Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Septemberkaffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Høsten sniker seg innpå med noen hint av sensommer. Vi har satt fem utemøblene, pledd er i kurven ved døren og baksten er på vei.
Personalet er på seminar for å planlegge høstens festligheter, men dere klarer dere jo fint selv.


#2

Toffskij sa for siden:

Ingen var villige til å anerkjenne at det er september? :knegg:

Det er en nydelig sommerdag i Oslo, i hvert fall, så jeg skjønner at augustfølelsen sitter litt i.


#3

Skilpadda sa for siden:

Veldig sommerlig, ja! Vi har vært og gått i din hood i dag, Toffen; besøkt venner som pusser opp og deretter sett på en leilighet som var veldig fin, men som også ville trenge en del arbeid for å fikse en ubrukelig innetrapp (og kanskje sette opp en ekstra vegg for å få plass til flere hyller og bilder :knegg: ). Oppussing frister jo ikke veldig, men på den annen side må antagelig vår nåværende fikses en del på uansett hvis den skal selges, og vi ville jo kunne få gjort ganske mye med den hvis vi puttet penger i det i stedet for å kjøpe ny. (Det høres dyrt og slitsomt ut uansett, seff. :skremt: )


#4

Syrinx sa for siden:

Kurset eg var på vart avslutta tidleg, så eg fekk ein fin time i byen der eg kjente på sola og såg på folk passere i sakte fart til lands og til vanns. (Ålesund :hjerter:)

Heim til sveittefest i solveggen etterpå.


#5

Fersken sa for siden:

Sen søndag i rolig tempo. Skulle bare mangle at det er fint vær, er jo september. :glis:


#6

Ru sa for siden:

Har vært masse ute i dag med hunden. Først på sportrening, og etter middag på tur (og jakt etter nytt treningsterreng for spor) og ringtrening. Snart utstilling og hun er veldig fin men har en skikkelig sløv eier. :himle:


#7

Mex sa for siden:

God morgen.

Et snev av sommerfølelse i helgen. Deilig. Jeg er ikke helt klar for å gi slipp på sommeren helt enda, men på fjellet ser jeg jo at høstfargene virkelig har gjort sitt inntog.


#8

tink sa for siden:

God morgen. På plass på jobb etter en absolutt nydelig helg. Fikk unna noen heftige frister på fredag, så nå må jeg ta fatt på haugen med ting som er utsatt til denne uka.


#9

Millen sa for siden:

God morgen, på vei til noen timer jobb. Har sovet i hele natt. :sjokk:
Veldig klar for kaffe når jeg kommer på jobb.


#10

Tjorven sa for siden:

Knerten og jeg fikk en tidlig start på dagen. Nå ligger han på operasjonsbordet, men dette er en helt standard operasjon så jeg er ikke så (altfor) stressa. Men det er aldri stas når ungen din legges i narkose.

Egentlig hadde jeg et skikkelig viktig møte i dag. Men jeg har delegert til en god kollega, og prioriterer å være mamma.


#11

Blondie sa for siden:

Jeg famler etter å finne en balanse i min reduserte arbeidstid, det er ikke spesielt lett.


#12

Fersken sa for siden:

Jeg prokrastinerer og skyver kjedelige oppgaver foran meg. Det er bare så synd at det er så få av de morsomme oppgavene for tiden.


#13

star sa for siden:

Skulle hatt både fysio og synstest, men begge gikk fløyten. :sukk: Fikk heller noen ekstra riper og bulker i bilen. Kjørbar da faktisk, men har ikke tenkt meg på langtur med det første.
Og hodepina som ikke var der når jeg våkna har nå ankommet.


#14

millact sa for siden:

God bedring, Star!

Jeg sittet og blomstrer på Værnes, levert eldste på folkehøgskole lørdag, vært i Trondheim i går og sett Rosenborg slå Molde på Lerkendal og vært hos kunde i dag i nærheten av Meråker. Blir bra å komme hjem nå!


#15

Blånn sa for siden:

God morgen, eller noe. Trist og grå dag i hovedstaden så da ble det knall rød Marius.


#16

Martis sa for siden:

Så dumt med bilen Star. :klemme:

Grått og vått her, vovsen er bare så der fornøyd med regnklær, men fornøyd med å være tørr når vi kommer inn og unngå føneren. :knegg:

Hjemmekontor i dag og mye konsearbeid. Jeg er blitt mer sensitiv for støyen i landskap enn jeg var før, mulig det bare er fordi jeg er blitt gammel og grinete … Håper jeg får kontor etterhvert! Vi skal bygge om på kontoret.


#17

star sa for siden:

Vått ute ja. Humper på bussen.


#18

Eia sa for siden:

God morgen! Vått, ja, og verre skal det visst bli. Jeg, derimot, har stigende humør pga. mindre ryggvondt og ingen svimmelanfall. Det lover godt, for det er mye fysisk arbeid både på jobb og frivilligjobb denne uka.


#19

tink sa for siden:

Ny dag, nye muligheter. Ettermiddagen krasjlandet litt i går da datter 12 greide å søle maling utover bod, uteområde, egne klær og inngangsparti. Juryen er usikker på skyldfordeling mellom jente 12 som ikke ser seg for når hun skal hente is og far 47 som kanskje har lagret malingsspann på et uheldig sted. Nuvel, asfalten ute og flisene inne er nå skrubbet rene og pene og jeg fikk kjøpt inn en ny dørmatte til trappa ute - den gamle var uansett moden for kassering.


#20

Toffskij sa for siden:

Plask! Men jeg har hørt rykter om at det skal bli sommer igjen i Oslo til helga. Må bare holde ut et par døgn til med øsregn. Jeg har på meg robuste høstsko for første gang i sesongen, og fikk vonde gnagsår på begge hæler med en gang. Enda det ikke var nye sko engang! :mumle: Takk og lov for gnagsårplaster!


#21

Stompa sa for siden:

Det er meldt kjempetemperaturer i Oslo framover. Jeg skal løpe 5K under KK-mila på lørdag og hadde gjerne sett at det var liiiitt kjøligere. :knegg:

Nå er det 10 min til jeg skal opp og fortelle tyskelevene mine at vi skal til Berlin om seks uker. :lykkelig:


#22

Adrienne sa for siden:

Jeg har også hjemmekontor i dag, dvs. sofakontor. Har tent lys, har nydelig blomsterbukett på bordet og god kaffe i koppen og leser på ting som hjernen min på ingen som helst måte vil absorbere. Så da tar jeg en pause og drikker litt mer kaffe, mens jeg venter på at hjernen vil samarbeide igjen. :knegg:


#23

Heilo sa for siden:

Au, tink, det hørtes litt intenst ut på mange måter!

Artig med sånne lærermeldinger Stompa! Du må fortelle hvordan de reagerte.

God bedring til hodet og kroppen Adrienne!

Jeg har også hjemmekontor, og spekulerer på om jeg skal legge inn tid til månedens tredje bad på et eller annet tidspunkt i dagen.


#24

Ru sa for siden:

Jeg sto 1,5 timer i diverse køer for å få fraktet ungdommen til rett sted, så da endte jeg på hjemmekontor i stedet for kontor. Det bøtter ned ute og jeg var kald, så da ble det sofakontor med valpen som varmeelement. :elsker:


#25

Skilpadda sa for siden:

Urettfeigt, Toffen!
Jeg har nettopp vært i utvidet styremøte på jobben og skal straks hjem for å skifte til bunad fordi jeg skal på bankett i Rådhuset. :D Kongen skal visst også dit, men jeg antar jeg og hun jeg er følge til skal sitte ganske langt unna, så jeg får neppe spurt hvordan det går.


#26

Nenne sa for siden:

Bankett i Rådhuset, du! Det var ikke småtteri! :) Så moro. :)

Jeg bare henger og pleier koronaen min. Jeg har ikke testet meg, men Storebror testet positivt på søndag, så da er det vel det Lillebror dro hjem og som jeg i tur og orden har fått jeg også. Jobbreise med stappfullt program er avlyst, så nå skjønner jeg ikke hvordan jeg skal komme i mål med alt, men det får bare være neste ukes problem. Nå orker jeg ikke.


#27

Toffskij sa for siden:

Gøy med bankett! :hyper: Det har jeg vært på en gang også, og da var det polonese. Just sayin'.


#28

Skilpadda sa for siden:

Det var ikke polonese hos oss. Det var riktignok dans, men jeg slapp unna med å holde vesken til følget mitt mens hun danset (og jeg snakket fag med to unge menn vi hadde blitt kjent med under middagen :knegg: ).


#29

Blondie sa for siden:

Regnvått i dag også, men jeg skal greie å komme meg nokså tørrskodd til sykehuset. Lang behandlingsdag i dag, håper jeg kan gå litt bedre på slutten av dagen.

Lang morgenkaffestund med kjære var en ekstra onsdagsbonus. :elsker:


#30

annemede sa for siden:

Bittelitt duskregn på veg til jobb i dag. Nå kaffe.


#31

tink sa for siden:

Jeg har startet dagen med å kjøre buss i nesten halvannen time. Leverte bil på verksted i min bydel, også rett på tre busser som heldigvis korresponderte akkurat videre til jobben, helt motsatt ende av byen/kommunen.

Bankett og bunad høres ut som en spennende tirsdagskveld, Blondie!


#32

Fersken sa for siden:

Ble plutselig kurs på formiddagen, men uten banket og dans til slutt. :knegg:


#33

Blånn sa for siden:

Puster ut etter en hektisk morgen som vikarinnkaller. Fire ringte inn på morgenen og tre visste jeg om fra før. Ja, ja. Kom i mål i dag også. Ellers var det litt dramatikk etter korpsøvelsen. Vi kom ut til masse blålys, politi og ambulanser. Viste seg at det hadde vært en knivstikking utenfor øvelokalet. Puh.


#34

star sa for siden:

Kom meg til og fra buss uten regn. Ikke gæli. Har regna bra etterpå.


#35

star sa for siden:

Sånn, da kan reparasjoner av bilen starte. Lurer på hva i alle verden det blir å koste.


#36

løve70 sa for siden:

Ny dag i Ecuador. Får se om jeg kommer meg ut på mer sightseeing i dag.


#37

Eia sa for siden:

Hoisann! Ecuador! :hjerter: Hvor i landet er du, løve70?


#38

Fintdethei! sa for siden:

Okei, i dag kan det bli klamt og varmt. Null oksygen inne på kontoret nå (jeg vet det er en overdrivelse) selv om vinduet står på vidt gap. Det er meldt 27 grader i ettermiddag. Klager absolutt ikke etter den sommeren vi har hatt, men det er lite tid til akklimatisering. Har med klær til en fjelltur etter jobb, får se om det blir gjennomført.


#39

Tjorven sa for siden:

Det er jo virkelig meldt knallvær fra i dag, så jeg avslutter arbeidsdagen tidlig og i morgen tar jeg hyttekontor. Det blir skikkelig digg. Det er i sånne situasjoner jeg virkelig elsker fleksibiliteten jeg har i jobben min.


#40

Eia sa for siden:

God morgen! Jeg gleder meg stort over knallværet, for vi skal ha høstmarked på frivilligjobben på lørdag! :glis:


#41

star sa for siden:

Skikkelig tåkete på vei til bussen.
Meldt bra ja, så smelter sikkert på vei hjem.


#42

løve70 sa for siden:

Jeg er i Quito. Skal ha en kundepresentasjon i dag :)


#43

Eia sa for siden:

Fin by! Vi feiret nyttår der i 2000/2001. :mimre: :hjerter:


#44

star sa for siden:

Er så lei av å føle meg elendig. :sukk: Dvs mer elendig enn vanlig.


#45

Tjorven sa for siden:

Jeg er på den fantastiske oppfinnelsen hyttekontor. :D Jeg har hjemmekontoravtale om fredagene. Vanligvis pleier jeg å dra på jobb selv om jeg kan bli hjemme, men når det var meldt så fint vær dro vi på hytta i går. Det er så deilig.


#46

star sa for siden:

Høres herlig ut, Tjorven.
Her er der foreløpig grått/tåkete. Men jeg har kledd meg for varmen i dag.


#47

tink sa for siden:

Jeg har tatt bussen til jobb og er klar for utsatt sommerfest med kollegaer i ettermiddag. Da passer det jo bra at sommeren også har utsatt seg selv fra august til september. :digger:


#48

Blå sa for siden:

Så deilig Tjorven.

jeg har ett kort hjemmekontor. Det var sånn fantastisk tørkevær at jeg hadde lyst til å få kjørt to maskiner med klesvask og få det hengt opp.

Etterpå er det kort kontordag og så skal vi også på hytten. :lykkelig:


#49

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor her også. Vasker klær i begge vaskemaskinene til den store gullmedaljen. Vi reiser til Kypros på mandag, så jeg må vel tenke på hva jeg skal ha med meg etterhvert.

22 grader her allerede, blir nok godt og varmt i dag også ja. :)


#50

Toffskij sa for siden:

Jeg er derimot på biblioteket, og egentlig veldig så kvikk og peppy. Det er ikke akkurat så mange andre her, da. :knegg: Men det er 25-årsjubileum for Georg Sverdrups hus i dag, og visstnok kake kl. 12!


#51

Pøblis sa for siden:

Jeg er på Helgeland og er overveldet av den fantastiske naturen her. :elsker:


#52

Skilpadda sa for siden:

Så fint, Pøblis! :hjerter:

Jeg er i Trondheim; mange små møter og korte prater med jobbkontakter i dag, og i morgen feiring av svigermors 80-årsdag.


#53

millact sa for siden:

Straks på vei til Oslo; varm buss. For et knallvær!


#54

Fersken sa for siden:

På vei ut for bobler og quiz. Fin kombo av aktiviteter i varmen.


#55

Eia sa for siden:

God morgen! Jeg skal straks av gårde på sykkel til høstmarked. Det er altså så deilig å jobbe med utearrangementer når været er den beste lagspilleren! :glis:


#56

Fintdethei! sa for siden:

Spiser frokost i all ensomhet, og skal deretter pakke sekken for en lang og herlig fjelltur. Nyt lørdagen!


#57

Blondie sa for siden:

Jeg sitter med kaffekoppen på en balkong i Polen. :glis: Det er varmt og klamt, perfekt for å ragge rundt på kvelds- og nattestid. :knegg:


#58

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har levert to uniformer og en uniformsjakke på rens. Nå fester jeg tråder på en genser før jeg setter kursen mot KK-mila.


#59

Appelsin sa for siden:

:juhu:
Jeg var tidlig på fjellet pga logistikk og altfor varmt vær :knegg:
Tråkket over, så iser ned på sofaen nå og ser logistikken flyte litt.. men straks får jeg gå ut og handle. Bursdagsbarn i morgen, og to gutter som er opptatt med forskjellig i dag og kanskje trenger meg, kanskje ikke. Sånn er det med større barn :hjerter:


#60

star sa for siden:

Nydelig vær, men vi sitter i en hall med is.


#61

Fintdethei! sa for siden:

Det ble 4 timers fjelltur i nydelig vær og ganske så varmt. Etter de siste 3 dagene med full sommer så skal jeg ikke klage på været de neste 2 månedene. Lover.

Pizza i ovnen, og en aldri så liten (stor) pose med smågodt på lur. (Måtte sette den i kjøleskapet så ikke sjokoladefamilien skulle smelte. Makan).


#62

Eia sa for siden:

For en fin helg! Vellykket avvikling av markedsdag i går, deilig og avslappende timer på terassen i dag. Pizzakveld med kjernefamilien i kveld. :hjerter:


#63

annemede sa for siden:

Nydelig fjelltur i går, med heftig nedstigning. Sliten i låra i dag


#64

Fintdethei! sa for siden:

Jammen ble det en fjelltur i dag også, en del kortere, men i hyggelig selskap. Blaut ble jeg, det var ganske mye myr og gjørme, men ingenting ikke vaskemaskinen kan fikse.


#65

Skilpadda sa for siden:

Vi er hjemme etter Trondheimstur og feiring av 80-årsdag. Det ble vellykket og hyggelig; det er ingen selvfølge når folk begynner å bli gamle og syke, og jubilanten selv var veldig glad for at det gikk fint. :hjerter:


#66

Toffskij sa for siden:

Så fint at det ble bra, Skilpadda!

Jeg har vasket badet i dag. Det var på tide. :nemlig:


#67

star sa for siden:

Jeg har fått ånden over meg og ryddet litt.


#68

Millen sa for siden:

Så bra, Star:heia:


#69

Blånn sa for siden:

Morn! Det er mandag.


#70

annemede sa for siden:

God morgen. Jeg har nyvaska sykkel-regnklær.


#71

Maverick sa for siden:

:kaffepc:

Jeg forsøker å få pløyd gjennom litt pensum før dagens agenda begynner å rulle - den er ganske tettpakket så dette er nok døgnets ene studievindu. Heldigvis skal jeg tilbringe store deler av ettermiddag/kveld utendørs i det som i følge meteorolgene skal være en middels vannflom. :jupp:


#72

Eia sa for siden:

Morn! Yngste slapp å kjøre i øs pøs til første utplasseringsdag. Det er fortsatt opphold her etter nattas regnskyll og tordenvær, men det holder nok ikke dagen ut.

Her er det nok å gjøre, i tillegg til at jeg skal delta via skjerm på møte om relevante EU-normer (arbeidsgruppe i bransjen). De fleste andre deltar IRL i Paris, men slik ekstravaganse har vi verken tid eller råd til, så jeg fikk mast meg til digital deltakelse. :jupp:


#73

tink sa for siden:

God morgen. Her er det også rimelig vått, foreløpig er det helt greit med tanke på den ukesavslutningen vi plutselig fikk med en deilig bonussommer. Jeg er også godt fornøyd med at jeg fikk gjort litt smårydding i hagen, og er ferdig med å strikke bol i sommerens store genserprosjekt.

Det som ikke er så stas at den truende forkjølelsen fra før helga er i ferd med å slå ut i full blomst. :trasser:


#74

star sa for siden:

Fysio om litt. Blir vel vått her også etterhvert.



#76

Adrienne sa for siden:

Huhei for en sinnsyk luftfuktighet det er ute nå. :puh:

Til og meg jeg, som knapt nok har antydning til krøller, har fått et nydelig kaos på hodet. :knegg:


#77

løve70 sa for siden:

Så var det slutt på den lille sensommeren vi fikk. Skikkelig høstvær. Hjemmekontor med b2b møter frem til 18.30 - heftig start på uken.


#78

Blånn sa for siden:

Morn! Buss til jobb i dag siden t-banen min ikke går på grunn av røykutvikling i en tunell. Det er nesten like effektivt med buss, så det går greit. Må få tak i et par vikarer, da.


#79

star sa for siden:

Hvorfor lærer jeg ikke. Når man vurderer å ta den store paraplyen så gjør nå det da. :gaah: Mer å drasse på, men bedre beskyttelse.


#80

Martis sa for siden:

Jeg trodde det skulle være katastroferegn, men her er det sol! Får ta lunsjen ute etterhvert på hjemmekontoret, først tre timer på teams…


#81

star sa for siden:

Ikke massivt regn her heller, men sånt pleier ikke treffe her. Mer rundt om.
Ble våt på vei til buss. På jobb er det blå flekker på himmelen innimellom.


#82

Blondie sa for siden:

Her er det antydning til sol, men det er tydelig høstkaldt.


#83

Albertine sa for siden:

Det er en fantastisk høstdag her på Sunnmøre, med knallblå himmel, frisk og klar luft og små tåkedotter strødd utover fjellene. Jeg elsker høsten!


#84

Input sa for siden:

Her er det også nydelig sol, og heldigvis høstkaldt. Jeg elsker også høsten! Tropenetter i midten av september synes jeg er veldig skremmende.


#85

Eia sa for siden:

Høsttemperatur her også, plutselig. Må ta inn noen tomater i ettermiddag, kjenner jeg.

Endelig ferdig med møtet (i alle fall jeg). Fikk sagt mitt, og holdt ut flere timer med stakkato engelsk med varierende aksenter. :gjesp:

Nå bærer det ut i produksjonen, og neste kapittel i lydboka! :lesesirkel: :1984: :hyper:


#86

vixen sa for siden:

Inne fra budsjettmøte. Kommuneøkonomi er trasige saker. Inntektene minsker og oppgavene øker. Bare i min enhet har jeg 11 årsverk mindre forbruk enn budsjettert,men overskrider likevel budsjett med nesten 6 mill på lønn. Dyrt å ikke ha nok folk. Blir artig høst med budsjettarbeid når vi i tillegg står i innføring av helseplattform. Blæh


#87

Mex sa for siden:

Sitter på hjemmekontor i dag og sliter litt med å finne motivasjonen.
Litt værsjuk og møkklei alt regnet. Nå er det jo rasfare over hele Gudbrandsdalen omtrent, så ikke noe moro å kjøre bil i området.


#88

Blånn sa for siden:

God morgen! Sitter på banen. I dag er det ikke røyutvikling. Så langt bare tre som har ringt inn syke (i tillegg til de som er sykmeldte…). Vikarkabalen er foreløpig overkommelig. I dag er en fin dag med ferdigbefaring av en del av skolen som er rehabilitert. Og så har jeg på meg nystrikket, tykk ullgenser. Lei av å fryse.


#89

star sa for siden:

Hadde jeg vært et par minutter tidligere ute så kunne jeg tatt 6 bussen. For den var 55 min forsinka. Men humper nå på riktig buss. Blåser fælt i dag då glad det ikke regna samtidig.


#90

Maverick sa for siden:

God morgen! Skoleelevene er kastet ut døren for lenge siden, de begynner fryktelig tidlig i dag begge to, og jeg har da litt rolig tid til egen skole før jobb og Alt Annet. Ble mest opptatt av presidentdebatt i dag da, men det var jo ikke så galt det heller.


#91

tink sa for siden:

God morgen. Har sovet litt bedre enn de forrige nettene. Forkjølelsen ser ut til å være nettopp det og er på retur framfor en gryende influensa.

Det høres hektisk ut å være Blånn på jobb, men sånn er det kanskje alltid? Krysser fingrene for at alle får en finfin dag!


#92

Nenne sa for siden:

Hjemmekontor i dag også, for å ta det med ro etter koronaen. Det går bedre nå. Særlig fordi jeg har hatt en veldig god natts søvn etter en veldig dårlig i går. Søvn er viktig altså!


#93

Eia sa for siden:

God formiddag! I dag er det en salig blanding av stokking av ordre, pakking av ordre, repakking pga. tillegg/endringer og hva-har-du. :stuart:

Heldigvis er det med radio/podkast på øret og en dyp glede over kvelden i går, der vi fikk til flere fine spor som gjorde låtene godt (korer på en venns innspilling av egne låter). :mini-zen:


#94

Adrienne sa for siden:

Hjemmekontor i dag, og angrer litt på det, for rett utenfor vinduet mitt holder ikke mindre enn to gravemaskiner på å grave opp veien, og det betyr at de må hakke seg igjennom asfalt og det bråker noe så inn i hampen. Selv ikke musikk på full guffe klarte å stenge ute lyden.

Får håpe de blir fort ferdig, for de sperrer også ene innkjørselen vår, med parkeringsplass, i god gammeldags "grav først, informer etterpå"-stil.


#95

Skilpadda sa for siden:

Hei! Hektisk summeaktivitet på jobben min, vi har en stor lansering med påfølgende fest i morgen, og alle er engasjert i dette. Det blir veldig stas, tror jeg, og så blir det dessuten fint med omsider litt normaltilstand etterpå. :humre:


#96

Blånn sa for siden:

Kabalen løste seg greit. Ferdigbefaringen gikk fint og vi får trolig gulvbelegg og malt rommet ved siden av. Etter det tok dagen virkelig av. :knegg:


#97

millact sa for siden:

Jeg eksploderte på jobb i dag, ikke likt meg. Kollegaene skjønte det og begynte å hjelpe til…….vanskelig å skulle teste nytt system hvor vi går live om noen måneder i tillegg til vanlig jobb.


#98

star sa for siden:

Våkna av postbilen kl.5 i dag. :mumle:
Og så irriterer jeg meg over at jeg ikke finner skoene jeg vil ha i riktig farge.


#99

Mex sa for siden:

God morgen

På kontoret, gleder meg over at værvarselet for helgen viser sol. :D


#100

Tjorven sa for siden:

Jeg er litt spent, for jeg skal på jobbintervju i dag. Det er runde 2, så det er sannsynlig at de er interessert. Jeg synes det er litt skummelt å kanskje skulle bytte jobb. Jeg virkelig elsker oppgavene mine, men arbeidsmiljøet er ganske vanskelig. Jeg føler at jeg kjemper mot vindmøller etter at vi omorganiserte for to år siden, og nå er det kanskje på tide å innse at dette ikke kommer til å "gå seg til". Vi er flere som føler det på samme måte, og akkurat det er veldig godt å vite. Allikevel kjenner jeg meg ambivalent.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.