Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Liten ildfast form

#1

Hyacinth sa for siden:

Vi har gått fra fire til to personer i husstanden, og jeg merker at alle ildfaste former er for store. Jeg ønsker meg en liten, ildfast form, og det er fint om den er lett å rengjøre og lett å ta ut og inn av ovnen. Den trenger ikke ha lokk. Det er også fint om den er rektangulær (til nøds kvadratisk), altså lasagneplatevennlig. :)

Nå har jeg kun en oval som er liten nok, og fasongen er litt upraktisk. Dessuten er den laget av klart glass, og det er ikke så lett å holde helt rent.

Jeg liker veldig godt formene mine fra OBH Nordica, men selv den minste er ofte for stor, særlig til gratenger etc. Men de er utrolig greie å rengjøre.




#4

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk! :)


#5

Shun sa for siden:

Eva Solo og Trio Legio finnes i både glatt og rillet utgave. Den er perfekt størrelse til énpersonsporsjoner, og vil kunne dekke to.

Er ofte på salg et sted.

[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/shopping?q=tbn:ANd9GcRmGbNabDTbgu4SvTpMVEuW-6GPnYITf-SPCCT1m8fag2Y3ajTVtDDHdxNI-nIylVD30rC8-hFqgpJn75w1Ser2IATxnC99KRYhCW5xX57kTxlAQAV3eb1RIQWm2opKH1XAD80StrQ&amp;usqp=CAc[/img]

Her ser du at formen finnes i tre størrelser. Jeg tror jeg har den minste.

[img]https://media.royaldesign.no/3/eva-solo-legio-nova-ildfast-form-hvit-1?w=1920&amp;quality=80[/img]




#8

Tallulah sa for siden:

Dette finner du alltid masse av i bruktbutikker.


#9

Hyacinth sa for siden:

Brukt ja! Må sjekkes!



#11

Cauchy sa for siden:

Ta en titt på Clever Cooking fra Villeroy & Boch, formene finnes i små størrelser og er enkle å rengjøre.


#12

sindrome sa for siden:

Elsker disse som jeg også har kjøpt på Kitch´n. Kommer i tre størrelser og har lokk!!! Jeg synes at lokk på former er like genialt som lommer i skjørt og kjoler :hjerter:


#13

Hyacinth sa for siden:

Hm, jeg har faktisk en sånn. Visste ikke at man kan steke i den. Men min er for stor.


#14

Hyacinth sa for siden:

Takk!


#15

Hyacinth sa for siden:

Ja, det kunne være noe. Må sjekke dette.


#16

-ea- sa for siden:

For oss som ikke har ikea, sånne får man kjøpt på Clas Ohlson, Biltema og Europris også. Europris er forresten billigst på Pyrex glassformer.


#17

P.K. sa for siden:

Jeg støtter Fløyel. Jeg er litt usikker på str. på de jeg har men de er glimrende til lasagne for 2. Jeg har lokk, og putter da noen i fryseren når jeg først lager.
Jeg har også Grand Cru fra Rosendahl, en smal retangulær, og en liten rund, i klart glass. Disse har også lokk og oppholder seg i fryseren av og til.


#18

Floksa sa for siden:

Alle bruktbutikker og loppemarkeder har godt utvalg av ildfaste former i alle str.
Jeg kjøpte flere mindre for å ha i airfryeren.




#21

Anda sa for siden:

Ikke det du spør om, men ang lett å rengjøre; legg en (halv) oppvaskmaskintablett i vann i formen en stund. Det redder det meste av fastbrent søl.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.