Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Herlig med helg! Få planer.


#3

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har løpt 5000 m testløp på Sognsvann. Senket persen min med nesten 2 minutter. Deilig! Ingen planer for resten av dagen.


#4

star sa for siden:

Vært på butikken. På vei hjem så sakket både jeg og han foran drastisk på farten for å se om flyet som var på vei ned virkelig hadde tenkt å lande. Det kom nemlig alt for høyt i mine øyne. Det landet ikke. :humre:


#5

Millen sa for siden:

Sovet lenge, sløve lørdag uten planer.


#6

Nenne sa for siden:

Jeg skal på konsert i kveld, ute, på den eneste dagen med regn hele uka. Det blir sikkert moro altså, men det var litt nedtur med regnværsdag midt mellom alle soldagene akkurat i dag.


#7

Eia sa for siden:

God ettermiddag! Jeg skal kanskje på samme konsert som Nenne i kveld? Vorspiel hos venner først, opprinnelig tiltenkt utendørs, men det utgår med høye kneløft, i følge både Yr og Storm. Jaja. Moro blir det lell. :jupp: :sommernorge:


#8

Blondie sa for siden:

Vi droppet utendørs konsert i kveld, mistenker at det er den samme. Sparer kreftene til nye muligheter senere i sommer.


#9

Skilpadda sa for siden:

Jeg greide å hale meg på trening enda jeg slett ikke ville. :tøff: Nå blir det en rask matbit før vi skal på kino (Kinds of Kindness).


#10

him sa for siden:

Er forvist på rommet mitt. Datter har besøk. Jeg har TV. Jau. Hver alder har sin sjarm?


#11

millact sa for siden:

Him: Kjenner til følelsen, ja. Det skjedde meg for noen uker siden.


#12

him sa for siden:

Og der svarte jeg på et innlegg fra 2019 på FB (fordi jeg søkte etter noe, og ikke så på datoen. Arg! Tror ikke jeg egner meg til å være våken om natta)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.