Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bornholm - noen som har vært der?

#1

Lisa sa for siden:

Har alltid hatt lyst til å reise til Bornholm og vurderer å ta denne turen til sommeren. Noen som har vært der som kan dele noen erfaringer med hvor det er greit å bo? Kommer til å bo på hotell / pensjonat og vil ha lett tilgang til barnevennlig strand.

Erfaringer mottas med stor takk!


#2

Tuneland sa for siden:

Vi var der i sommer - et utrolig flott sted!

Den beste stranden er nok i Snogebæk der vi bodde. Vi leide sommerhus. Det er - som ellers i Danmark - korte avstander til alt, så det går fint å farte rundt hele øya. Anbefaler Svaneke, en utrolig smuk liten by. Drar dere dit, må dere spise på Svaneke bryghus.

Ellers anbefaler jeg middelaldersenteret, slottsruinene i Hammershus, Østerlars rundkirke og tur rundt Almindingen.

Det var bare litt jeeg kom på i farta. Bare spør om du lurer på noe.



#4

Left sa for siden:

Har vært på Bornholm mange ganger. Utrolig fin øy. Siste gangen vi var der tok vi båt over til en liten øy som heter Christiansø - anbefales :)


#5

Penelope sa for siden:

Vi leide et fantastisk hus her: www.bornferie.dk/index.htm
Dessverre ser det ikke ut til at de har huset lenger - men vi hadde veldig gode erfaringer med reiseselskapet som er lite og familiedrevet.

Penelope


#6

Susse sa for siden:

Bornholm er fantastisk vakker, særlig om våren. Når engene av hvit og gulveis blomstrer på skogbunenen og mandeltrærne står i full blomt må det være verdens mest romantiske sted !

Svaneke er nydelig. Hammershus er storslagent og flott, skikkellig historisk sus i ruinene der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.