Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Sissel sa for siden:

God morgen!

Har tenkt meg på kontoret i dag, skal på en 3,5 t lang workshop. Kunne vært med på Teams, men tenker at det er bedre å være med fysisk.


#3

tink sa for siden:

3,5 timers møter/workshop høres best ut på ekte ja. Jeg derimot har hjemmekontor fordi bilen er på service og har et kjapt møte på teams, og et seminar/foredrag som går på tvers av landet.


#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Lang dag på jobb i går. I dag blir det en vanlig dag, før en lang dag igjen i morgen. De siste ukene før ferie er heftige. Elektriske elever og mye som må på plass før lærerne tar ferie.


#5

star sa for siden:

Forsov meg så da rekker jeg ikke møtet som starter om en halvtime.
Får besøk i dag og gleder meg til det.


#6

Nenne sa for siden:

På kontoret. Mange møter. Jeg har startet nedtelling til sommerferie. Jeg er egentlig ikke så full av arbeidslyst nå kjenner jeg.


#7

polarjenta sa for siden:

Jeg har sykemeldingsdag og i dag har jeg faktisk tenkt å holde meg helt hjemme. Den siste dagen må jeg dele opp pga møter, men det går greit.

Jeg skal ha thaimassasje litt senere og gleder meg.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er fremdeles litt lykkelig etter snuppas avslutningsutstilling i går. Hun var så stolt og glad over å vise frem prosjekter hun har jobbet med. Det er så innmari fint at det finnes skoletilbud som "kunst, design og arkitektur". Det har vært til stor hjelp for å kunne fullføre.

... eller fullføre hadde hun sikkert gjort uansett, men nå har hun gjort det med større glede.

Jeg er på jobb i dag, og innser at jeg skal holde 5 presentasjoner i løpet av torsdag og fredag, så jeg må komme i gang med produksjon av dem. :eek:


#9

Syrinx sa for siden:

Eg var tidleg oppe for å rekke eit pride-arrangement klokka 8. Kjempeinteressant om inkludering i arbeidslivet. Nav, fontenehuset, Helsesista og eit panel der mellom andre ei venninne av meg var med. Etterpå tok eg og ho eg gjekk saman med ein tur på kafé, så det vart ein riktig så bra formiddag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.