Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: Paideig, kan den stå til i morgen?

#1

Stikka sa for siden:

Jeg har laget paideig, men nå blir det ikke pai idag allikevel. Kan jeg oppbevare deigen i kjøleskap og trykke den ut og steke i morgen? Eller må jeg forsteke et skall og så oppbevare det. Ev. hvordan oppbevarer jeg da et forstekt skall?

:blomster:


#2

Ru sa for siden:

Det bør da gå fint å oppbevare den?
Man får jo kjøpt sånn paideig fra Nå/Tine ...

:ingen ekspert:


#3

Benzo sa for siden:

Deigen holder seg fint i kjøleskapet over natten, forstekt skall setter du også i kjøleskapet.


#4

Stikka sa for siden:

Takk for svar. Da hiver jeg deigen i kjøleskapet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.