Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hyggelige steder å stoppe på strekningen Risør-Oslo?

#1

ingling sa for siden:

Jeg skal kjøre aleine fra Risør-ish hjem førstkommende søndag, etter å ha sluppet av et barn. Tur/retur samme dag, med andre ord, så jeg trenger et sted hvor jeg kan ta en pause, spise litt (evt medbrakt) og kanskje bade. Kan forsåvidt stoppe mer enn en gang også. Tips?


#2

Elise sa for siden:

Olavsberget (badestrand) og spisestedet der Olavs kroa (ikke min stavemåte) i Porsgrunn ligger kun et steinkast fra E18.


#3

Pøblis sa for siden:

Vi har en favorittrestaurant i Risør, Rådhusgata spiseri. De har feks et fantastisk rekesmørbrød, nydelig avocadotoast og masse annet godt,. Men det er jo ikke på vei hjem, da - men før du begynner på hjemreisen. Det er flere fine badeplasser ved Risør, Randvik synes jeg er fin.


#4

ingling sa for siden:

Det kan passe fint å spise i Risør før jeg vender hjem, men er det lett å parkere der? Hørte fra kollega at det er mye folk der om dagen.


#5

Kaija sa for siden:

Ta av v Stathelle, og kjør noen km utover til Langesund. Spise i sentrum. Bade i Krogshavn (nydelig på svaberga ytterst) eller i Steinvika. Gå innom ostemakeren, hvis den er åpen.


#6

liefje sa for siden:

Vi stoppet en gang (liten omvei) i Porsgrunn og var innom porselensfabrikkens utsalg. Det var helt greit, men egentlig er den kjøreturen kjapp og både Oslo og Risør selv mer interessant enn det som ligger på veien, så stort sett kjører vi direkte.


#7

ingling sa for siden:

Ja, turen er jo kjapp, men når jeg kjører tur/retur samme dag blir det rundt seks timer kjøring, så da må jeg i hvert fall ha mat før jeg snur. Og så vil jeg gjerne se noe når jeg først er i en landsdel jeg sjelden besøker. :jupp: Men veldig store avstikkere tar jeg ikke, tenker jeg.


#8

Filifjonka sa for siden:

Det er en ganske stor parkeringsplass (Tjenna) som det er skiltet til rett før du kommer til byen. Veldig kort å gå, et par hundre meter kanskje.


#9

ingling sa for siden:

Så bra, takk! Da prøver jeg det først i hvert fall. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.