Jeg skal lage en gulrotkake i ordentlig stor langpanne. Går det an å doble oppskriften på èn kake til vanlig springform, eller blir det feil? Er det noen som har en god og enkel oppskrift som de vil dele? Kremen er i boks, den har jeg oppskrift på.
Jeg har ikke prøvd sjøl, men vil tro det går helt fint å doble oppskrift! Vi gjør det med eplekake, og det blir i alle fall bra.
Favorittgulrotkaka her er Tjorvens fantastiske gulrotkake, den liker både barn og voksne godt. Vi pleier riktignok å bytte ut oljen med tilsvarende mengde smelta meierismør, og dropper stort sett nøttene.
Jeg doblet ROOM gulrotkake til stor langpanne for en ukes tid siden. Trenger ikke doble glasuren. Og bør ta av nok til ca 8-12 muffins for at kaken ikke skal bli alt for stor. Funket veldig bra.
Den fra Det søte liv ser jo ordentlig stor ut. Men det er det eg er ute etter, for eg skal ha det først på fredag til avslutning med klassen min, og deretter på lørdag i selskap.