Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fjerning av ansiktshår

#1

apan sa for siden:

Altså, alderen tynger. Jeg blir sprø av økt hårvekst på hake og hals. Finnes det noe effektivt man kan bruke hjemme for å holde kontroll på dette?


#2

Karamell sa for siden:

Jeg napper. Følger med her.


#3

løve70 sa for siden:

Samme her :nemlig:



#5

Bloppy sa for siden:

Jeg skjærer av alt i hele fjeset jeg. Med sånn kniv som man bruker til øyenbryn. Håret vokser ut akkurat som det alltid har vært.


#6

Robyn sa for siden:

Jeg bruker også denne. Men det må gjøres flere ganger i uken. :mumle:


#7

Polyanna sa for siden:

Med mørke hår så burde kanskje produkter som Alvaskin fungere?

(Lurer på om de har en fornøyd-garanti også?)

Jeg var i gang med fjerning av hår på andre deler av kroppen i fjor vinter (med et annet apparat, Braun, tror jeg), og hadde begynt å få effekt av det, da jeg i stedet valgte en dramatisk mer effektiv metode for hårfjerning. :nemlig:

Det er IKKE smertefritt.


#8

ingling sa for siden:

Jeg bruker den Flawless-saken på overleppe og i ansiktet, men barberer faktisk også hals og hake, siden jeg har hatt mye hårvekst der lenge og det ikke er så lett å slutte når en først har begynt. Synes ikke det er noe stress å bruke Flawless ofte, den er liten og nett, men må lades innimellom.


#9

Malama sa for siden:

Jeg har ikke flere hår enda enn at jeg fortsatt napper dem. På samme sted hver gang og jeg kjenner at det ene har vokst ut igjen nå så det er frem med pinset når jeg kommer hjem. De er NESTEN så det flytter inn en pinsett i veska mi eller skuffen på jobb så jeg slipper å vente til jeg kommer hjem, for når det først er der så irriterer det.


#10

Fluke sa for siden:

Her er litt mer enn nesten:
Her er pinsett i vesken(e), i skuffen på jobb, i skapet på gangen, på badet, i toalettvesken, i campingutstyret og i hanskerommet i bilen. :sparke:
(Har neglefil også de samme plassene, for når negl fliser seg opp, så MÅ det fikses asap)


#11

Malama sa for siden:

Jeg har neglefil og tanntråd på jobb.
Jeg har pinsett på badet og i toalettmappen og i vampingutstyret, men altså ikke på jobb enda. Det er dog kanskje meget mulig at det endrer seg snart.....


#12

millact sa for siden:

Jeg napper med pinsett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.