Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Beste krølltang?

#1

Pelle sa for siden:

Hva er beste krølltang for tynt nordisk hår, som er ganske langt? For å lage slike moderne bølger for tenåringer.


#2

Zulu sa for siden:

Enten varmebørste, typ Dyson eller lignende, eller krøll med rettetang.


#3

Storm sa for siden:

Dyson funket ikke på mitt tynne, nordiske, glatte hår, så lurt å prøve i så fall først før man evt går til anskaffelse.

Jeg tror en rettetang brukt på riktig måte vil kunne funke.


#4

Malama sa for siden:

tror jeg har en tenåring som ønsker seg det samme... pr nå sover hun med håret surret opp og innpakket i sokker.

Men hva kjøper man til en 13 åring? (Der for meg at det får bli til jul eller 14 års dagen) Og at jeg blir meget populær om hun får det.

Hjelper sikkert ikke at mine to helt strihårede døtre har en mor med naturlige krøller, i massevis. Og heller ikke at jeg sier at de kom på meg etter konfirmasjonen (puberteten antakelig med reel forklaring, men jeg klippet meg KORT et år før konfirmasjonen og det vokste ut igjen med krøller til konformasjonen)

Men jeg har sånne små krøller da, ikke sånne som er populære blant tenåringer. Jeg har det også er kjent som "bustete kråkereir"


#5

My sa for siden:

Jeg tror de fleste tenåringer bruker rettetang for tiden, for å få moderne bølger, når det er snakk om elektriske stylingapparat. Gjerne en smal type, med litt avrundete kanter.

Ellers er det veldig i vinden med "heatless waves" ja, hvor de surrer håret opp på ulike greier, enten sokker, strømpebukser eller lange "pølser" som kjøpes spesielt til dette, eller gammeldagse hårruller. TikTok er full av tips (mange foretrekker dette, fordi influenserene sier at varmen ødelegger håret, så det er ikke gitt at de ønsker seg tang selv om de sover med håret surret opp).


#6

Malama sa for siden:

jeg kjøpte til og med en sånn pølse på nette til henne, men den funket ikke så godt, det glatte håret løsner i løpet av natten somregel, så hun bruker sokker selv om hun foretrekker krøllene den pølsen gir fordi den også gir krøller bak mens de sokkene bare blir på sidene på en måte.
Første skoledag på ungdomsskolen hadde hun brukt den pølsa, og det var ikke noe bra, så i natt har hun sovet med sokkene (fotografering på skolen idag) og var egentlig heller ikke fornøyd.

Jeg får fiske litt i løpet av høsten ;)


#7

Zulu sa for siden:

:nikker:

Det eneste som er ganske sikkert er at en tradisjonell krølltang (eller krøllstav som var populær for noen år siden), sannsynligvis ikke er det rette verktøyet.


#8

Apple sa for siden:

Jeg bruker rettetang på mitt tynne, nordiske hår. Holder lenge.


#9

Madicken sa for siden:

Min 15-åring bruker rettetang eller sokker for å lage bølger. Jeg synes det er mye unødvendig styr at hun retter ut sine naturlige krøller/fall i håret fordi det ikke er "riktige" krøller/bølger, for så å lage nye. Men man velger sine kamper med omhu...


#10

Pelle sa for siden:

Mye bra info her.


#11

My sa for siden:

I det minste er det en grei bruk av alle de enslige sokkene som hoper seg opp. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.