Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leiebil - plass til 5 håndbagasje i VW Golf?

#1

Lhi-My sa for siden:

Vi må ha leiebil fra flyplassen til feriedestinasjon og tilbake, en tur som tar ca 35 min i normal trafikk. Vi skal kjøre minimalt ellers på ferie. Det trengs plass til fem ikke spesielt store voksne og 5 x håndbagasjekofferter. Er det plass i en bil ala VW Golf?


#2

007 sa for siden:

Absolutt. Og en kabinkofferter kan en også fint ha på fanget i baksetet på en så kort kjøretur.


#3

Lavender sa for siden:

Husk det er Golf type eller klasse. AVIS sier tre kofferter i medium bil, jeg ville ikke tatt sjansen på fem. Med mindre de er myke og kan trykkes og dyttes. Vi har bommet et gang, gjør det ikke igjen. Synes ikke det er videre trafikksikkert å sitte med koffert i fanget, kanskje i passasjersetet.


#4

Palmen sa for siden:

Hvilken del av verden er dette? Har du sjekket priser med Uber eller Bolt? Om bilen kun skal brukes t/r flyplass lønner det seg ofte med annen type transport


#5

Input sa for siden:

Vi har en e-golf og får plass til to store kofferter pluss en håndbagasje-koffert og diverse sekker. Så jeg hadde ikke vært noe redd for fem håndbagasjekofferter.


#6

løve70 sa for siden:

5 håndbagasje kofferter ville jeg trodd gikk fint, 5 vanlige kofferter ikke så fint :knegg:


#7

Lhi-My sa for siden:

Vi skal til Hamburg. Fem kofferter av aktuell størrelse går fint i min datters lille Citroen C4 og den er nok omtrent som en Golf. Vi tok sjansen og bestilte, men jeg klarte å skrive Gmail.vom i steden for Gmail.com på e-postadressen min når jeg booket, så har ikke fått bekreftelsesmailen jeg skulle ha fått. De har riktig telefonnummer og navn, jeg har betalt og blitt trukket og har tatt vare på bestillingsnummeret jeg fikk, så håper det går greit. Jeg antar mailen kanskje inneholder info om hvor på flyplassen bilen kan hentes, men vi finner vel ut av det.


#8

Input sa for siden:

Hvis du sender dem en e-post og forklarer saken, fikser de det.


#9

Lhi-My sa for siden:

De har ikke oppgitt e-postadresse noe sted verken på norske eller tyske nettsider, men jeg kan ringe de i Hamburg i morgen når de åpner.


#10

Miss Norway sa for siden:

Hm, det er jo rart, hva slags firma er dette? (Sorry, fikk bare litt rødtflaggfølelse.)


#11

Lhi-My sa for siden:

Budget. Det ordnet seg og bilen var rikelig stor nok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.