avgårde med noen helt ukjente, men det kom trygt fram og helt opp i stua mi uten en skramme.

Send meg en PM om du vil ha (det lille jeg har av) kontaktinfo til han som kjørte. :)


#3

meisje sa for siden:

Jeg har en sønn på jakt etter jobb og inntekter hvis du kan tenke deg en sånn løsning.


#4

Luftslottet sa for siden:

Ja, jeg pleier å hyre inn eldstemann med venner. Andre jeg kjenner har fått en lokal speidertropp på dugnad. Nesteårs russ?


#5

apan sa for siden:

Jeg har vurdert eldstemann med venner, men føler et visst ansvar for dem ift at det er mye å bære og tungt. Om noe skjer, er det veldig kjipt. Er derfor interessert i noen som er reelt organisert via et firma. Det er blytungt og 4 etasjer opp.


#6

pippo sa for siden:

Vi har brukt et enmannstransportbyrå flere ganger, og er veldig fornøyde. Toma transport, v. Marcel Toma. Veldig hyggelig og flink mann. Hvitt arbeid. Send ham sms og be om pristilbud: +47 413 97 999


#7

Bokormen sa for siden:

Hvilket gulv endte du med, apan? :) Vi skal bytte om noen år, jeg synes bare det er så kjedelig å bruke penger på. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.