Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sol og varme i høstferien

#1

Blånn sa for siden:

Jeg trenger tining. Hvor reiser jeg og mannen i høstferien?
Kravspek:

  • minimum 25-30 grader - og kunne sitte ute på kvelden i mals en tynn cardigan
  • gjerne god lunk i vannet
  • lett å finne god restauranter for lunsj og middag, gjerne lokale
  • strand?
  • gjerne litt aktiviteter/utflukter som ikke tar hele dagen (jeg vil ligge i sola, mannen vil ikke så en deling av dagen i to er perfekt)
  • hotel/leilighet

#2

~TM~ sa for siden:

Vi er veldig glade i Karpathos


#3

løve70 sa for siden:

Sør Spania pleier å være varmt og fint i høstferien.


#4

GinaK sa for siden:

Har en venninne som er i Albir på den tiden og det er varmt og deilig.
Vi har vært et år på Kypros og en gang i Tyrkia, i Side i høstferien. Utrolig varmt og helt lunka vann i havet.

Vi var forresten på Granca i slutten av november i 2019 og det kjøligste var 20c midt på natta. Deilig altså. Selv full sandstorm
på Maspalomasstranden så var det varmt og fint. Bading utgår der men er man vant til norske forhold så klarer du å bade.


#5

Lavender sa for siden:

Øst i Egeerhavet som Rhodos, Kypros, Samos og Karpathos. Kanariøyene er veldig sikkert, vi var på Tenerife, Las Amerikas, 40 om dagen og 30 på natten, det var uvanlig varmt. Stedet har alt du spør om. Mange hoteller med treningsmuligheter, løpetrasé langs sjøen, mange utflukter å delta på. God mat i gamlebyen Los Cristianos. Malaga ble ikke valgt kun fordi flyprisene var hinsides høye.


#6

scilla sa for siden:

Malaga:jupp:


#7

Robyn sa for siden:

Vi var på Kypros i slutten av september i fjor og det var helt nydelig.


#8

Timar sa for siden:

Vi var i Tyrkia høstferien for to år siden. Fløy til Alanya. Det var supervarmt de to første dagene, rundt 38 grader, men etter det lå det på behagelige 30. Kjempevarmt i sjøen og nydelig å bade.

Usikker på om jeg anbefaler Tyrkia hvis dere vil gå mye i butikker og restauranter, for jeg syns det fort blir masete der. Men for hotell med super standard og mat, og deilige strender så kan jeg anbefale det.

Kanariøyene er fortsatt gode og varme på den tiden. Middelhavsområdet er vel ofte norsk sommer. Det vil si at dere kan være heldige, og mindre heldige med været. Men kjempekaldt blir det jo ikke. :)


#9

liefje sa for siden:

Enig! Eller et annet sted i Andalucia. Det er det mest værsikre i Europa så vidt jeg vet. Vi var det første uken i oktober i fjor og hadde det skikkelig bra - både vær-, mat- og opplevelsesmessig.



#11

millact sa for siden:

Vi skal til Nice og håper på litt varme og sol.


#12

ingling sa for siden:

Vi skal til Kreta. For voksentur ville jeg tatt en annen, mindre øy tror jeg, jeg reiser med 13-åringen. Snitttemperatur på 25, holder finfint for oss.


#13

ingling sa for siden:

Har god erfaring med fint og varmt vær i Nice på den tiden! Kan komme en og annen regnskyll, men det er bare kortvarig og gjerne på kveldstid.


#14

millact sa for siden:

Samme tenker vi. Her er det da han som fyller 16 noen dager før, min mor på 77 og meg. Vi valgte Nice for at det skal være nok for han å finne på.


#15

millact sa for siden:

Supert! Vi har venner som var der i fjor i høstferien og badet. Vi må oppleve litt også.


#16

ingling sa for siden:

Det er mange muligheter med utgangspunkt i Nice, og god kollektivtransport! Så mange muligheter. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.