Vi har ofte med ferdig pannekake røre og bacon, når vi har med primus. Spekemat er og enkelt å ta med og veier ikke så mye. Posesuppe? Potet til eventuell fisk du får, da er det og godt å ha mel med salt og pepper for å vende fisken i.
Du kan jo gjøre som Anne Lindmo som stapper en entrecôte i bh`en når hun drar på tur slik at den er god og mør og passe temperert til å legges på grillen..:jupp:
Frysetørket er alternativ, og de rundstykkene var smarte, IOA.
Frossen gryterett var heller ikke dumt, men den entrecoten tror jeg blir hjemme... :haha:
Baker opp en gjeng av de rundstykkene med litt ulikt innhold, kanskje feta/oliven i halvparten. Og selvsagt en smøreosttube, det blir alltid greit. Liker bedre saltmat enn søt sjokolade etc.
Men har tenkt å lage en enkel bønnestuing av hvite bønner, hvitløk, sitron, salt&pepper, pluss olje. Varmer opp og moser på varmede tortillalefser + litt diverse grønnsaker. Det får være en middag, alle ingrediensene holder seg fint.
Pannekaker er også en høydare, spesielt med bacon, kanskje vi finner litt blåbær underveis også. Pluss sukker.
Lager også en pinnebrød-deig der jeg bare tilsetter vann i posen når det er klart for tilberedelse.
Skal sjekke lenkene også!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.