Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

star sa for siden:

Humper på bussen. Sliten og kvalm.


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei til jobb. Spennende hva denne dagen bringer. Heg våknet med vondt i hodet, så det kan bli interessant. Anslutning på vg3 i kveld.


#4

him sa for siden:

God morgen! Skal starte dagen med å ringe forsikringsselskapet - føles som mandag! :humre: Neida, tror det bare er noe småting.


#5

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Iskaldt ute i dag. Skikkelig sur vind. Mer høst enn sommer :(

Snart avgårde til stallen for å hjelpe arvingen med hestene samtidig som jeg multitasker med møte. Så tilbake til hjemmekontoret.


#6

007 sa for siden:

God morgen.
Siste dag med elever før de sendes ut i lære. (Og noen på påbygg.) Jeg er skikkelig stolt over denne gjengen, og det er alltid vemodig å ta farvel.


#7

Blondie sa for siden:

Litt travelt med avslutninger både her og der hver dag, men det er jo stort sett hyggelig. Innimellom kjole-anledningene kommer megleren for å sette opp tidsplan for salg. Bah, jeg ser ikke frem til det stresset.


#8

Appelsin sa for siden:

Travel uke her også. Konsert i går, i dag avslutning i skogen, i morgen litt skjæring hos øyelege, og pakking til NM for skolekorps. Og så all jobbingen på jobb, da, er jo det som velter lasset :knegg:


#9

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det meg og sensurbunken igjen, samt et tonn med andre ting som må fikses – ikke nødvendigvis så store, men mange. Vel, vel, jeg sa i hvert fall nei til en ny forpliktelse i går.


#10

Sissel sa for siden:

På hjemmekontor. Benytter anledningen til å la de to vaskemaskinenene gå for fullt. Skal ut i lunchen og hente fargekart på husmaling, og handle litt.

Vi reiser på hyttetur til Spangereid i helga, krysser fingrene for at regnet som er meldt på lørdag ikke melder sin ankomst.


#11

tink sa for siden:

Travelt ja, i går trodde jeg at jeg var dobbelbooket. Kveldsarrangement med jobb og teaterbilletter, ble heldigvis oppdaget og prioritert. Det viste seg imidlertid at jeg var trippelbooket: et styremøte hvor innkallingen har gått meg hus forbi. I dag er det avslutning for lillesøster og i morgen vitnemålsutdeling på 10 trinn. Mot helga og neste uke blir det heldigvis roligere.


#12

Nenne sa for siden:

Siste dag på jobbreise. Nå gleder jeg meg til å dra hjem i kveld.

Det merkes at ferien nærmer seg, for nå skal alle få til alle møter og alle rapporter skal være ferdige og det er ikke måte på hva som må være klart innen utgangen av neste uke. Det passer skikkelig dårlig for vi har studenter som har startet på sommerjobb denne uka og i neste uke skal vi fôre på dem med info de trenger i sommer, i håp om færrest mulig forstyrrelser i ferien. Så jeg har egentlig viet all min tid til studentene og så kommer alle de folka som "skal bare".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.