Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

App for kollektivtransport i Gøteborg

#1

apan sa for siden:

Hva trenger jeg for enkelt å navigere mellom de kollektive transportmidlene i Gøteborg?


#2

Isa sa for siden:

Västtrafik To Go har jeg brukt.


#3

Tjorven sa for siden:

Enda så mye jeg er i Gøteborg, så er min eneste saksopplysning at man kan kjøpe billett med helt vanlig kort på trikken (svenskene skjønner ikke ordet trikk, for på svensk heter det spårvagn).


#4

Matilda sa for siden:

Vi brukte den appen i fjor sommer, og det fungerte bra. Jeg mener å huske brukergrensesnittet var litt mer klønete enn hos Ruter, så jeg holdt stadig på å glemme å legge inn at ungene reiste gratis med voksen, men ellers veldig lettvint.


#5

Input sa for siden:

Vi også. Og vi har bare kjøpt tredagers-billetter. Null stress, håper vi ikke har sneket.


#6

apan sa for siden:

Jeg vurderer egentlig Gøteborgkortet som inkluderer billetter. Men tenker til rutetider etc.


#7

apan sa for siden:

Men forsøker se mer nå, og det er veldig vanskelig å finne noe ryddig informasjon nå om Gøteborgkortet faktisk. Ser ut som om det nå heter Gøteborg City Pass, og det står ikke egentlig noe sted at det inneholder inngang Liseberg og ubegrenset reise kollektivtransport, såvidt jeg ser. Noen med fersk erfaring?

Kanskje heller gå for tredagersbillett? Det ser ut som om lillebror trenger egen billett, han reiser ikke gratis med meg?


#8

Fluke sa for siden:

Hei fant du ut av dette?
Såvidt jeg forstår går barn til 6 år gratis uansett, og ungdom (7-19) gratis også på tredagersbillett dersom en voksen aktiverer dette i billetten sin.

Vi kjøpte dagsbillett da vi var der sist og trodde 13-åringen gikk gratis på denne, men nå når jeg vurderer å reise dit igjen for litt lengre opphold ser jeg litt nøyere på appen for tredagers billett og ser at det kanskje må aktiveres. Gjorde dere det?


#9

apan sa for siden:

Ja. Jeg kjøpte tredagerskort og gikk inn og la til en ungdom. Det var ikke vanskelig.


#10

Fluke sa for siden:

Supert, takk!


#11

Pingis sa for siden:

Den aktiveringa for å ha med barn/ungdom varer bare 90 minutter, så det må gjentas innimellom. Det er veldig enkelt, da, så ikke noe problem, jeg ble bare så forvirra av at ungene plutselig forsvant fra billetten!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.