Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Stompa sa for siden:

Morn. I gang med den virkelige sensur-innspurten. Hadde 14 besvarelser igjen i går da jeg ga meg, og tror jeg skal klare dem i dag. Deler dem opp i tre bolker, og gir meg sjøl "belønning" etter hver bolk. En tur her, litt sying der. :knegg:


#3

Appelsin sa for siden:

Høres ut som en god strategi, Stoppa!
Belønningssystem liker jeg også :nemlig:

Jeg har rolig morgen og skal ut på ei øy og besøke en veldig fin gammeltante om ikke så lenge. Sannsynligvis middag kl. 12, så usikker på om jeg gidder å spise frokost :fnise:


#4

Hondacrv sa for siden:

Lykke til stompa!

Eg har fått ørebetennelse på det øret eg høyrer på, så eg tygg antibiotika og håpar verkeleg at dette går over og går bra. Kom kjapt i gang med behandling, i alle fall. Så her blir det rolig kjedelig søndag.


#5

millact sa for siden:

Så vondt med ørebetennelse, Hondacrv! God bedring.

Jeg skal møte en fp’er for kaffe om en stund, blir hyggelig, lenge siden sist.


#6

Millen sa for siden:

En søndag uten planer med unntak av litt huslige sysler.


#7

Blånn sa for siden:

Jeg har trent en crossfitøkt, så nå er kroppen passe sliten. Vurderer å melde meg på intervaller i morgen.


#8

annemede sa for siden:

Jeg startet tur i sommervær, kom opp på fjellet med iskaldt regn og masse vind. Snudde 1,2 km før målet, da jeg slet med å puste i motvinden. Kom meg i le og sommervarme igjen etter ca 10 min. Da orket jeg ikke snu en gang til ...


#9

Fintdethei! sa for siden:

Jeg var heldig og fikk meg en tur på Ulriken i opplett. Det var en styrtbyge etterpå, men nå nytes terrassen enn så lenge, med faretruende skyer i horisonten.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.