Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stekt, kald ytrefilet. Varmes?

#1

Fluke sa for siden:

Jeg har to biffer som ble stekt, men ikke spist i går. De har barte såvist vært borti panna, så de er veldig rå i midten.

Kan de varmes på noen måte og spises i dag?


#2

Mikkeline sa for siden:

Varmet i stekeovn må vel gå veldig bra?


#3

Fluke sa for siden:

Takk, da prøver jeg det. :)
I folie?


#4

Apple sa for siden:

Singerer Mikkeline. Vi skal varme opp roatbiff-restene fra i går i ovnen.


#5

Mikkeline sa for siden:

Jeg pleier å bruke folie.


#6

Fluke sa for siden:

Flottings! :D
(Pleier ikke lage for mye av denne type mat, så dette er litt ukjent terreng for meg.)


#7

Hunter sa for siden:

Du behøver ikke folie. Bare hiv dem rett i ovnen. 200grader 6-7 minutter så er de vel nærmest perfekte.


#8

Benzo sa for siden:

Jeg ville heller ikke brukt folie, ettersom du trenger å steke dem litt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.