Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bestå fra Ikea, vegghengt modell

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi har kjøpt flere Bestå-skap fra Ikea, og det er av typen som kan (må?) henges på vegg. Vi kjøpte imidlertid føtter, for vi ville nettopp unngå å skru fast i vegg. Det er denne typen det er snakk om, bare andre farger på skrog og dør:

www.ikea.com/no/no/p/besta-veggmontert-skapkombinasjon-hvit-hedeviken-eik-s09439826/

Vi ble fortalt at de kunne monteres med føtter for å unngå å feste i vegg. Men det som skjer, både med og uten føtter, er at dørene er såpass tunge at skapet blir framtungt. Når døren er lukket, står skapet støtt, men om man åpner døra, velter skapet framover.

Mannen sier at skapene er konstruert for å festes i vegg, men jeg forstod det ikke slik at de MÅ festes i vegg?

Er det noen som har vært borti denne problemstillingen?


#2

Elise sa for siden:

Har dere nettopp montert de? Har dere ingenting inni? Tror du ikke der hjelper når de blir fylt med ting og tang?

Bare synsing fra min side.


#3

Hyacinth sa for siden:

Jo, det kan hende, men det ene skapet skal egentlig stå tomt det meste av tiden (det skal brukes til klær av student som kun er hjemme i ferier). Og angående fe andre, så skal vi jo oppbevare ting i dem, men det kan jo ikke være sånn at de må fylles helt opp for ikke å velte. Hadde tenkt å ha en vase på toppen (skal brukes som skjenk). :knegg:


#4

Hyacinth sa for siden:

Skapet er veldig framtungt, altså. Det er ikke bare slik at de vipper litt. Det velter.


#5

Timar sa for siden:

Jeg har bestå som skjenk. Mener den er 180 bred og muligens 60+45 høy? Det er den som egentlig er tv-benk.

Min sto også veldig på halv tolv. Jeg ikke dørene til å lukke seg pent og den virket skjev. Den ble veldig mye bedre da jeg fikk festet den til veggen bak, med de beslagene som følger med. Nå står den bom fast, i water, og oppfører seg omtrent som en skjenk skal. :nemlig:


#6

Hyacinth sa for siden:

Hm. Mulig de MÅ festes i veggen da? :undrer:

Det er det ene skapet som står litt for seg selv som velter her. De tre andre skal skrus sammen i hverandre, så de velter foreløpig ikke på samme måte.


#7

Hyacinth sa for siden:

Det er forresten ikke tv-benk vi har. Vi har størrelsen som vises på bildet i linken. 64 høyt, 40 dypt og hver enhet er 60 bred.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.