Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan kan jeg tykne curd i etterkant?

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg har laget en hel del rabarbracurd, men den ble helt rennende. Er det mulig å tykne den i etterkant? Jeg har laget den uten oppskrift/slumpet, og jeg mistenker for lite smør. Den smaker også litt eggedosis, og det styrker mistanken min. Er det mulig å koke den opp nå i ettertid, eller vil den koagulere? Vil det evt funke med maizenna, eller setter det bismak på hele greia?


#2

Benzo sa for siden:

Du kan tykne den med gelatin, men det gjør jo ikke noe med eggedosissmaken. :knegg:


#3

Hyacinth sa for siden:

Nei, sant nok. Jeg kan ikke varme den opp og tilsette mye mer smør, tror du?


#4

Myria sa for siden:

Maisenna fungerer bra og setter ikke smak, men du kan også fint varme den opp igjen. :jupp:


#5

Benzo sa for siden:

Jo, det tror jeg går bra!:riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.