Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vi trenger ny seng. Hva kjøper man i dag?

#1

Anne C sa for siden:

Senga vår er langt på overtid, og spesielt min del er sliten. Vi må ha ny seng. Nå har vi Wonderland rammemadrass, 2 x 90 cm. Vi elsker egentlig senga, men den er så gammel at den ikke finnes mer. Vi liker at vi kan ha oppbevaring under seng.

Men hva kjøper man i dag?


#2

Timar sa for siden:

Jeg har utelukkende positive erfaringer med senger og madrasser fra IKEA. Både kvalitet, pris og garanti.


#3

IzziCreo sa for siden:

Det Timar sier!

Og Ikea har fantastiske 90 dg fornøydgaranti, som betyr at dere kan levere madrassen/madrassene tilbake hvis kroppen ikke har tilpasset seg madrassen innen den tid. Det tar tid for kroppen å gjøre nettopp dette, så prøveligging i varehuset får deg nødvendigvis ikke i mål. Kjenner flere som har kjøpt ordentlig dyre madrasser og er stuck med de i mange år pga det. Et tips er å dra av overmadrassen når dere prøveligger i varehuset. Veldig smart å teste ut bare madrassen før man legger på overmadrass.

Vi har flere av sengestammene til Ikea med oppbevaring hjemme og på hytta. Den aller smarteste er Malm hvor sengebunnen løftes opp og du har hele plassen under til super oppbevaring. De med skuffer har mindre oppbevaring, og man er avhengig av god plass på hver side av sengen. Jeg har veldig lyst på Tonstad i det nye huset, men er redd det blir Malm pga den ekstra plassen.


#4

Anne C sa for siden:

Vi vil ha rammemadrass tror jeg. Vi har plass til oppbevaring under den senga vi har, i sånne IKEA-bokser.


#5

Nada sa for siden:

Vi kjøpte på Ikea i sommer, det er den beste senga jeg noen gang har hatt. Fast, høy og fin. Det var til og med noe Family club-avslag, så den ble ikke dyr heller.


#6

Anne C sa for siden:

Hvilken type kjøpte du?


#7

Millen sa for siden:

Normalt sett ville jeg anbefalt Ikea, men etter 1 mnd og 6 fysiske besøk på Ikea Furuset 2 ganger denne uka,fordi Ikea og Bring ikke klarer hverken å kommunisere eller gjøre jobben samt skylder på hverandre over en lav sko, styr unna særlig om du skal ha hjemlevering.
Kommer aldri til å kjøpe store ting derfra igjen.
Vi kjøpte 2 rammemadrass senger.


#8

Nada sa for siden:

Dunvik med Valevåg fast madrass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.