Arona sa for siden:
Hvordan servere/tilberede ferdigstekte medisterkaker slik at de er bitte litt mer spennende enn med poteter, brun saus og surkål..... :confused:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Arona sa for siden:
Hvordan servere/tilberede ferdigstekte medisterkaker slik at de er bitte litt mer spennende enn med poteter, brun saus og surkål..... :confused:
Kaktus sa for siden:
I går serverte jeg med kålrotstappe. Deilig! (Bortsett fra litt mye pepper, men det løste seg ved å drikke mye vann. :knegg: )
Bluen sa for siden:
Hva med å lage en god potetmos med muskat og litt hvitløk? Nam!
Left sa for siden:
Stek dem i panna sammen med svisker skåret i småbiter og eplebiter, og server når eple/svisker er mørt. Så lager du fløtesaus i stedet for vanlig brun saus, og kokte poteter til.
Angelique sa for siden:
Serverte i romjulen hjemmelagde medisterkaker med fløtegratinerte (hjemmelaget) poteter, minmimais og rødkål.Kjempedeilig
Harriet Vane sa for siden:
Lag rødkål med 1 rødkålhode i tynne strimler, 1 rødløk, 1 neve rosiner, 1 ss eller mer med balsamicoeddik, salt, pepper, 1 ss smør og litt brunt sukker.
Rotmos med masse ulike typer røtter, poteter, gulrøtter, sellerirot, kålrot osv i små biter dampes og moses med stavmikser, litt matfløte og en smørklatt. Kaldpresset rapsolje kan erstatte litt av smøret. melk kan erstatte fløten. Muskat, salt og pepper.
Karamell sa for siden:
:lar være å kjøpe de: ;)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.