Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips til frisør i Oslo som skjønner seg på frizzy hår

#1

Divine sa for siden:

Håret mitt har gått fra å være tykt og krøllete, til å bli tynt, frizzy og formløst. Om det er overgangalderen eller et resultat av (nå avsluttet) kreftbehandling, vet jeg ikke. Men det er uansett litt krise. Jeg har kanskje én god hårdag i måneden, ellers ser jeg ut som ei gammel heks på håret. Jeg har prøvd all verdens produkter, og har funnet sjampo/balsam som gjør håret mitt bedre, men ikke bra. Jeg har brukt samme frisørsalong i 15 år, men de har gitt meg opp. De har ikke noe mer å anbefale.

Jeg trenger derfor tips til en god frisør i Oslo (ev. Bærum) som skjønner seg på frizz og vanskelig, middelaldrende hår. Jeg er villig til både å måtte vente lenge og å betale skjorta, bare noen kan hjelpe meg, slik at jeg kan gjøre noe annet med håret mitt enn å ha det satt i opp i en kjedelig topp hver eneste bidige dag. :sukk:


#2

Pelen sa for siden:

Jeg mener at Polyannas frisør er bra på dette.


#3

Miss Norway sa for siden:

Ja, hør med Poly og Palmen (som bruker samme).

Og så må jeg anbefale Dyson Airwrap. Temmer og styler all frizz og det på en måte som holder i flere dager. Dyr, men funker. Palmen kan bekrefte der og.


#4

Tjorven sa for siden:

Takk. Denne trengte jeg. Jeg har ikke klippet håret på snart to år, og da ble det klippet av en som hadde gått på frisørlinja på vgs i en hel uke. Mannen min har blitt streng på at jeg må komme meg avgårde. :knegg:

Håret mitt har også blitt frizzy. Det er litt underlig, for jeg hadde helt linjalrett hår i tenårene, men det har blitt mer og mer krøllete med årene.


#5

Divine sa for siden:

6000 kroner! :tullerdu: Men jeg styler ikke håret mitt, utenom å bruke minirettetang på luggen, så da er kanskje ikke en sånn Dyson noe for meg?

Jeg får høre med P&P, da, om de vil gi meg navnet på frisøren.

Tjorven: Håret mitt var helt glatt, før det nesten over natta ble veldig krøllete sommeren jeg var 41 år. Det må ha vært noe hormonelt. Kusina mi opplevde det samme i samme alder, men hun har beholdt det fine håret, det har som sagt IKKE jeg. :surmuler:


#6

Pelen sa for siden:

Jeg tror at LaBanga går til samme til tider også.

Jeg går til Cecilie på Vest, hun er ekstremt god, men jeg har ikke frizzy går så jeg vet ikke hvordan hun er der.


#7

Palmen sa for siden:

Hans på Kava frisør i Bygdø Allé. Ikke er han superdyr heller, sammenlignet med mange av de andre frisørene. Han klipper frem krøller, da. Om jeg vasker håret og bare lar det lufttørke får jeg fine krøller uten frizz. Om jeg bruker dyson får jeg fluffy fint hår uten frizz. :nemlig:

Dyson er også helt genialt mot frizz altså. Ja de koster skjorta, men jeg mener seriøst den er verdt det. Lurer på om det kanskje finnes Dyson-dupes som funker bra nå?


#8

Divine sa for siden:

Takk for tips! Nå skal jeg ile til og se om jeg får bestilt.

Men hvordan bruker dere en slik Dyson, da?



#10

Divine sa for siden:

Jeg kikket sånn raskt på videoen, og dette er langt over mine stylingevner!



#12

Divine sa for siden:

Nei, det er nesten det eneste jeg IKKE har prøvd. Men takk for tips. Ser det ikke skal skylles ut – kanskje det er løsningen? :krampepositiv:

Har for øvrig bestilt time hos anbefalt frisør. Første mulighet var 26. august. Da har jeg egentlig ferie, men slik jeg ser ut på håret, kan jeg ikke dra noe sted likevel. :knegg: / :mumle:


#13

GinaK sa for siden:

Har du prøvd olje i håret?
Da vi var i Italia badet jeg så mye at håret var helt krise når vi kom hjem. Og vannet var så utrolig salt.
Googlet meg frem til å bruke fuktkur og proteinkur. Google og kjøp en av hver. Bytt på og bruk annenhver gang. La det gå 4-5 dager imellom.
Bruk et håndhåndkle, dypp i så varmt vann du klarer og vri opp. Surr rundt hodet og surr en plastpose rundt. La det sitte en halvtime-time.

Og så brukte jeg olje i håret, tok i på kvelden og vasket håret på morgenen. Det hjalp veldig.
Jeg kjøpte hard kokosolje i boks på tyrkerbutikk. Ikke ta i hodebunnen. Kun der håret henger løst. Kan bruke helt vanlig olivenolje.

Morrocanolje er også fantastisk.


#14

Palmen sa for siden:

Jeg har aldri fønet eller stylet håret mitt før Dyson. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.