Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God hårføner med diffuser - har du tips?

#1

Arran sa for siden:

Jeg har etter hvert ganske langt hår som er tykt med bølger fra naturens side. Foretrekker helst å la det lufttørke, men det tar så lang tid at hårføner må til iblant. Har hårføner med en diffuser som ikke sitter skikkelig fast, og som i tillegg er litt stor og uhåndterlig.

Så: Har noen tips til en god hårføner med diffuser som sitter skikkelig, og som helst ikke er gedigen? Og som kanskje ikke er Dyson til mange tusen?


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg har ghd Air hjemme og på hytta. Samme som frisøren min bruker. Fornøyd med den :jupp:


#3

Arran sa for siden:

Har sett litt på den. Hvordan synes du det er å bytte munnstykke på den? Vil jo ha en diffuser som sitter fast ved bruk, men ser flere som synes det er vanskelig å bytte munnstykker på denne.


#4

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg har en ghd som ligner veldig på den Izzi har, men den begynner å synge på siste verset. Har derfor bestilt meg en fra Curli, norsk merke. Den har fått veldig bra score på tester, og ser veldig mye mer ergonomisk ut enn klassiske fønere. www.curli.no/produkt/aeroflow-gra/ref/24/

Synes diffuseren har lett for å løsne på ghd’en. Munnstykker festes med magnet på den jeg har bestilt meg nå, håper det funker bedre.

Kan rapportere tilbake når jeg har fått testet den. :)


#5

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes det går greit. Det faller ikke lett av i hvert fall, og det synes jeg er viktigst (hadde en tidligere som falt av hele tiden under bruk og skremte livet av meg :knegg: )


#6

Arran sa for siden:

Den var snasen! Ser egentlig ganske perfekt ut, så jeg bestilte jeg også :blånn:


#7

Ruslebiffen sa for siden:

Gøy! :vibber: Gleder meg til å teste den ut og å høre hva du synes; jeg føner alltid og er litt lei av digre fønere. Og så ser den enklere ut å pakke i kofferten på reise, hotellhårfønere er virkelig bare tull stort sett, men jeg orker sjelden pakke med meg vanlig føner.


#8

IzziCreo sa for siden:

Gleder meg til å høre deres erfaringer! Synes koppen på diffuser virket litt liten, men det kan være synsbedrag :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.