Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erstatte olje i gulrotkake med margarin eller smør

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg har høstet inn mengder med gulrøtter fra hagen i dag, deriblant masse små. Jeg tenkte at disse kunne jeg hive i raspemaskina og bruke i en gulrotlangpannekake. Alle oppskrifter jeg finner, er med matolje, men jeg har ikke nok. Kan dette erstattes med Melange eller meierismør? Alt blir jo bedre med smør? Eller ikke?


#2

Hyacinth sa for siden:

Jeg gjør alltid det. Jeg har sjelden nøytral olje stående, det brukes aldri.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Det går kjempefint. Kjør på!


#4

Floksa sa for siden:

Den blir MYE bedre med smør. Jeg bruker aldri olje. Smør, smør og mer smør.
Altså smør, ikke margarin.


#5

Filifjonka sa for siden:

Smør er mye bedre ja.


#6

Lhi-My sa for siden:

Det ble Melange, jeg sendte gubben på butikken for å kjøpe smør for noen dager siden og han kom hjem med Melange. Det var billigere og måtte jo gjøre samme nytten. Nå røk det i gulrotkaka, så er jeg kvitt det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.