Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Augustkaffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Hverdagene siver inn igjen, og kaffebehovet stiger.
Vi har derfor tilbud på kaffe med koffein denne uken - vi vet dere trenger det!


#2

Blånn sa for siden:

Morn! Bussen min var bare 1 minutt forsinket i dag, så jeg rakk den med et nødskrik. :knegg: På jobb. Snart kommer elevene. Det blir fint.


#3

Ru sa for siden:

God morgen alle sammen, god morgen far og mor … :nynner:

Jeg er helt hinsides trøtt i trynet og skal ha hjemmekontor i dag. Spørs om det ikke må legges inn en liten cowboy på et tidspunkt. :skuffet:
Jeg hadde sannsynligvis kikhoste i midten av juni (!) og hoster enda, så jeg sover ikke noe godt og har ikke gjort det på veldig lenge. :sukk:
Så, ja takk - noe koffeinholdig er sikkert bra.


#4

tink sa for siden:

Word! Ekstra koffein høres smart ut. Tok tog hjem fra Oslo i går. Jeg har et romantisk bilde av noen timer på Bergensbanen. Trives godt med å sitte og strikke, høre på lydbok og se skog og fjell suse forbi utenfor. Men glemmer at vi kommer veldig tett på andre mennesker med lyder og lukter. I går ble det mye gammel mann i monitor.

Nuvel, ny dag og ny uke! Klar til dyst.


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg har riktignok vært på jobb i flere uker, men det er nå hverdagen starter på ordentlig. Knerten måtte vekkes for å komme seg på skolen i dag. Snuppa begynner fulltid i jobben sin. Jeg kjenner jeg er litt spent på hva det kommende året bringer (jeg er av de som føler at året deles opp i skoleår mer enn kalenderår).

Men jeg starter litt mykt, for til helgen skal vi på bryllup på en øy helt ute i havgapet i Nord-Norge. Mannens yngste søster skal gifte seg, og skal avholde gigantbryllup. Det tar litt tid, for reiseveien er ikke den enkleste. Vi har kjøpt billetter med SAS, så kanskje vi ikke kommer oss avgårde i det hele tatt?


#6

Ru sa for siden:

Hva skjer med SAS? Hilsen uinformert?

Jeg skal til Kristiansand på festival til helgen, og skal fly med SAS …


#7

polarjenta sa for siden:

Det er vel ikke så vanskelig å komme seg hit, Tjorven? Fly til Bodø, Tromsø eller Evenes, så et flybytte og vips er dere her. Men hva som skjer med Sas har jeg ikke peiling på.


#8

Tjorven sa for siden:

Det er varslet at det SAS-ansatte kanskje går ut i streik på fredag. Som er den dagen vi har billetter.

(Og nei, det er ikke egentlig vanskelig selv om det innebærer et flybytte, men mannen min har bestilt billetter som gjør at vi får en halv dag i Bodø begge veier. Vi sparte sikkert 300 kr pr pers på det. :dåne: Akkurat på dette punktet er ikke mannen min og jeg helt samkjørte, for han innser ikke at reisetiden også har en "kostnad". Men jeg har jobbet fra kafékontor i Bodø før, og kan sikkert klare det igjen.)


#9

Fersken sa for siden:

Første dag etter ferien og det er stor mengde mail og meldinger her og der, så jeg holder meg opptatt i dag. :knegg:


#10

Syrinx sa for siden:

Eg sit på eit venterom og skal om få minutt i gang med eit 8-vekers terapiopplegg. No rullar toget, neste stopp er betre tider.


#11

Tallulah sa for siden:

Klem på deg, Syrinx!

Vi hadde håndverkere kl 07, så jeg har allerede jobbet et par timer.


#12

celebelen sa for siden:

Jeg er på kontoret, som er i et annet lokale enn vanlig. Vi er flyttet midlertidig til en annen etasje, med alt det fører med seg av kaos (Hvor er kaffen? Hvor er plassen min? Har vi fått med oss alt?).


#13

star sa for siden:

Har legetime som starta for 10 min siden egentlig. Jeg håper det var personen før meg som akkurat ble ropt opp. Har det aldri travelt når jeg har legetime.


#14

Skilpadda sa for siden:

Morn! I dag sitter det folk på nesten alle plassene på kontoret mitt, det er hyggelig. Jeg har startet høstens plan om å gå til jobb i stedet for å ha månedskort på t-banen; får se hvor lenge det varer, men jeg kan jo føle meg flink enn så lenge. :knegg: (Det er ikke spesielt slitsomt å gå til jobb, det er bare at da må jeg komme meg ut døra litt tidligere, og det er vanskelig om morgenen!)


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har videregåendestarter selv og har tatt imot et raus på jobb også. Det har gått jevnt over bra med alle, tror jeg.


#16

polarjenta sa for siden:

Tjorven: Ja, da skjønner jeg, for jeg vet jo at det kan gå ganske radig. Håper det ikke blir streik.

På plass på jobb eller å hatt hjemmekontor for å delta på teamsintervjuer og deretter var det oppstartsamtale med han som starter på videregående. Spent på hvordan det går.


#17

Input sa for siden:

Tjorven: I Bodø har de jo kafé med usedvanlig god kaffe og bakst, så der bruker dere lett opp de 300 kr. :knegg:

Jeg har også tatt i mot nye elever i dag. De var en del yngre enn jeg er vant til, siden fullføringsreformen lar dem velge voksenopplæring. Det var uvanlig mye energidrikk og skoleboller i klasserommet, og ingen som måtte gå tidlig for å hente i barnehagen. :lol:


#18

Mex sa for siden:

God morgen.
Skøyen i dag. Litt spent på når jeg kommer frem, det er varslet 2 forsinkelser allerede; problemer forbi Ottestad pga jordfeil, og kun ett spor inn på Skøyen stasjon..


#19

star sa for siden:

Merkes på bussen at skolen har begynt ja.
I natt har jeg faktisk sovet uten oppvåkning midt på natta. Ikke at jeg føler meg noe mindre sliten av den grunn. :gal:


#20

annemede sa for siden:

Mindre regn enn ventet.


#21

Tjorven sa for siden:

Oisann. Der var skoleungdommene tilbake på banen om morgenen. Nå ble det jammen mye fullere.

I dag kommer faren min med kone på middagsbesøk. Jeg har ikke sett dem på altfor lenge. Delvis fordi vi har hatt ferie i stafett, men også fordi jeg alltid er litt ambivalent til samvær med stemoren min når ungene er i nærheten. Stemor har ikke alltid filter, og kan si ganske sårende ting. Hun har ikke egentlig vonde intensjoner, men har liten forståelse for kommunikasjon med dagens tenåringer. (Eller; hun har alltid vært sånn, men jeg har lært meg å få tykkere hud.) Ja, ja ... en stund var det litt krise, men de siste besøkene har gått fint. Vi håper på det i dag også.


#22

Nenne sa for siden:

På kontoret i dag. Jeg har mye å gjøre, men mangler totalt initiativ og arbeidslyst fordi jeg sover så dårlig. Jeg savner Estradot! :hylgrine: 7,5-8 timer god søvn er så utrolig mye bedre enn 6 timer (eller mindre) med urolig søvn med mye oppvåkning og det er hormonenes skyld!


#23

007 sa for siden:

Jeg savnet også Estradot av samme grunn, Nenne. :sukk:

Full rulle med nye elever, nye praksisplasser og nye systemer. Jeg kommer vel inn i det i år også.


#24

star sa for siden:

Her ble bussen full og det var den ikke i våres.


#25

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg er på jobb og prøver å gjøre noe nyttig, men er litt utmattet etter noen strabasiøse uker så det går ganske dårlig egentlig.


#26

Toffskij sa for siden:

Morn! Her er det hjemmekontor, eller blir det, om jeg noen gang greier å komme i gang med noe fornuftig. :sparke:


#27

Appelsin sa for siden:

Jeg prøver å samle fokus på kontoret etter ferieuke og bursdag i går (det er derfor jeg skriver her.. :sparke: ).
Nå er høsten her med vindkast og regn og grå skyer, løv og full rulle overalt, gitt. En forelesning skulle jeg også hatt langt mer på stell enn den er...


#28

Toffskij sa for siden:

Gratulerer med dagen på etterskudd, Appelsin! :konfetti:



#30

Millen sa for siden:

Gratulerer på etterskudd, Appelsin. :ballonger:



#32

millact sa for siden:

Gratulerer med dagen på etterskudd, Appelsin:ballonger:


#33

star sa for siden:

Jeg huska alt i fram til jeg skulle kle på meg ytterklær. Da hadde hodet skrudd seg av og jeg tok på tøysko. Var våt før jeg kom til bussen. :gal: Da har jeg gått utenom vanndammer og rennende vann altså.


#34

Tjorven sa for siden:

Da var jeg tilbake på jobb. I dag er jeg glad for at gårsdagens middagsbesøk gikk så fint. Knerten er ofte stum som en østers, men i går fortalte han både villig og mye fra hans opplevelser i ferien. Jeg begynner å få tro på at han også kanskje er litt på vei ut av tenåringsbobla. Det er i hvert fall lov å håpe.


#35

celebelen sa for siden:

Jeg er på kontoret, med både gummistøvler, regnfrakk og paraply. Ettersom jeg har gjort det viktigste - bestilt kaffe og godkjent lønningene - kan jeg vel egentlig gå hjem igjen?


#36

Millen sa for siden:

Sykmeldingsdag her idag, kaffe nå og kiropraktor litt senere. Ellers lite planer, vaske klær kanskje.


#37

tink sa for siden:

:juhu: star. Jeg kjører vanligvis til og fra jobb, så dersom det er oppholds når jeg går til bilen så dropper jeg regnjakke. :blånn:

I dag kom det ei skur som heldigvis var ferdig til jeg skulle gå fra parkeringen til kontoret. Men jeg har tydeligvis fortrengt at jeg skal overlevere bilen til mannen og ta buss hjem siste biten etter jobb. Krysser fingrene for at det er mulig å ha flaks to ganger på en dag.

Tilbake på kontoret etter kursdag på spa-hotell. Stas med boblebad og deilig lunsj, og lærerrikt innhold - men ganske tøft med 8 timer program.


#38

Maverick sa for siden:

:juhu:

Min datters utdanningsinstitusjon har kommet frem til at hennes klasse skal begynne en halvtime tidligere enn vanlig, altså 08.00, på onsdager. Den halvtimen merket jeg godt gitt. :knegg:


#39

Millen sa for siden:

Det var tidlig, Maverick. Her begynner de 815 tidlig nok.


#40

Adrienne sa for siden:

Hva fikk dem til å tro at det var en god ide, Mave? :skremt:

Jeg sov til klokka åtte i dag, jeg. :knegg: Nå sitter jeg i sofaen og jobber meg igjennom dagens to-do-liste og forbereder dagens møter. Valgte rett dag å ha hjemmekontor, hvis man skal dømme etter været.


#41

Toffskij sa for siden:

:skremt: Det er fryktelig tidlig. Kollegene mine i England vet ikke engang om at det tidspunktet eksisterer. :knegg:


#42

Maverick sa for siden:

Ja, nei, det har med noe tilgang til svømmehall og whatnot, så det er sikkert en god grunn. Det bare føltes ikke sånn i dag tidlig. :knegg:

Barneskolen er tross alt bare 15 min unna. Stakkars storebror begynner 08.15 hver dag og bruker en time på reisen, bare, så han synes ikke så veldig synd på oss.


#43

star sa for siden:

Tink: fordelen hjem er jo at da kan man skifte når man kommer hjem.


#44

Adrienne sa for siden:

Nattforelesning kalte vi det når vi hadde forelesninger som begynte klokka åtte, i gamle dager da jeg var student.


#45

Nenne sa for siden:

Jepp, nattforelesningene var ikke populære.

Nå hadde vi i sannhet det akademiske kvarteret først da, så vi startet 08.15.


#46

Skilpadda sa for siden:

Ja, studentdatteren var lettet over at det ikke var noen nattforelesninger på timeplanen dette semesteret. :knegg:


#47

tink sa for siden:

Folk ler av meg når jeg forteller om nattforelesningene vi hadde i historie på UiB. Men hallo, vi snakker om sløve HF-spirer i det herrens år 2000. :natta:


#48

Maverick sa for siden:

Hahah, dette med "nattforelesninger" skal jeg nevne for husets yngre garde i kveld. :knegg:


#49

Blondie sa for siden:

Jeg har helt nye videregåendeelever i klasserommet mitt og øynene er trillrunde når jeg med stort alvor mener at vi begynner klokka 8 hver dag. Like morsomt hvert år, men de kommer fort inn i det.

Jeg våknet av rygg/hofte klokka 5 i dag, så jeg hadde (og har som regel) god tid.
Nå venter jeg på kiropraktor, kanskje jeg kan klare å sove til klokka seks i morgen?


#50

Syrinx sa for siden:

Eg sit i solveggen og drikk rabarbralemonade, siste suveniren frå årets ferie. Dagen ellers vart brukt til friluftsterapi, ein ørliten "fjelltur" ute i havgapet.


#51

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på vei til jobb. Ganske så trøtt. Det gjorde ikke underverker for nattesøvnen at det svevet et helikopter over oss da jeg skulle sovne. Men søket de holdt på med var viktig og dessverre resultatløst. Men trøtt, det er jeg.


#52

star sa for siden:

I dag er jeg alene på felleskontoret vårt. Lever på smertestillende om dagen pga et eller annet idiotisk bak på skulderen.


#53

Blondie sa for siden:

Jeg har pysjkontor hjemme fordi jeg skal på sykehuset litt senere. Det er utrolig hvor mye mer effektivt det er å jobbe i fred!


#54

Fersken sa for siden:

Jeg stålsetter meg for heldagskurs på Teams på hjemmekontor. Ikke vits i å sitte på kontoret når jeg ikke kan være sosial. :snurt:


#55

Blå sa for siden:

God morgen.

Kontorkontor og enn så lenge ganske rolig i landskapet. Jeg skal prøve å produsere veldig mye i dag, slik at jeg med god samvittighet kan ta ett ganske kort hjemmekontor i morgen.

Gleder meg til helg. :lykkelig:


#56

Martis sa for siden:

Starter dagen med litt hjemmekontor, tror voffen er litt glad for det. Er et stort sjokk for han å plutselig være alene hjemme, etter lang periode med ferie og hjemmekontor.

Jeg hørte også mye helelopter i gårkveld, men så ikke noe i de avisene som forklarte det.


#57

Appelsin sa for siden:

Jeg sitter til tørk på kontorstolen og planlegger fjelltur mens barna er på øving i kveld. Og venter på svar fra byggmester om det var meningen å bestille nytt vindu som er betydelig smalere enn det jeg har.
Og jobb ja. Jeg får gjøre noe med den.


#58

Tjorven sa for siden:

Jeg er på plass på jobb. Det er en ny verden for snuppa å være i jobb, og i dag måtte hun dra hjemmefra før meg. Hun holder på å lære seg å drikke dårlig lærerværelsekaffe. :knegg:

I dag er vi litt spente på hva som skjer med den potensielle SAS-streiken, for det kan kludre til planene for helgen noe veldig. Vi skal egentlig i bryllup til min manns søster, og hvis vi skal kjøre bør vi sette oss i bilen omtrentlig nå.


#59

Toffskij sa for siden:

Morn fra telefonkøen til det britiske skattevesenet. :gal:


#60

Ru sa for siden:

God formiddag fra kontoret uten internett. :himle:

Her er vi også spent på potensiell streik siden det roter til helgens festival for noen av oss. [stryk]:angst: [/stryk] Skulle tro jeg visste det ikke fantes en angst-smiley etter så mange år …


#61

Blondie sa for siden:

:neglebit: kan funke?


#62

Skilpadda sa for siden:

Og noen andre angst-relaterte smileyer er :iiik: :omg: :skremt: :grøsser: - så spørs det hvor redd du er!

God morgen herfra også; jeg var trøtt i morges og vurderte hjemmekontor, så jeg kunne sove en halvtime til, men klorte meg opp og gikk i duskregnet, det var egentlig ganske fint.

Nå prøver jeg for tredje dag på rad å gjøre ferdig en oppgave, men det dukker jo stadig opp nye ting!


#63

Maverick sa for siden:

:runforhills: er en av mine favoritter, for eksempel.

Heihei, forresten! Ny dag, nye forbannelser. Ain't life grand.


#64

Palmen sa for siden:

Hei fra den splitter nye studenten. Jeg dro hjemmefra kl 0600 for å rekke forelesning i dag, så nå er jeg trøtt. Men fornøyd


#65

Millen sa for siden:

Hei studenten, hva og hvor studerer du?


#66

Palmen sa for siden:

Org psyk på Rena!


#67

Blånn sa for siden:

Så gøy med studier. Jeg er på vei til en kort dag på jobb. Etter lunsj skal vi kjøre yngste til Førde for oppstart på folkehøgskole, eller skule som det heter der. Det er fint, rart og litt vemodig at alle guttene nå skal bo et annet sted. Kjenner litt på en «hva skal jeg gjøre med livet mitt»-følelse. Tips til sosiale aktiviteter mottas!


#68

star sa for siden:

Sendte en sms som søknad i går og ble tatt seriøst. Nåja, tror ikke jeg når opp. Kjentfolk altså.
Rakk å lage pizzadeig før jeg forsvant ut døra. Fortsatt vått ute og har en unge som ikke er fornøyd med valget sitt.


#69

Mex sa for siden:

God morgen.
Hva slags søknad er det du har sendt da, Star?

Hjemmekontor og halv dag i dag. Jeg er litt spent, minstemann skal ut og fly med SAS til Bergen i dag...


#70

Addison sa for siden:

Heia deg, Palmen!! :heia: Høres spennende ut, var et av mine favorittemner i org og ledelse i studietiden. :elsker:

Hjemmekontor her, avspasere noen timer og av gårde på oppstartsseminar med korpset oppe i Innlandet et sted. Blir mye admin, kjøring, handling, matlaging etc, sånn blir det med ungt korps som må ha det meste billigst mulig. Blir som en diger hyttetur med 30 + mennesker. Jaja, overlever vel.


#71

star sa for siden:

Bare en sms


#72

Blondie sa for siden:

Så spennende, Palmen! :hyper:

Jeg skal snart til spesialist (den fjerde timen denne uka :gal: ) og så på jobb. Jeg har begynt å innse at det er en fulltidsjobb å være syk. Jeg rekker lutt undervisning i dag, da. Det blir skikkelig fint.


#73

Adrienne sa for siden:

Sofakontoret er åpnet for dagen, må vel snart inn på det ordentlige hjemmekontoret for å gjennomføre dagens teamsmøter. Dagens plan, utover møtene, er å jakte i sharepointområder etter ting vi har sagt før som vi må gjenta fordi folk ikke husker hva vi har sagt før. Heldigvis har microsoft gode søkemotorer.


#74

Millen sa for siden:

Så spennende, Palmen. Lykke til med studiene! :heia:
Sykemeldingsdag dag i dag, venter bare på Meny som skal levere matvarer på døra så jeg kan sove igjen.
Dagens plan er å gjøre ingenting.


#75

Blå sa for siden:

:heia: Palmen. Studier er gøy.

Jeg har jo kommet i gang med treningssentertrening igjen. Og i går utfordret jeg meg selv og gikk på spinning. Jeg er ikke egentlig så glad i spinning, men med dårlige knær trenger jeg cardiotrening som ikke er løping. Og det var ikke så ille faktisk. God instruktør på en time som passer fint i tid, så jeg tror at det kan bli noe jeg gjentar.

I dag skal jeg på en litt mer generell kondisjon/styrke time og da har jeg i alt trent fire ganger denne uken, som jeg er veldig fornøyd med.


#76

tink sa for siden:

Ingenting kan være viktig og hardt arbeid Millen. :klemme:
Håper du snart får det bedre.

Her er uke nr to snart i ferd med å fade ut i høstens første tacofredag. Må tilstå at jeg gleder meg litt til en helt vanlig fredag hjemme med fredagsvask, taco og kvalitetstid i sofaen.


#77

Pamina sa for siden:

Første skoleuke med elever er over. Jeg er slihihihiten.
Har nybakt 16 åring som skal på traffikalt grunnkurs i helgen. Gleder meg ikke så veldig til to unger som skal øvelseskjøre. :dåne:


#78

Millen sa for siden:

Gratulerer med 16-åring, Pamina. :ballonger:


#79

star sa for siden:

Gratulerer med gårsdagens bursdagsbarn. :fløyte:

Må få rydda i dag og finne bedre system. Hater hvordan det ser ut. Men blir jo ikke kvitt det jeg ønsker å selge.


#80

Blånn sa for siden:

God morgen fra hotelllfrokost i Førde. Siste dag med poden på en stund. Sitter og ser rundt på foreldre med et barn på sønnens alder og vedder på hvem vi ser på folkehøgskolen. :humre:


#81

Fintdethei! sa for siden:

Herregud for et helv... forb..... ditavejr.....sånn.

Ingen store planer for dagen. Trøstespise sjokolade og legge en plan for ikke å drukne det neste døgnet.


#82

Blondie sa for siden:

Jeg skal i bursdag i kveld, uten at jeg egentlig orker. Det er likevel noe jeg prioriterer å stikke innom til, fordi det er en god venninne. Jeg får heller være gammel og dra tidlig.


#83

Appelsin sa for siden:

Så spennende, Blånn! Håper han vil trives!

I dag er jeg tilbøyelig til å være enig, Fintdethei.
Så lenge det slutter å tordne er jeg imidlertid klar for fjellet når yngste drar i bursdag kl. 14. Det er jo lørdag.


#84

Syrinx sa for siden:

Eg må altså berre seie at eg elskar å lese om liva dokkar her inne. Stort og smått, likt og ulikt. Og så flirer eg litt av at vi er herlig sjarmerande urnorske og gir dagens vér sin fortjente plass. :humre:

Her er det foreløpig sein morgon, kaffi i favorittkoppen, brød som har heva over natta står i ovnen og ellers er laurdagen tom og planlaus. Regnbyger og grått ute, og så lenge det blir opphald når eg skal steike pizza så er det heilt greit.


#85

Stompa sa for siden:

Morn. Kjenner jeg ramler av når kaffebloggen dekker flere dager, men nå er det lørdag og jeg følte for å hilse på. Vi har skikkelig høstvær i dag; måtte rydde unna på verandaen pga vinden. Planen i dag er å løpe 17 km. Gruer meg til det, men satser på at Yr har rett og at regner roer seg om et par timer. Vind kam jeg leve med.


#86

Millen sa for siden:

God formiddag!
Her er det oppholdsvær :sjokk: så jeg tenker å ta inn putene fra hagesofaen idag, den sofaen er så og si ubrukt denne sommeren.

Fortsatt bare meg og barna hjemme, mulig sentertur med yngste og ordne noe til skolen. Ellers lite planer.
Ja, også hvile da, og prøve å få lest ferdig "Hvil deg sterk" før den må tilbake til biblioteket.
Men først kaffe!


#87

Eia sa for siden:

Takk for påminnelse, Syrinx. Nå er jeg på vei ut for noen ærender og trening, og har lagt til "lete etter favoritt tekopp" i listen min. :jupp:

Ellers har yngste to kompiser på overnatting, og de satt og fniste i går over pizzaen - mest fordi eldstes vakre kjæreste var på besøk, tror jeg. :fnis:

Eldste selv er i militæret, og kommer på perm først om to uker. Flott kjæreste, da, som kommer til middag selv om han er borte, og attpåtil har med seg en blomsterbukett. :love:


#88

Fersken sa for siden:

Har kjørt eldste på jobb og sitter nå å planlegger litt måltider framover. Tror det aller, aller største drømmen min er noen som på heltid planlegger og lager all mat til meg (familien).


#89

Syrinx sa for siden:

Eg skal jo omskulerast, og den jobben du skildrar der kunne eg tatt, Fersken. Å lage mat til andre er mykje kjekkare enn å lage til eigen familie. Men vinninga hadde vel gått opp i spinninga, for eg måtte hyra inn nokon til å ta samme rolla i min familie når eg var opptatt utomhus. :knegg:

Du må vise koppen om du finn den, Eia. Eg har koppedilla.


#90

Maverick sa for siden:

:juhu:

Det er lørdag! Jeg skulle egentlig ikke jobbe men så blir det jo sånn lell, da. Jaja. Sitter i sofaen med pc i fanget og kryssord ved siden av og med en intensjon, om enn ikke en faktisk plan, om å gjøre i det minste noe husarbeid på et tidspunkt i dag. Evt sove litt. Lese litt pensum.

.... men kl 18 er det Vålerenga-Lyn og da skal jeg sitte foran tv-en og HYYYYLE! :woohoo:


#91

Pamina sa for siden:

Har hentet nye briller i dag og i kveld skal jeg i operaen og høre Lise Davidsen. Gleder meg veldig!


#92

Toffskij sa for siden:

Oooh, heldige deg, Pamina!

Her er det litt kaos siden Prima skal av gårde på utvekslingsår i morgen, og det er mye å pakke. :skremt:


#93

Chablis sa for siden:

Oslotur på meg og mannen i dag, vi har spist og nå er vi klare for Vålerenga-Lyn.


#94

Fersken sa for siden:

Ikke blitt gjort så mye på meg, blitt sittende å se på sendingen om Landslova - ord for ord. 750 år.


#95

Fintdethei! sa for siden:

Har levert lottokupong i dag. For når jeg endelig klarte å mote meg opp til tur, ble det både opplett og gløtt av sol. Hva var oddsen for set, lizzm?? Nyrik lottomillionær setter på kaffen i morgendagens stuggu :glis:.


#96

Syrinx sa for siden:

Ja, korleis er stoda no, Fintdethei? På sin plass med gratulasjonar og champagne? :knegg:


#97

Dali sa for siden:

Blånn: da har du sendt ungen din til den skulen som jeg gikk på rett etter ungdomsskolen. :hjerter:


#98

nolo sa for siden:

Hvor er det Prima skal på utveksling?

Jeg er alene hjemme, og snart er det vin og sjokkis.



#100

Syrinx sa for siden:

Det er ein start. Berre 999950 kr igjen. Stå på!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.