Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God hårbørste?

#1

frukt sa for siden:

Har du en hårbørste å anbefale?
Jeg har langt hår med litt fall om det har noe å si.


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg har aldri sett meg tilbake etter at jeg skaffet meg en Tangle Teezer.





#6

Nera sa for siden:

Tangle Teezer børster jo knapt det øverste hårlaget? Jeg har massevis av tynne hårstrå, og synes Wet Brush original er den beste.


#7

Hyacinth sa for siden:

Høh? :undrer: Den børster isllfall alt mitt hår på null komma niks.


#8

Pelen sa for siden:

Jeg har en skikkelig dyr en som jeg fikk i bursdag for mange år siden. Elsker den fortsatt. Det er en Mason Pearson.


#9

nokon sa for siden:

Eg har flokehår og er avhengig av å kunne greie ordentleg med balsam i håret. Så eg har ein med "hull" i bakplata frå Normal eg er veldig fornøgd med. Liker ikkje sånne med "luftputer", dei blir våte og sølete.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg er enig med nokon. Jeg har en helt enkel fra Normal som er ganske tøyelig. Den er utmerket for mitt hår som har blitt krøllete på sine eldre dager.

(Det med krøllene er ytterst fascinerende, for jeg hadde ekstremt rett hår som barn og ungdom. Den gang kunne ikke engang hardt arbeid og store mengder hårprodukter få mitt hår til å svinge på seg, og nå er det sånn helt av seg selv.)



#12

Fluke sa for siden:

Ikke jeg heller.


#13

Unicorn sa for siden:

Den hårbørsten jeg desidert er mest fornøyd med, har langt hår, kjøpte jeg på Kiwi.



#15

Geitrams sa for siden:

Samme her. Typisk nordisk hår med masse tynne hårstrå. Mitt hår floker seg voldsomt og blir fullt av frizz og afro-tendenser om jeg ikke børster det behørig etter dusj, og med tangle teezer gruer jeg meg ikke lenger til å børste håret.


#16

Musemus sa for siden:

Jeg har dette merket (i grønn, seff) og elsker den! Etter jeg startet med denne så står ikke håret mitt rett opp lenger - jeg hadde masse småhår som stod rett opp, men det er det slutt på nå. Anbefales virkelig!



#18

frukt sa for siden:

Hvilket merke? :blånn:

Takk for alle tips! :blomst:




#21

GydaG sa for siden:

Både mor og barn her i huset har voldsomme mengder hår, og den eneste som funker, eller i alle fall av de vi har prøvd er denne: lyko.com/no/hh-simonsen/hh-simonsen-gloss-air-brush-rubber-black-
Litt dyr kanskje, men sånne med puter blir sittende igjen i håret etter kort tid, og andre knekker (ja, helt sant) eller tar bare fjon på toppen.


#22

Tjorven sa for siden:

:knegg: Jeg kjenner GydaG og det er helt sant at det er forskjell på hår. Det som funker for mitt svært tynne nordiske hår (hvert hårstrå er supertynt, men det er mange av dem) er noe helt, helt annet enn håret til GydaG. Hun har stort, flott hår som står som en liten sky rundt henne. Så hva som funker vil variere mye med hårtypen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.