Fintdethei! sa for siden:
Her har jeg omtrent alltid gulrøtter, brokkoli, blomkål, løk og rød snack-paprika.
Har du noen andre luringer som egner seg godt til hverdagsmiddager?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Fintdethei! sa for siden:
Her har jeg omtrent alltid gulrøtter, brokkoli, blomkål, løk og rød snack-paprika.
Har du noen andre luringer som egner seg godt til hverdagsmiddager?
Toffskij sa for siden:
Sjalottløk, vårløk, hvitløk, ingefær, gulrøtter, agurk, tomater (sistnevnte ikke i kjøleskapet, da). Ofte også vanlig løk, rød paprika og poteter.
Tallulah sa for siden:
Tomat, agurk, ruccola, vårløk, løk, hvitløk, ingefær og veldig ofte gulrot og stangselleri.
Om jeg skal nevne frukt også så har vi alltid epler og ofte banan.
Fintdethei! sa for siden:
Agurk, tomater og poteter glemte jeg...
Sol sa for siden:
Tomat, agurk, paprika, rødløk og hvitløk. Stort sett også avocado, gulrøtter og brokkoli og noen type(r) salat.
Skilpadda sa for siden:
Alltid rød løk, gul løk, hvitløk, tomater, ingefær, gulrøtter, brokkoli, agurk. Ofte rødbeter, poteter og paprika. Noen ganger vårløk, blomkål, pastinakk og andre rotgrønnsaker, salat og grønnkål.
Molly sa for siden:
Paprika, agurk, hjertesalat, gulrot, vårløk, rødløk, hvitløk, brokkoli og poteter. Har ofte avokado også.
I tillegg har jeg alltid grønnsaksblanding og rosenkål i fryseren.
Tjorven sa for siden:
Grønnsaker jeg kjøper inn uten å ha noen plan for bruken er: agurk, cherrytomater, spisspaprika, gulrot, løk og rødløk
Floksa sa for siden:
Poteter, blomkål, brokkoli, løk, hvitløk, gulrot, tomat, paprika og agurk.
Kålrot, hodekål og squash i sesong.
Sukkererter og salat i sesong.
Epler og bananer av frukt. Pærer om de ser fine ut.
Isprinsessen sa for siden:
Frista å lage en spinn off på hvilke grønnsaker som veier mest ut i fra volum :knegg:
Malama sa for siden:
Sesongvarierende, men nesten alltid en eller annen salat, tomat, agurk og paprika. Og gulrot. Potet når vi skal spise det, og ofte brokkoli og blomkål og enten småløk eller vanlig gul løk
Sukkererter og mais innimellom og sikkert mye annet jeg har glemt,.
Skilpadda sa for siden:
Jeg vil kanskje gjette kålrabi? En eller annen rotgrønnsak, i alle fall. De er ganske tunge.
Martis sa for siden:
Dette og poteter og hvitløk har vi alltid. Vi har også ofte ulike salater, søtpotet og andre rotgrønnsaker.
Elise sa for siden:
Agurk, tomat og løk. Andre ting blir bare kjøpt inn når det skal brukes, og da er det litt tilfeldig om det blir liggende igjen noe.
oslo78 sa for siden:
Poteter, gulrøtter, brokkoli, løk, rødløk, spisspaprika, agurk, isbergsalat. Av frukt - epler og bananer.
Synes det har blitt enormt dyrt å handle grønnsaker og frukt, så utvalget har minsket.
Fersken sa for siden:
Agurk, paprika, løk av ymse varianter, gulrot og brokkoli. Dette er faste ting. Og så supplerer vi med det vi trenger når vi trenger det.
Muskat sa for siden:
Vi har alltid tomat, agurk, paprika, hvitløk, rødløk, løk, chili, sitron, broccoli og gulrot. Blomkål, søtpotet, potet og ingefær har vi også ofte i kjøleskapet.
Frukt og bær varierer etter sesong, men blåbær og banan har vi stort sett hele tiden.
liefje sa for siden:
Jeg varierer veldig med sesong, men har alltid rød og gul løk, agurk, gulrøtter, hvitløk, ingefær, sitron/lime samt frukt (druer, blåbær og ellers sesongbasert) i hus. Drar innom vår lokale grønnsakssjappe sikkert tre ganger i uken og fyller på med sesong- og oppskriftbaserte behov. Bruker omtrent alt av grønnsaker som jeg finner, googler oppskrifter og varier enormt. Akkurat nå har vi vårløk, paprika, sommerkål, squash, aubergine, hjertesalat, jordbær, bringebær, nektariner, nypoteter, tomater, brokkolini og en haug med chili i kjøleskapet i tillegg til ovennevnte.
Nada sa for siden:
Diverse typer løk, poteter, gulrøtter, agurk, tomat og paprika, har vi som basis i kjøleskapet. Prøver å spise etter sesong, men ikke så lett alltid. Har alltid aspargesbønner, erter og selvplukket sopp i fryseren. Har også alltid gule og grønne tørkede erter.
Hyacinth sa for siden:
Alltid: Gul løk, rødløk, hvitløk, purre, agurk, paprika, sitron, lime, crispysalat, en annen type salat, søtpotet, potet (skjønt brukes lite), tomater (men på benken), gulrøtter
Som regel: Avocado, ingefær, brokkoli, blomkål, rødkål
Ofte: Jordbær (sesong), asparges (sesong), aubergine, squash
Av og til: Hodekål/spisskål/sommerkål, gode oliven, spinat
Alltid i hagen: Jordskokk, luftløk, urter (sommeren)
Frukt: Varierer etter lyst og sesong. Akkurat nå har vi jordbær, bringebær, nektariner, plommer og druer. Og bananer.
Señora sa for siden:
Vi spiser sjelden potet, ris og pasta, så gulrot, paprika, agurk, squash, sopp, kål, salat osv. finnes alltid i kjøleskapet. Vi spiser nok for mye rødt kjøtt, men jeg ser ikke problemet så lenge maten er «ren»
Erica sa for siden:
Potet, løk, gulrot, hvitløk, paprika, chili og en eller annen salat. .Av frukt har i alltid epler.
Karamell sa for siden:
Løk, rødløk, chilli, hvitløk, poteter, snackpaprika, agurg + cherrytomater på benken. Ofte, men ikke alltid: avokado.
Frukt: Klementiner og bananer.
I fryseren: Brokkoliblanding.
Lille meg sa for siden:
Det er kun løk (gul, hvit, rød) vi alltid har i kjøleskapet. Og gulrøtter har vi nesten alltid.
Drømmedama sa for siden:
Gulrot, brokkoli, paprika, tomat, agurk, sitron og løk. Og bær av ymse slag.
Isprinsessen sa for siden:
Løk (rød og vanlig), hvitløk, tomat, agurk, paprika, salat av noe slag, gulrøtter, potet.
frukt sa for siden:
Tomat, gulrot, potet, paprika, og bananer. Og alltid ulike typer bær i fryseren til smoothie og syltetøy. Pleier og alltid å ha ulike grønnsaksblandinger i fryseren.
Filifjonka sa for siden:
Sjalottløk, hvitløk, gulrøtter, tomater, vanlig løk, rødløk, paprika, poteter, søtpoteter.
vixen sa for siden:
Potet, gulrot, løk, hvitløk, chilli, tomat, agurk og avokado har vi stort sett alltid. Ganske ofte en slags salat samt lime/sitron og ingefær. Andre grønnsaker enn dette handler jeg når jeg trenger det til noe spes. Av frukt så varierer det, men ofte epler, banan, druer. Minsten er glad i vannmelon så det har vi ganske ofte. Junior er veldig kresen og spiser nesten bare avokado og rå gulrot av grønnsaker. Liker mange typer frukt da. Kidneybønner, mais og hermetisert tomat har jeg alltid i skuffen.
Polyanna sa for siden:
Salat av noe slag, agurk, paprika, rødløk, gul løk og hvitløk, brokkoli, poteter, gulrøtter, purre, vårløk, sitroner. Tomater på benken, urter i potter. Som oftest bær.
Så prøver jeg å variere mer, og kjøpe andre ting som spirer, spinat, søtpoteter, rosenkål, blomkål, avocado, litt mer spennende frukt, litt på rotasjon. Jeg hørte noen si at tarmen gjerne vil ha stor variasjon på frukt, grønt og frø, så jeg prøver å utvide repertoaret litt.
Hyacinth sa for siden:
Å guri, jeg glemte rosenkål! Jeg gleder meg til sesong! :elsker:
Søtpotet er forresten sykt godt på grillen. Gjerne sammen med feta. Nam!
Filifjonka sa for siden:
Er sitron en grønnsak?
Jeg svarte bare på spørsmålet, hvilke grønnsaker jeg stort sett alltid har i kjøleskapet, og tok dermed ikke med frukt og bær og det som ikke er der alltid.
IOA sa for siden:
Vi har løk, gulrøtter, brokkoli, agurk, tomat, paprika, salat og avokado som fast inventar i kjøleskapet og på benken.
Tjorven sa for siden:
Hvitløk regner jeg ikke som en grønnsak. Den kategoriseres som krydder, men hvitløk har vi alltid.
Når jeg leser hva dere skriver, så innser jeg at vi spiser mye spinat. Flere ganger i uka. Men der bruker vi som regel en hel pose av gangen, så det er ikke noe som ligger fast i kjøleskapet. Vi varierer mellom å kjøpe liten eller stor pose avhengig av hva som skal lages.
Vi har butikk i underetasjen på det huset vi bor, så vi handler nesten hver dag. Noen ganger flere ganger om dagen. Så vi kjøper det vi trenger i et veldig kort perspektiv.
Strå sa for siden:
Grønnsaker og frukt vi stort sett alltid har tilgjengelig: Tomater, epler, banan, løk, hvitløk, paprika, gulrot, agurk. Vi er bare to i huset så andre ting kjøpes når vi planlegger å bruke dem. På jobb velger jeg sjeldent lønsj fra salatbaren fordi prisen er den samme uansett hvor mye eller lite man forsyner seg med, så det blir en veldig høy vektpris for meg. Og det er mindre som frister. Salatbaren der vi holdt til før var både bedre utstyrt og med vektbasert pris.
Apple sa for siden:
Har ikke så stort kjøleskap så ikke så mange ting som er der alltid. Må handle inn erter planlegging. Men har så godt som alltid rødløk, gul løk og hvitløk. Veldig ofte også småpoteter, agurk, noe grønn salat og cherrytomater. På fat på benken han vi nesten alltid bananer, lime, sitron og avokado.
Novla sa for siden:
Alltid: Løk, sjalottløk, poteter, tomater/cherrytomater (på benken), hvitløk (i krukke i skapet), gulrøtter, ingefær, chili. Alltid erter i fryseren.
Ofte: Paprika, agurk, selleri, aspargesbønner, brokkolini, sopp
Ellers kjøper vi inn alt etter hva som er på ukens meny.
Den eneste frukten vi alltid har er sitron, fordi jeg bruker det mye i matlaging, ellers er nok fruktspising kanskje det området vi har mest å hente ift. kostholdsrådene. Lettere nå på sommer/tidlig høst med fersken, moreller og norske plommer enn ellers i året. Og så har vi for øyeblikket ikke mindre enn tre typer druer, det er da noe. :knegg:
Fluke sa for siden:
Paprika
Bokormen sa for siden:
Vi har alltid løk, hvitløk, agurk, mais (teller det?). Som regel har vi også gulrøtter, brokkoli, paprika og salat i grønnsaksskuffen, men ikke alt sju dager i uka. Men det er ting vi bruker mange dager hver uke. Vi kjøper vel sopp i snitt en gang i uka, vi bruker mye ferdige wokblandinger også. Men det kjøpes inn da det skal brukes, jeg synes ikke holdbarheten er så god på dem.
veobra sa for siden:
Vi har altid potet, gul løk, tomat, rødløk, hvitløk, gulrot, paprika, agurk og blomkål/brokkli. Alltid spinat og noen grønnsaksblanding i fryseren.
Ganske klasisk når jeg sammenlikner med hva andre skriver. Vi er ofte i butikken, men forsøker ha ingredienser til å kunne lage middag uten å måtte handle.
nolo sa for siden:
Tomat, agurk, løk, brokkoli, potet og gulrot er alltid i hus. Og som oftest paprika, squash og en eller annen type salat.
My sa for siden:
Alltid: Potet, gulrøtter, salat, agurk, paprika, løk, hvitløk, chili, i tillegg til blomkål- og brokkoliblanding i fryseren og hermetiske tomater.
Som regel: Brokkoli, ruccola, tomat, spinat, avokado (som riktignok egentlig er et bær), diverse rotgrønnsaker. Hermetiske bønner og/eller erter.
Skilpadda sa for siden:
Tror ikke grønnsak er et helt veldefinert begrep, dessverre. :humre: Jeg synes heller ikke sitron er en grønnsak, og egentlig synes jeg ikke hvitløk eller ingefær eller chili er det heller. Men alt dette er ting vi alltid pleier å ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet, og det er ting jeg bruker når jeg lager middagsmat, og jeg skjønner godt at folk tar det med på listen.
Det varierer jo alltid litt hva slags spørsmål folk føler at de svarer på også. Noen svarer på hva de opplever som standardvarer å ha til enhver tid (enten i kjøleskap, på benken eller i matskapet), noen svarer på hva slags grønnsaker de bruker mest, noen svarer på hva slags matvarer de oppbevarer i kjøleskapet, noen har hatt kostholdsrådene høyt oppe i bevisstheten og har egentlig svart på hva de spiser mest av som hører til «frukt og grønt»-kategorien.
LilleT sa for siden:
Alltid: potet, søtpotet, gul og rød løk, vårløk, hvitløk, paprika, poser med feldsalat og/eller baby leaf mix, ingefær og cherrytomater
Ofte: gulrot, sellerirot, persillerot, reddik, agurk, avokado, fennikel, chili, sopp
Alltid i fryseren: brokkoli, spinat, purre og erter
Alltid på boks/glass: mais, oliven, kikerter, linser og bønner (hvis man skal kalle de grønnsaker?) og tomat
Sikkert noen jeg har glemt. Jeg spiser mye grønnsaker til alle måltider.
Polyanna sa for siden:
Nei, der er vel en frukt. Men det gjelder vel strengt tatt tomat også. :p
Bokormen sa for siden:
Hermetisk tomat har vi alltid et par bokser av i en skuff, det kan vel også gå under "grønnsaker til middag", om en ikke er altfor pirkete. :p
Tjorven sa for siden:
Jeg regner definitivt hermetiske tomater som grønnsaker. Det har vi også alltid stående.
Toffskij sa for siden:
Er sjalottløk en grønnsak, men hvitløk ikke? Kjør debatt! (Bruksområdet er veldig likt i mitt kjøkken, i hvert fall!) :knegg:
Tjorven sa for siden:
Jeg bruker sjalottløk og hvitløk ganske forskjellig, synes jeg. Sjalottløk er mer som en løk, mens hvitløk er et krydder. Ofte bruker jeg begge i samme rett, så for mitt bruk er de komplementære heller enn erstatninger.
Og mengden hvitløk er jo mye mindre. Det blir såpass få gram at jeg tenker det ikke akkurat hjelper særlig på i forhold til kostholdsrådene.
Divine sa for siden:
Gulrøtter, brokkoli, vårløk og hvitløk har vi nesten alltid i hus. Ellers er det litt sånn opp og ned.
My sa for siden:
Jeg er en enkel sjel: Vokser det i eller opp av jorda? Hvis ja: Grønnsak. Vokser det i et tre? Hvis ja: Frukt. Puster det? Hvis ja: Ikke frukt eller grønnsaker. :værsågod:Joda, jeg vet at det er tusen forskjeller og nyanser, og at noe er bær når man tror det er frukt og omvendt, og sopp er ingen av delene, og alt det der. Men det er ca sånn jeg tenker likevel, for alle praktiske formål, når det er snakk om matlaging og kosthold, ikke om biologi.
Løk er grønnsak, og hvitløk er grønnsak. Selv om tomat er per definisjon bær, så er det grønnsak i mitt kjøkken, uansett om de kommer fra pose, beger, stilk eller hermetikkboks.
Tallulah sa for siden:
Ja, og ikke minst handlemønster. Det er mange av grønnsakene nevnt som er innom oss i løpet av en uke, men siden vi handler mer eller mindre daglig ligger de i butikken, ikke vårt kjøleskap/benk.
løve70 sa for siden:
Vi har alltid rødløk, hvitløk, chili, agurk. Som regel potet, gulrot og tomater. Av hermetikk har vi alltid tomater og mais.
My sa for siden:
Ja, det er sant, og omvendt også. Jeg bruker ikke stangselleri eller chili så innmari ofte, men har man først kjøpt det så er det jo såpass mye i pakken at man bare bruker litt, også ligger resten der helt til neste gang man skal bruke det, hvor det sjekkes og enten brukes igjen, eller kastes og man kjøper ny. Derfor befinner det seg stort sett i kjøleskapet til enhver tid. Andre ting, som jeg bruker mye oftere, bruker jeg opp alt av i en rett, og så kjøpes det ikke før neste gang vi trenger det, som kan være et par uker senere. Slik er det med f.eks blomkål her, eller søtpotet m.m. Og til dels også brokkoli og spinat (men det bruker vi oftere, derfor skrev jeg opp det under "som regel", fordi det som regel er innkjøpt til en nær forestående middag).Blå sa for siden:
Vi handler også så og si hver dag og prøver å ikke ha grønnsaker liggende over tid.
Det eneste vi stort sett alltid har liggende er løk, gulrøtter, poteter og tomat. I tillegg har vi stort sett alltid frosne erter, spinat og edamamebønner.
Vi spiser mye annet, men det kjøper vi inn og spiser opp.
Polyanna sa for siden:
Altså, vi ryker jo tom for de nevnte grønnsakene i blant. Det er kanskje mer det som alltid fylles på med på ukehandelen, hvis det er tomt?
Hyacinth sa for siden:
Ja. Vi prøver å ukeshandle, men i realiteten fyller vi på nesten hver dag… Men storhandel gjøres om lørdagene, og hvis jeg da bruker opp blomkålen påfølgende mandag, så kjøper vi kun ny hvis det er noe spesielt som vi trenger blomkål til, eller det er på tilbud eller noe.
Skilpadda sa for siden:
«Frukt» er en kategori som brukes innen både biologi og matlaging, og de to kategoriene er overlappende, men ikke identiske. I biologi er for eksempel tomater frukt; det er også blåbær (bær er en underkategori av frukt) og paprika. I matlaging er det vanlig å skille mellom frukt og bær, og å kalle ikke[-særlig]-søte frukter for grønnsaker.
«Grønnsak» er derimot ikke en kategori i biologi, så det er ikke noe autoritativt svar på om noe «egentlig» er en grønnsak. Enhver mor vet best hva som er en grønnsak for seg. :ja:
Jeg tenker visst på hvitløk, ingefær, chili og urter som krydder, og da åpenbart ikke som grønnsaker. Og løk er i en slags mellomposisjon for meg. :knegg: Det har nok med brukt mengde å gjøre; selv om det finnes oppskrifter som bruker mye hvitløk, så bruker man typisk såpass mye mindre hvitløk enn annen løk at det ikke helt krysser grensen over i «grønnsak». Jeg tenker heller ikke på basilikum som en grønnsak, selv om jeg godt kan ha ganske mange ferske basilikumblader i en salat.
Jeg er enig i det. Og det samme gjelder f.eks. paprika og gresskar.
Avokado er det eneste tre-voksende eksempelet på en grønnsak jeg kommer på i farten; jeg ville i alle fall ikke kalle den en frukt i matsammenheng, siden den ikke er søt. (Men den har vel ikke den sammensetningen av næringsinnhold som man er ute etter når man sier at folk bør spise mye mer grønnsaker. Kanskje den heller bør telles med i nøttegruppen, med tanke på det sunne fettet?)
ingling sa for siden:
Vi har stort sett alltid agurk, tomat og paprika, og jeg har som regel en pakke baby leafmiks eller babyspinat som jeg stapper inn i alle måltider det kan passe. :humre: Andre grønnsaker kjøper vi stort sett når vi trenger det, men vi har matkasse mange av ukens dager og da følger jo grønnsakene med rettene og blir brukt der. Så vi oppbevarer ikke så mye over tid. Jeg har ofte avokado og noen ganger bønnespirer og sånt.
Hyacinth sa for siden:
Dagens! :rofl: Tror jeg må bruke sitatet i signaturen min, eller noe! :haha:
Dette sitatet bør også inn i listen over minneverdige FP-utsagn. :elsker:
Hyacinth sa for siden:
Og sånn for å parkere «er det egentlig en grønnsak»-diskusjonen:
www.frukt.no/artikler/frukt-bar-og-gronnsaker.-hva-er-forskjellen
Melon er altså en grønnsak. :nemlig:
Skilpadda sa for siden:
For meg ( :p ) er melon helt klart frukt. Rabarbra er jeg mer usikker på, men jeg ville ikke kalt det for en grønnsak, tror jeg. :gruble: Antagelig nettopp fordi jeg bare har brukt den i dessertaktige ting.
My sa for siden:
Rabarbra er jeg enig i er i grenseland. Etter bruken har jeg nesten lyst til å definere det som bær. :knegg: Det fungerer til ca det samme som rips.
Fintdethei! sa for siden:
Banan er et bær :nemlig:
My sa for siden:
... og det var ikke før jeg oppholdt meg i et land hvor de vokser at jeg innså at de heller ikke vokser på trær. :knegg: Plantene er bare så store at de ser ut som trær, men de visner når bananene er ferdige, og de sprer seg med stengler under bakken, som jordbær.Fintdethei! sa for siden:
Hæ? Alt man skal lære i voksen alder. Takk :blomst:
Skilpadda sa for siden:
Men bær er frukt, så banan er fortsatt en frukt. :jupp: (Bringebær, kirsebær og jordbær er derimot ikke bær. :knegg: )
Hyacinth sa for siden:
Og kokosnøtt er ikke en nøtt, og agurk er en frukt. Og avocado et bær.
Fintdethei! sa for siden:
Føler at livet er en svindel her.
Polyanna sa for siden:
Haha! Jeg elsker dere!
Nextlife sa for siden:
Alltid: Potet, rødløk, tomat, agurk, paprika, gulrot, salat av noe slag, sitron, sellerirot, kål av noe slag, bokstomat, boksmais, frossen broccoli, frossen erter
Ofte: Kålrot, avokado, lime, broccoli, blomkål, vårløk/purre, fennikel, pastinakk, gul løk
Aldri: Hvitløk
Vi er bare 2 i husholdningen, og for å greie å ha et rikelig utvalg av grønnsaker til enhver tid krever det litt å få brukt opp før de blir slitne. Vi spiser mye ovnsbakte grønnsaker, så da går det oftest greit.
Ellers har jeg grønsaker etter sesong, så nå på høsten med masse gode norske grønnsaker blir det fulle grønnsaksskuffer. :knegg:
liefje sa for siden:
Jeg har trodd at mais er korn, men det er faktisk mer komplisert enn som så:
Filifjonka sa for siden:
Ja, enig med Skilpadda - enhver mor vet best hva som er en grønnsak for seg. :rofl:
Sånne ting bare vet man, inne i midten av seg selv.
Fluke sa for siden:
:rofl:
Fluke sa for siden:
... men at paprika er en frukt. :sjokk:
Tallulah sa for siden:
En vond en attpåtil!
Skilpadda sa for siden:
Ja, det er dessverre ikke noe krav at en frukt skal smake godt. :leimeg:
For å sitere Store norske leksikon:
Hyacinth sa for siden:
:haha:
Tally, paprika er best varmebehandlet. Ikke rå. (Skjønt det er jo ingen garanti for at du skal like den. :knegg: )
Tallulah sa for siden:
Jeg liker best at paprikaen har vært der, men er borte i spiseøyeblikket. :knegg: Kan spise syltet paprika, men ikke som dagligtale-frukt. :skuffet:
Malama sa for siden:
Jeg liker paprika bare som krydder. Altså på paprikapotetgull, eller i form av paprikapulver i matlaging. Jeg prøver iherdig å like fersk paprika, men det har ikke lykkes så langt. Langt mindre so FRUKT, jeg sliter da med den som GRØNNSAK.
Men potet med paprika på må da være en grønnsak på et vis (Se bort fra at det er fritert i olje da ;) )
Skilpadda sa for siden:
Poteter regnes ikke med i grønnsakskategorien i kostholdsrådene (selv med paprikakrydder på :knegg: ).
Magica sa for siden:
Jeg spiser mye grønnsaker. Jeg spiser et eple om dagen, nesten alltid bær i yoghurt og vi har grønnsaker til måltidene. I kjøleskapet har vi alltid løk, gulrot, agurk, paprika, tomat, hvitløk.
Polyanna sa for siden:
Paprika og kanskje agurk tror jeg er de eneste grønnsakene som jeg nesten garantert spiser hver dag, som garnityr på brødskive eller knekkebrød, og/eller som del av en salat.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.