Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

God morgen, godtfolk! Mens vår herre vanner blomstene ute, så drikkes det kaffe inne. Planene for dagen er vel omtrent som det her: huslige sysler, redde vanvittige mengder med rabarbra og helst en fjelltur. Dersom det blir det været i kveld som de truer med, så vurderer jeg grilling av burgere.


#3

Dali sa for siden:

Morn! Straks klar for mellomste sitt første sprangstevne. Hun er nervøs, vi andre mer spent på om vi husker alt og får med oss hesten på hengeren. :lol:


#4

millact sa for siden:

God morgen! Var i 50-årsdag i går, hagefest, i telt. Gøy opplevelse!
Bytur i dag er planen. Den blir nok kort.


#5

Syrinx sa for siden:

Opplett og fin temperatur her. Eg skal straks til byen og hjelpe til på pride-lunsj på Humanismens hus og så blir det parade etterpå. I kveld skal eg på Hilde Louise sitt sommarshow.


#6

star sa for siden:

Henger i bilen og venter på han som har dårlig tid.


#7

Millen sa for siden:

Sovet lenge, nesten til 11.
Bowling i ettermiddag ellers fint lite planer her.


#8

Stompa sa for siden:

God formiddag.

Nå har Frøkna kommet hjem for sommeren. Vi har brukt en time på å handle; kjøleskapet inneholdt en hvitløk, noen flasker med sauser og 6 egg. :knegg:


#9

star sa for siden:

Fikk gjort det vi skulle og arving levert på jobb til rett tid.
Å finne herreskjorter som ikke er hvite, blå eller svarte er jaggu ikke enkelt.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg skal i stort 50-årslag i kveld til en barndomskompis av mannen. Det morsomme med jubilanten er at han er en fyr jeg har en del kontakt med på jobb. Det samme gjelder en annen av gjestene, og han er sågar kjæreste med en kollega av meg. Norge er et lite land.

Nå sitter jeg i massasjestol i et neglestudio og får fikset på føttene mine før ferien. Det er luksus. :hjerter:


#11

millact sa for siden:

Vært og kjøpt kunst i dag, Frank Brunner. Måtte bruke gavekort jeg fikk til min 50-årsdag (og måtte legge til endel selv). Gleder meg til å få det og henge det opp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.