Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

tink sa for siden:

God morgen! På kontoret, må lage et foredrag til i morgen. Ting jeg kan, men som skal presenteres for folk som kan masse, men kanskje ikke om akkurat dette temaet.


#3

celebelen sa for siden:

Våt morgen i (og rundt) Tigerstaden i dag, men det skal visst lysne utover dagen. Ganske så grått, og mindre utsikt enn vanlig, men jeg skimter et pride-flagg som en liten fargeklatt mellom hustoppene.


#4

star sa for siden:

Vått ute i dag. Er på jobb, men sliter med å holde øya oppe.


#5

Sissel sa for siden:

På hjemmekontor. Var litt stressa i morgen, p.g.a. streiken (jobber med rotering av offshorepersonell, og det var varslet stopp i helikoptertrafikken), men så ble det jo tvungen lønnsnemd, og det løste jo mine problemer. :)

Har gruffet over problemer med å skrive reiseregning. Gjør det altfor sjelden, så det ser helt annerledes ut hver gang jeg må gjøre det, men nå er den forhåpentligvis i boks.

Hadde tenkt å sette meg ut i hagen i lunchen, men nå forsvant visst sola, så da tror jeg at jeg starter på middagen istedenfor.


#6

Syrinx sa for siden:

Å, fyttirakkern eg er sliten. Har vore på vurderingsdag på dps, så no kjenner eg meg som "ei oppvridd vasketvøge". Men! Eg får tilbod om behandlingsplass til sommaren. Det er positivt!


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg sitter på pendlerkontoret med sensurbunken min. Håhåjaja. Det er jo litt gøy også, da. I hvert fall når de gjør det bra.


#8

Stompa sa for siden:

God ettermiddag. Jeg har tilbrakt dagen som muntligsensor på naboskolen. Fin sykkeltur på 8 km i morges, men litt mye motvind. :knegg:

Nå er det bare å se om det blir parti på elevene mine. I dag gikk det fjerde av muntligtrekkene hos oss, men det er totalt 14 ulike trekktidspunkt, det siste 17. juni, så enda leeeeenge å vente for noen uheldige elever.


#9

Frøy sa for siden:

Litt overtid i dag igjen, er alt for mye å ta tak i på jobb og alt for få som ser det store bildet. Jeg måtte bruke store ord i dag for å få noen til å forstå at det snart måtte noen voksne inn i denne barnehagen. Så da blir det møte på fredag, som jeg får ansvar å lage presentasjon til, som om jeg har nok timer til det, jeg skal produsere et par rapporter og en presentasjon til et møte i morgen før den tid.

Jaja, lederen min sier at det både blir sommer og jul i år også selv om jeg i dag stiller meg tvilende til det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.