Fluke sa for siden:
Jeg har to biffer som ble stekt, men ikke spist i går. De har barte såvist vært borti panna, så de er veldig rå i midten.
Kan de varmes på noen måte og spises i dag?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Fluke sa for siden:
Jeg har to biffer som ble stekt, men ikke spist i går. De har barte såvist vært borti panna, så de er veldig rå i midten.
Kan de varmes på noen måte og spises i dag?
Mikkeline sa for siden:
Varmet i stekeovn må vel gå veldig bra?
Fluke sa for siden:
Takk, da prøver jeg det. :)
I folie?
Apple sa for siden:
Singerer Mikkeline. Vi skal varme opp roatbiff-restene fra i går i ovnen.
Mikkeline sa for siden:
Jeg pleier å bruke folie.
Fluke sa for siden:
Flottings! :D
(Pleier ikke lage for mye av denne type mat, så dette er litt ukjent terreng for meg.)
Hunter sa for siden:
Du behøver ikke folie. Bare hiv dem rett i ovnen. 200grader 6-7 minutter så er de vel nærmest perfekte.
Benzo sa for siden:
Jeg ville heller ikke brukt folie, ettersom du trenger å steke dem litt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.