Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er folk enda på ravelry?

#1

him sa for siden:

Av div. grunner har jeg ikke hatt tid til å drive med håndarbeid. Har savnet det og lurer på om folk her inne gidder å oppdatere meg? :) Hvor er dere i dag (virtuelt og fysisk).

Fysisk vurderer jeg husflidslaget, men virtuelt?


#2

nokon sa for siden:

Bruker Ravelry som oppskriftsdatabase, til å halde oversikt over garnlager og finne inspirasjon. Eg bruker ikkje forumdelen eller det sosiale rundt det. Det eg bruker mest er vel kanskje kombinasjonen av oppskrifter og garnlager - forslaga til kva ein kan bruke i ei bestemt oppskrift, frå lageret. Eg bruker òg å gå inn på andre sine prosjektbilder, dersom eg er usikker på korleis denne oppskrifta vil bli i noko anna enn originalgarnet.

Eg veit det har komme fleire liknande og meir mobilvennlege løysingar, men eg orker ganske enkelt ikkje legge inn garnlageret mitt i ein ny app, så eg bruker ravelry.


#3

Serafin sa for siden:

Jeg bruker Ravelry mye. Til å legge ut det jeg lager, så jeg har oversikten selv, legger ut alt av garnlager, for da er det lettere å finne oppskrifter, og som nokon ser jeg ofte på andre sine prosjekter, hvis det er noe jeg har lyst til å lage.

Jeg er Serafin der inne også. :)


#4

Nada sa for siden:

Jeg bruker Ravelry litt for oppskrifter og som nevnt tidligere; se produkt i annet enn originalt garn oppgitt. Instagram bruker jeg mer for inspirasjon.


#5

Shun sa for siden:

Jeg bruker ravelry sånn som Nokon. Med strikkenotater til både meg og andre lesere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.