Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sommerkaffe nr. 7


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg er på plass på kontoret. Det har jo jeg vært en god stund, men nå er det masse kolleger her også. Det er jo litt stas etter noen veldig stille uker.

Jeg skal jobbe tilnærmet full uke, men avslutte litt tidlig på fredag. For vi skal på Øya to dager i år. Jeg tenker stadig at jeg egentlig begynner å bli for gammel, men så er det så stas hvert år allikevel, så vi ender alltid med å kjøpe billetter noen dager.

I år er det litt spesielt siden snuppa også skal være der. Hun har jo ikke penger til billetter, så hun skal jobbe dugnad i to dager og så være på festival i to dager. Det er jo en strålende ordning. (Jeg vet om flere på min alder som gjør det samme.)


#3

star sa for siden:

Fysio og frisør på planen i dag.


#4

Eia sa for siden:

Jobbuke 2 i gang. Begynner å venne meg til hverdag, men ikke helt. Planen er fortsatt å nyte ettermiddagene så mye som mulig, så lenge som mulig. Men først jobb, da. :jupp:


#5

Sissel sa for siden:

Jobbuke 2 her også. Starter uka på hjemmekontor.

Har fått øyebetennelse, og har slitt med briller i helga. Kjøpte nye briller i fjor, men de funker dårlig. Blir svimmel av dem, og de sitter ikke bra på heller. Min feil at jeg ikke har gjort noe med det, men bruker egentlig bare linser. Så nå bruker jeg de gamle brillene, som ikke er fine i det hele tatt, men de funker ok, og sitter bra på. Må jo ha lesebriller utenpå når jeg sitter foran PC`en, så det er ikke optimalt på noen som helst måte. Så nå bare ønsker jeg at øyedråpene skal funke, slik at jeg kan få ta på meg linser igjen.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Ny arbeidsuke på gang, det er nok å gjøre! :yessir:


#7

ingling sa for siden:

Hallois, tilbake på jobb for alvor etter noen gjesteopptredener gjennom ferien. Det går ikke akkurat unna, men mange enkle adminoppgaver å utføre hjelper på. Har et møte klokken to, og lurer litt på hvordan det skal gå. :knegg:


#8

Fersken sa for siden:

Halveis i ferien og i morgen begynner vi på hjemveien.


#9

star sa for siden:

Jobbuke 2 her også, men jeg har jo fri mandager. Har handlet det som stod på lista og sitter og venter på fysio.


#10

Sissel sa for siden:

Vi skal ha søskenbarntreff i helga, så jeg benyttet lunchen til å kjøpe kjole jeg skal ha på meg. Tror vi blir 27 stykker, så det blir nok hæla i taket. Gleder meg, er en stund siden forrige treff. Vi møtes oftest i begravelser for tiden, og det er jo ikke så festlig akkurat.


#11

tink sa for siden:

Lunsjtid, siste ferieuke ble startet med trippeltime på SATS. Blir litt husvask innimellom avslapping: strikking ute eller inne.


#12

Nenne sa for siden:

Jeg er i gang med jobb igjen på fulltid og det gjorde nesten vondt å stå opp i dag. Dette var jeg ikke klar for.


#13

Syrinx sa for siden:

Eg sat her i solveggen og fekk melding "kaffe?" i formiddag, så eg har hatt mange fine timar i byen med kafé, vandring gatelangs og i det heile. Det er godt å ha så mange fine folk i livet sitt.


#14

celebelen sa for siden:

Første dag på jobb etter ferien, og det er nok å gjøre - ikke akkurat noen myk start. Men jeg har et håp om at neste uke blir litt roligere...


#15

Millen sa for siden:

God morgen, her i Hellas er kl nå 7 og det var ikke vits i å sove mer. Vært våken en stund da, og fortsatt trøtt. Sove litt på solsenga senere idag tenker jeg er en god plan.
Men, får nyre alenetid i det minste.


#16

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei til osteopat før jeg skal på jobb. Etter jobb skal jeg trene styrke.


#17

Nenne sa for siden:

Jeg er på kontoret og har hilst på en hyggelig, ny kollega. :) Ellers er det fortsatt litt feriestille her, så jeg ser for meg at kaffepausen kan finne på å dra ut i tid.


#18

Tjorven sa for siden:

Det fylles opp på kontoret og det er jammen bra. Normalt sett bedriver jeg svært aktivt "management by walking around", men det har liksom ikke vært så mange å snakke med de siste ukene. Nå tar det seg opp.

Jeg har fått lest veldig mye da, og det er sikkert nyttig. Men det er ikke da jeg føler meg aller mest produktiv.

Vi har kule planer for kvelden. Vi har billetter til Øyafestivalen fredag og lørdag, og for å slippe kø når vi kommer, så henter vi armbåndene våre i dag. Og da svinger vi samtidig innom en del konserter i forbindelse med klubbdagen. Noen ganger har vi funnet virkelig perler av noen band.


#19

star sa for siden:

På jobb. Trodde seriøst det var mandag da klokka ringte og holdt på å ignorere alt. Men kom meg avgårde.


#20

Blondie sa for siden:

Siste ferieuke og vi prøver å makse ut utkobling.


#21

007 sa for siden:

Jeg manner meg opp til hverdag, og starter med en rolig jobbdag i dag. Har enkle oppgaver på programmet: huske alle passord, komme meg inn på alle plattformer, se timeplan og elevlister. Det bør gå.


#22

ingling sa for siden:

Jeg har hjemmekontor, det passer meg i grunnen utmerket siden arbeidsdagen i går var ganske tung. Passelig rolig tempo og tid til å få litt oversikt før det braker løs med mer aktivitet i løpet av kun kort tid.


#23

Fintdethei! sa for siden:

Spratt opp før klokken i dag for jeg fikk melding om at HeltHjem hadde levert en pakke på trappen. Siden den er bursdagsgave til husets bursdagsbarn i dag (yngste babyen min :fløyte:), så hentet jeg den inn med håret til værs for å unngå at noen skulle stjele den.


#24

Millen sa for siden:

Gratulerer med bursdagsbarn, Fintdethei :ballonger:



#26

star sa for siden:

Gratulerer med gårsdagens burddagsbarn, Fintdethei!

Humper på bussen. Det regner og det stod det ikke noe om på yr gitt.


#27

Millen sa for siden:

God morgen, straks frokost og deretter pakke resten og dra hjem.


#28

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på jobb. Har akkurat fått nytt sim-kort til jobbtelefonen, så nå har jeg to sim-kort i den. Spennende dager. :knegg:


#29

star sa for siden:

Musikk til arbeidet i dag også, ufrivillig


#30

Skilpadda sa for siden:

Tilbake på kontoret etter langhelg! Det er i grunnen ganske deilig. Men i dag starter Øya, så det blir en ganske så amputert uke. Håper det blir litt begrenset med regn.


#31

Addison sa for siden:

på kontoret i dag også, nesten 20 pers her i dag, ny rekord siden vi kom hit i desember. :jippi: Dette lover godt for oppmøtet videre fremover. Og for meg som trives med folk rundt meg. Ikke helt fullt tempo enda, men det er på vei, merker jeg, så ikke bekymret for en rolig dag innimellom.


#32

star sa for siden:

Ble en time overtid gitt så litt sliten i hodet. Litt over 11 timer fra jeg gikk ut døra til jeg går inn igjen.


#33

Stompa sa for siden:

Jeg kom akkurat fra trening og tenkte å klippe plenen, men jeg bor 2 km fra mål for Arctic Race og de sykler rett forbi her tre eller fire ganger (runde 2 as we speak), og det ville muuuligens virka litt demonstrativt. :humre:


#34

Tjorven sa for siden:

Da er jeg tilbake på kontoret, og kan ikke egentlig tro på at det er torsdag allerede. Tida går så fort.

Jeg synes at jeg begynner å bli god på hverdag igjen. Knerten hadde i går sittet inne hele dagen, og jeg tvang ham med meg ut på tur (før det skulle begynne å regne). Det må jeg gjøre oftere, for det ble en skikkelig fint prat. 16-åringer kan jo tidvis bli litt mutte, men når vi går slik ved siden av hverandre og ikke ser hverandre i øynene, så går praten helt uanstrengt. :hjerter:


#35

Nenne sa for siden:

Lange teams-møter i dag, så da sitter jeg likegodt hjemme.

Storesøster soser hjemme mellom ferieturer. Denne sommeren skal hun ta igjen for alle de årene med sommerjobber og bare ha fri til jobbstart 1. september. Hun skriver handlelister på utstyr og skal ut og kjøpe seng i dag, men har ellers vært så heldig å finne en billig, liten leilighet i Bærum som er så å si fullt møblert, så det er ikke mye hun må fylle på med før innflytting.


#36

star sa for siden:

På kontoret. Regner med det blir relativt rolig.


#37

Dali sa for siden:

Nærmer seg slutten på ferie her. Mann og datter drar på roadtrip for å kjøpe hestehenger i dag, mens vi andre skal kose oss med hesten som vanlig, og kanskje en liten bytur.


#38

Sissel sa for siden:

Har kommet meg på kontoret etter å ha startet dagen kl. 7 hjemme. Mange folk her i dag, så det blir koselig.


#39

polarjenta sa for siden:

På plass på kontoret. Egentlig er torsdag fridag i skoleferien, men det passet best å ta den i morgen, så da gjør jeg det. Neste uke er det planleggingsdager på skolen, så da blir det full uke. Håper de har klart å finne ut hvilken dag jeg skal jobbe på skolen.


#40

Nenne sa for siden:

Tegn på at vinteren lurer der fremme: Vedleveranse! Mannen har bestilt en mengde ved og den leveres utenfor vinduet nå.


#41

Blå sa for siden:

Jeg har meldt meg inn igjen på treningssenter etter to år med egentrening. Så nå sitter jeg her og er akkurat passe støl etter steptime i går og gleder meg allerede til en bootcamptime i morgen.


#42

millact sa for siden:

Har gått frem og tilbake på jobb siden datteren trengte bilen for å kjøre venninne til Kjevik. Hun skulle til Bergen og starte studier som førstemann i gjengen. Travelt på jobb; men gøy da.


#43

Skilpadda sa for siden:

Så bra, Blå! :heia: Jeg gleder meg faktisk til normaltilstanden inntrer (når Øya er over) og jeg kan begynne å trene igjen; denne ferien har ikke latt seg kombinere med å opprettholde trening, og det er alt for lenge siden sist. Det kommer til å gjøre vondt. :knegg:


#44

Sissel sa for siden:

God morgen! Starter dagen hjemme, men reiser innover til kontoret om en times tid. Meldt masse regn her i dag, får litt høststemning av å se ut.


#45

Blå sa for siden:

God morgen.

Kort hjemmekontor i dag etter en hektisk uke. Det blir deilig.


#46

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Lenge siden ferien - kjenner meg allerede klar for ny ferie kjenner jeg. Neste år skal jeg ha laaang ferie, to uker er på ingen måte nok.

Har vært på reise to uker på rad. Nå sitter jeg i Frankfurt og venter på flyet hjem. Har vært syk hele uken. Ingen god kombo med aircon og 48 grader utendørs. Kjennes heldigvis ut som om det er på bedringens vei nå.

Har invitert folk på pizza i morgen. Planen var å fyre opp pizzaovnen ute, men siden vi ikke blir så mange og det, som vanlig, er meldt drittvær kan det være vi heller sitter inne. Får se det litt an ;)

Men først, komme seg hjem og slappe av.


#47

Sissel sa for siden:

Vi skal til hjembyen vår på søskenbarnfest i morgen, så da blir det hotellovernatting der (kun en times kjøretur).

Vi snakker om en ukes ferie i varmere strøk i september, men klarer ikke helt bestemme oss. Og plutselig er vel flybillettene utsolgt. Vi må bestemme oss i helga.


#48

Eia sa for siden:

God morgen! På jobb er det fullt kjør - høysesongstart litt tidligere enn normalt i år, men hvem klager?

I helgen skal jeg gå kyststi med god venninne, med overnatting på hotell. Aldeles luksus! Og attpåtil er det meldt fint og varmt vær (ser ikke sånn ut akkurat nå, men ...)! :glis:


#49

celebelen sa for siden:

:jippi: Fredag!
Jeg merker at det ble en bratt start etter ferien - hyggelig, men mye å gjøre. Neste uke blir (kanskje litt) roligere, når månedsavslutningen er i boks.


#50

star sa for siden:

Kom meg inn på jobb før det ble vått ute. Skal visst være vått ut dagen. Håper på en rolig dag.


#51

Nenne sa for siden:

Lykkelig over at det er fredag. Ute sildret det i takrenner og trærne blir godt ristet. Det føles nesten som en høststorm! Jeg er glad vi ikke har planer i dag.


#52

Tjorven sa for siden:

Da var det fredag. Jeg sitter på hjemmekontor og er veldig fornøyd med å ha fått gjort ganske mye allerede.

Det blir en kort arbeidsdag, for i dag har jeg billett på Øya og der skal Aftenpodden ha livesending som begynner kl 14.00. Jeg er skikkelig Aftenpodden-fan, så det må jeg bare få med meg. Det er meldt vanvittig drittvær i dag, så det er bare å kle på seg regntett tøy. Jeg tror jeg går for kjole, regnkåpe og gummistøvler. :nemlig: Da tror jeg at jeg blir passelig festivalkledd. Og så tar jeg med en ullgenser i veska.


#53

Blondie sa for siden:

Jeg er også skikkelig Aftenpodden-fan og skulle gjerne vært der. I stedet er jeg på campingen og vinden rister skikkelig i vårt lille krypinn. Tror det må bli film-maraton i dag.


#54

Addison sa for siden:

Hjemmekontor her også, måtte bruke en times tid for å få montert opp igjen alt og få ting til å fungere. Ikke perfekt start på fredagen, men du så fornøyd man blir når det til slutt ordner seg! :nikker: Rolig helg i vente, ca. ingen planer, det er deilig! Kanskje en markatur, terrassekos, litt rydding, sove lenge, drikke kaffe. Can't wait!!


#55

Toffskij sa for siden:

Det er en temmelig våt dag i Oslo i dag, ja. Litt høstlig, og ganske koselig for meg som sitter inne på biblioteket og ikke skal på utendørsarrangementer. Men det skal visst bli bedre i ettermiddag, har jeg hørt.


#56

Skilpadda sa for siden:

Jeg har tatt feriedag for Øya; har sovet ordentlig ut og sitter og lurer på når vi skal stikke bortover i regnet. Kaja Gunnufsen kl. 14, kanskje. Vi har i det minste nye, vanntette joggesko begge to (som vi kjøpte til, og fikk mye bruk for under, ferien på Orknøyene og Shetland! :D ).


#57

Kaija sa for siden:

Jobbedag på jobbekontor, og jeg har et 5 minutters snev av ikkeproduktiv offentlig sektor, mens jeg klarner hjernen og moter meg opp til tøffe telefoner og et datasystem jeg ikke er proff i ennå.

Grisevær her, og jeg håper det går over før jeg skal på konsert i kveld. -Sommerens siste utelivskrampetrekning før feriebyen min stenger ned alt som er gøy, og vi fastboende blir satt til gjæring fram til neste sommersesong. Måtte høsten og vinteren bli kort og varm.


#58

star sa for siden:

Løp til bussen for å komme hjem litt tidligere.


#59

millact sa for siden:

Skikkelig høstlig i dag da jeg var på jobb før 07; pøsregn og mye vind. Fin dag på jobb, nok å gjøre, så timene gikk fort.


#60

Dali sa for siden:

Morn! Pøsregnet fra i natt er erstattet med sol. Sitter inne likevel, siden alt ute er vått. Bok og kaffe mens de andre sover, så blir det vel OL og stallplikter og litt maling resten av dagen.


#61

Fintdethei! sa for siden:

Pøsregnet fra i går er erstattet med enda mer pøsregn. Sukk.
Maraton på tv her, de løper nå 25,5 km/t......det er jo hbeeeeeeeeeelt vilt!!!


#62

Blondie sa for siden:

Strålende sol (og mye vind) ved kysten, vi nyter de to siste feriedagene. I dag får vi vennebesøk, det blir bra!


#63

Fintdethei! sa for siden:

korrigerer meg selv, det var distansen løpt som viste :knegg:, men de løper syyyyyyykt fort!


#64

millact sa for siden:

Opphold her. Dagens plan er å handle mat, kjøpe en flaske Cremant i gave, OL og vaske bad.


#65

star sa for siden:

Skal straks på en butikktur. Se ferdig bronsjekampen først selv om vinneren ser ut til å være klar.


#66

Appelsin sa for siden:

Jeg har løpt 14 km på fjellet. Det var som å løpe i en elv, med dusj, uten varmtvann.
Ja, jeg er sprø.


#67

Fintdethei! sa for siden:

Eh, ja. Klin koks sprø, faktisk :knegg:.


#68

Maverick sa for siden:

Jeg skulle vært på vei til bursdagsfest, men i stedet for ligger jeg på sofaen med feber, sutreleppe og neverending mas på jobbtelefonen. :leppe:


#69

Millen sa for siden:

God bedring, Maverick.


#70

millact sa for siden:

God bedring, Maverick!



#72

Millen sa for siden:

God morgen, sol og straks kaffe i koppen.
Kino senere idag, Innsiden ut 2 for alle. Ellers lite planer for dagen. Lade opp før litt jobb imorgen.


#73

Blondie sa for siden:

Siste feriedag byr på strålende sol ved kysten. Vi planlegger å vente med å reise hjem til i kveld, makse ut litt.


#74

Mex sa for siden:

God morgen fra fjellet. Siste feriedag i dag. Ikke klar for jobb og høsten :/


#75

Dali sa for siden:

Morn fra ridehallen. Utslipp av alle hestene var vår jobb i dag, en jobb jeg glatt delegerer til de mindreårige siden jeg er redd hester. :knegg: Siste dag før jobb her og, avslutter med grått og kuling.
Innsiden ut er planen her og faktisk, men tror ikke vi blir alle. Eldste var på fest i går, tviler på hun er kinoklar. :knegg:


#76

Sissel sa for siden:

God morgen. På kontoret i dag. Ser ut til å bli en flott dag, men det var kun 10 grader da jeg gikk i morges.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.