Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

007 sa for siden:

Snart ferdig med min egen private helvetesuke. Forberedelse med elever i dag, eksamen i morgen. Alle som søkte har fått læreplass, så nå er det bare siste innspurt som gjenstår. :tvitvi:


#3

star sa for siden:

Humper på bussen. Ser ut som det blir en våt dag.


#4

Sissel sa for siden:

God morgen! På hjemmekontor i dag. Sola skinner, men det er bare 10 grader.


#5

Appelsin sa for siden:

God morgen!
Jeg har med sko og sekk på jobb, tenker hjem over fjellene i dag også. La meg kl. 22 i går (gadd ikke se 1500-finalen engang, selv om jeg egentlig synes det er gøy :lol: ), så nå er jeg ganske uthvilt :hjerter:


#6

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er så lei av å fryse… :gaah:


#7

Mex sa for siden:

God morgen
Jeg la meg også kl 22 i går, men føler meg ikke uthvilt. Trøtt og sliten om dagen, og veldig klar for ferie snart. Må dessverre holde ut en hel måned til.


#8

Tjorven sa for siden:

:puh:

Jeg skal holde fem presentasjoner på to dager nå, og i går var ingen power pointer helt klare. Nå har jeg lagt siste hånd på verket på den siste. Heldigvis var det rik mulighet til gjenbruk med bare mindre tilpasninger på de fleste av dem.


#9

celebelen sa for siden:

Jeg fikk trent før jobb i dag, og kjenner at det begynner å gi energi igjen. De første gangene etter at jeg var syk i ukesvis var blytunge.


#10

vixen sa for siden:

Mye teamsmøter i dag. Så sitter i eksens leilighet og drikker kaffe mens jeg lytter inn foreløpig. Venter spent på juniors vegne som skal opp i tysk muntlig i dag. Etter eksamen kommer gutta opp med sin far og vi skal ut og spise alle sammen. Må feire ferdig grunnskole!


#11

Blå sa for siden:

KOntorkontor etter tre dager på konferanse. Masse å gjøre, men jeg kan heldigvis se frem mot en ganske rolig helg.


#12

Millen sa for siden:

Jeg er sykmeldt, og starter dagen med kaffe og The Bear.


#13

polarjenta sa for siden:

På kontoret, skal snart ha et forhandlingsmøte. Etter det går jeg hjem. Jeg er 50% sykemeldt og denne uka var det vanskelig å ta ut hele dager, så det blir halv dag i dag og halv dag i morgen.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg er også (fortsatt) sykmeldt, men må jobbe litt i overgangen fra prosjekt og tilbake til fast stilling. Jeg har også vært litt konsulent for en annen skole som muligens skal ha en lignende elevgruppe, så nå føler jeg meg en liten smule nyttig igjen. Det er jo en god følelse.

Lunsj med kollega i parken i dag, er planen, men jeg vet ikke om været er helt på lag.


#15

tink sa for siden:

Du och jag, mex. Vi får holde fortet her etterhvert som alle andre sniker seg til ferie.

Trøtt, og må ta ut fra reservekontoen for å rulle to småskoleklasser gjennom systemet på museet. De er heldigvis søte og greie.


#16

Dali sa for siden:

Ser for meg Appelsinen med sekk og vandrestav over de syv blåner. :knegg: sprekt!

Hjemmejobb med kink i nakken i dag. Får gjort litt når jeg sitter i ro og fred.


#17

Nenne sa for siden:

På kontoret i dag. I et anfall av akutt latskap orket jeg ikke lage niste i dag, så nå må jeg ta turen i kantina. Jeg pleier ellers å være flink og ikke kaste bort for mange penger der.


#18

star sa for siden:

Jeg sliter med å holde øya oppe.


#19

Sissel sa for siden:

Har tilbragt lunchen i sola, må benytte enhver anledning. :)


#20

Stompa sa for siden:

Muntligparti i egen klasse gjennomført med fantastiske resultat. Nå må jeg bare få ferdig 47 norskeksamener og vurdere noen fagartikler fra Vg2-klassen min, så vinker sommeren i det fjerne.


#21

millact sa for siden:

Snart båttur, avslutning med 10.klasse. Blir nok hyggelig.


#22

Appelsin sa for siden:

:fnise: Koselig at du tenker vandrestav, Dali :hjerter: Det går nok mer i gjørme og dryppende svette enn du ser for deg.. Hjemme nå. Det var deilig, kom et par små regndrypp, og møtte ikke så mange mennesker på veien.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.