Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du en ventilator å anbefale?

#1

apan sa for siden:

Jeg innså heldigvis i tide at ventilatoren jeg hadde kjøpt fra Ikea har fått elendige anmeldelser, så jeg kommer til å levere den tilbake. Den var ikke pakket opp heldigvis. Må få kjøpt en annen. Har du noen å anbefale? Det er snakk om kullfilter, er ikke ventilasjon ut. Ønsker meg en som ser ganske pen ut og ikke bråker veldig. I tillegg må den (opplagt nok) suge godt.


#2

Robyn sa for siden:

Røroshetta går for å være bra og kommer i mange ulike design, mange lekre. Pappa har og er fornøyd.


#3

Strå sa for siden:

Vi har en fra Røroshetta og er kjempefornøyd. Ganske så stillegående og effektiv. Jeg fant ikke igjen nøyaktig den vi har. Uansett, jeg syns den er det beste vi har hatt av ventilator. Da regner jeg fra 1985 og fram til nå.


#4

-ea- sa for siden:

Skal den være frittstående eller i/under skap?
Jeg gjorde research på skap-ventilatorer for noen mndr siden. De som har best effekt tar mest plass i skapet, høyde 30-40 cm. Siden jeg ikke ville bruke mer plass enn den gamle, så endte jeg med denne etter å ha lest meg opp:
www.elon.no/bosch-dfl064a52
Mener at den også finnes i variant for kullfilter.


#5

apan sa for siden:

Den skal være frittstående, på vegg. Jeg har sett på Røroshetta, og det dere sier bekrefter dette. Har noen forsøkt å få den levert i en farge?


#6

Shun sa for siden:

Jeg har en Røroshette for kullfilter under skap, og stillegående er ikke en god beskrivelse av den.


#7

apan sa for siden:

Jeg blir helt sprø av dette her, og aner ikke hva jeg skal velge. Det blir jo ikke lettere at de aller fleste ventilatorer har ganske dårlige anmeldelser når man skal bruke dem med kullfilter. Jeg får kanskje ta meg en tur i en butikk og se, rett og slett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.