Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gøteborg med gutta mine på 16 og 20

#1

Nooria sa for siden:

Jeg vurderer å ta en liten miniferie til Gøteborg med gutta mine på 16 og 20. Hva for noe gøy gjør vi der foruten Liseberg evt?


#2

Myria sa for siden:

Paddan, evt amfibiebuss for tur på kanalen. Universeum, som er rett ved siden av Liseberg. Maritiman er interessant (man får bl.a. gå ned i en ubåt), det likte mine godt, og det samme er Aeroseum (og er man tidlig ute kan man booke tid i flysimulator også, to av simulatorene må man bestille tid i på forhånd via nettsiden deres).


#3

Tjorven sa for siden:

Spise middag på Tavolo. En veldig kul italiensk restaurant.

Gå til Haga og spise verdens største kanelbolle på Kafé Husaren. (Dere trenger bare bestille en selv om dere er tre personer.)



#5

Røverdatter sa for siden:

Vi var et par dager i Gøteborg med jentene (14 og 21). Så den Ilon Wikland-utstillingen, shoppet, var i Liseberg og vandret litt i Haga. Barna var tydeligvis for store til Universum og Paddan, for det var det laber interesse for.


#6

Nooria sa for siden:

Tusen takk for tips! Spillitstilling burde være relevant når jeg reiser med to gamere. Og så elsker vi italiensk mat og unike restauranter.


#7

Tallulah sa for siden:

Ute i Majorna er det en stor italiensk restaurant som ligger i en gammel kino: morenopizza.se/ Lett å komme dit med trikken. Kanskje de vil like Puta madre også: www.putamadre.se/


#8

IOA sa for siden:

Perfekt tråd for meg og 15-åringen, som planlegger tur til Gøteborg i høstferien. Vi tar gjerne imot tips både om ting å gjøre, steder å spise og hvor vi bør overnatte!


#9

Nooria sa for siden:

Veldig dyrt å overnatte. Vi har fått kalde føtter.


#10

Mikkeline sa for siden:

Helt sikkert på grunn av Gothia cup som er denne uken.


#11

Myria sa for siden:

Vi har brukt Airbnb i Gøteborg. Har man bil er man jo ganske fleksibel og det er billigere om man bor litt utenfor sentrum. Om man ikke har bil er det likevel lett å finne boliger i nærheten av kollektivtransport.


#12

vixen sa for siden:

Vi skal dit i august og fant ganske rimelig airbnb


#13

Charlie sa for siden:

Har bodd på et rimelig hostel, det var helt greit. Men om man kolliderer med Gothia cup virker det nok inn, ja. Mener jeg bestilte via booking.com og at det var flere rimelige hosteller og lignende type overnatting også. Tror jeg betalte rundt 4-500 kr fore en natt på enkeltrom med felles toalett og bad i gangen. Men de hadde flere romkategorier.


#14

apan sa for siden:

Jeg har nettopp bodd på Airbnb i Hisingen (på Hisingen?) og det er i alle fall et område med god bussforbindelse.


#15

Nooria sa for siden:

Gothia cup, ja. Det ante ikke jeg. Helt fjern når det gjelder fotball


#16

Fluke sa for siden:

Vi reiser visst til Gøteborg en tur igjen nå i august, for vi ble liksom ikke helt ferdig da vi var der en dag i juli. Denne gangen skal vi være der fra tirsdag til fredag, så da blir det litt flere dager og mer å finne på.

Så nå er vi litt usikre på hva vi bør få med oss (annet enn Liseberg og å dra til Haga og blakke oss på butikken Kawaii igjen :dåne: ) Det skal visst også være et bra antikvariat i Haga som tenåringen vil se. Men ellers? Noe som passer for foreldre rundt 50 og jente 13?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.