Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer du smykkene dine?

#1

Cumulus sa for siden:

Jeg har et smykkeskrin til de dyre smykkene mine. Men jeg har en haug av "juggel" som tar for mye plass... jeg vil ikke ha smykkene fremme, (smykketre utgår) .

Hvordan oppbevarer du dine smykker? Er nysgjerrig på alternativer. :):jupp:


#2

frukt sa for siden:

Jeg har et smykkeskap med speil som jeg kjøpte på finn. Trengte et helfigurspeil, og oppbevaring til smykker, så det var perfekt.


#3

Bloppy sa for siden:

Litt her og der i forskjellige ziplock poser og små gjennomsiktige bokser. Veldig rotete opplegg, vet ikke hvor jeg har halvparten eller hva jeg har og ikke har.

Anbefales ikke. :knegg:


#4

Mikkeline sa for siden:

I poser og bokser i en liten skuff. Smykkeskrin til de fineste


#5

Chablis sa for siden:

Smykkeskap med speil og lys.


#6

Strå sa for siden:

Kjeder og armbånd henger på en malt treflis som er pepret med knappenåler med farget kul i enden. Ringer og ørepynt er i et smykkeskrin fra oldtiden (dvs Direct postordre, 1985). Treflisen er skrudd opp på soverommet, under en hylle på motsatt side av sengen.


#7

Nooria sa for siden:

Jeg har et skap med speil.


#8

Millen sa for siden:

Smykkeskrin og boks på på badet.


#9

-ea- sa for siden:

Har et lite utvalg (sølv)smykker som jeg bruker, i et brilleetui faktisk. Lett å ta med hvis jeg skal reise bort. Søljene mine ligger i esker og zip-poser i et skrin som pynter opp i stua.
Resten, som jeg aldri bruker, ligger i et smykkeskrin på ei hylle på soverommet.

Takk for at du minnet meg på Direct, Strå. :knegg: Men var det ikke noe som het Select også?


#10

Strå sa for siden:

Joda, begge var postordre og eid eller drevet av Ivar S Løge og holdt til i Oppegård. Det ene lageret hadde jeg vaskejobb på, via Mutter'n. Det varte ikke så lenge.


#11

Kanutte sa for siden:

Eller Defect som en venn av meg kalte det. Artig ferielektyre da jeg var liten. Til hovedspørsmålet: smykker jeg bruker ofte oppbevares på badet i et speilskap. Fine sjeldnere smykker oppbevares i et smykketre på soverommet. Sjeldent brukte smykker oppbevares i plastboker med små rom som legges i kommoden (sånne som brukes til sluker/ fiskeutstyr - finnes på TGR, clas ohlson og dess like).


#12

Madicken sa for siden:

Jeg bruker minimalt med smykker, og alt får plass i et lite, rosa smykkeskrin med prinsesser på som jeg har arvet av datteren i huset. :knegg:



#14

Tallulah sa for siden:

Øreringer som kan henge henger faktisk i en gammel rist fra en bikube på veggen. Øreringer og annet som ikke kan henge ligger i en skuff der Høvdingen har laget rom ala en settekasse. Skuffen er en del av et vintage sett med vegghengt skuff og speil over.

Det jeg bruker daglig henger på en skjeletthånd ved senga.


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har et lite smykkeskrin i tre, arvet av mamma. Jeg bruker stort sett de smykkene jeg har til hverdags, så i det ligger arvegods (og et par øredobber til pent).


#16

IOA sa for siden:

Jeg prøver å ikke ha for mange smykker, så målet er at de skal få plass i en treboks som har inneholdt Nespresso-kapsler. Det er plass til 25 kapsler, og jeg ønsker at det ikke skal være rom for å ha flere smykker der. Jeg har en smykkeeske til de få smykkene jeg har som fysisk ikke får plass i kapsel-hullene. Søljene mine ligger i en egen tøypose.


#17

Bergensis sa for siden:

I eit urinprøveglas...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.