Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvem skjærer skumgummi?

#1

Bluen sa for siden:

Jeg har en skumgummimadrass som jeg ønsker å få skåret i strimler à 15 cm bredde (for å fylle opp ved siden av madrasser som er for smale for senga). Dette er vel ikke noe jeg evner å gjøre selv? :sparke: Hvor kan man eventuelt få det gjort?


#2

Tallulah sa for siden:

Du kan klippe den med saks. Blir ikke superpent, men funker greit om noe skal over uansett. Også har du skumplastspesialisten som jeg tror ligger på Alna.


#3

Bluen sa for siden:

Man KAN bruke saks, altså? Hah, mannen lo av meg. Da skal jeg sannelig prøve. Det trenger jo ikke være pent, for det skal bare stappes nedi og ha laken over seg.


#4

-ea- sa for siden:

Skjære med lang kniv? Helt brødkniv med bølgekant, kanskje.
Sag?
Jeg hadde prøvd først.


#5

Miss Norway sa for siden:

Det beste er å skjære med skarp tapetkniv eller teppekniv. Få en til å hjelpe, tegn opp hvor kuttet skal gå, og la hjelperen dra ut mens man skjærer i lange drag i hakket.


#6

Myria sa for siden:

Jepp. Sånn har vi gjort det og det blir faktisk ganske pent. :jupp:


#7

Adrienne sa for siden:

Det Missa sa. Skarp kniv er alfa omega, hvis ikke blir det bare rot.


#8

Syrinx sa for siden:

+1 på tapetkniv. Om du har ein planke eller ei plate som du kan legge press på så madrassa blir pressa saman så gjer det jobben enklere og kuttet finare.


#9

Polyanna sa for siden:

Eller en stor, skikkelig skarp kniv. Husk å ikke skjære ned i en bordplate eller noe, da. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.