Husmorskole: Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Her kan man spørre, dele og få gode råd av hverandre. Haster: Paideig, kan den stå til i morgen? #1 Stikka sa for 17år siden: Jeg har laget paideig, men nå blir det ikke pai idag allikevel. Kan jeg oppbevare deigen i kjøleskap og trykke den ut og steke i morgen? Eller må jeg forsteke et skall og så oppbevare det. Ev. hvordan oppbevarer jeg da et forstekt skall? :blomster: #2 Ru sa for 17år siden: Det bør da gå fint å oppbevare den? Man får jo kjøpt sånn paideig fra Nå/Tine ... :ingen ekspert: #3 Benzo sa for 17år siden: Deigen holder seg fint i kjøleskapet over natten, forstekt skall setter du også i kjøleskapet. #4 Stikka sa for 17år siden: Takk for svar. Da hiver jeg deigen i kjøleskapet.
#1 Stikka sa for 17år siden: Jeg har laget paideig, men nå blir det ikke pai idag allikevel. Kan jeg oppbevare deigen i kjøleskap og trykke den ut og steke i morgen? Eller må jeg forsteke et skall og så oppbevare det. Ev. hvordan oppbevarer jeg da et forstekt skall? :blomster:
#2 Ru sa for 17år siden: Det bør da gå fint å oppbevare den? Man får jo kjøpt sånn paideig fra Nå/Tine ... :ingen ekspert:
#3 Benzo sa for 17år siden: Deigen holder seg fint i kjøleskapet over natten, forstekt skall setter du også i kjøleskapet.