Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjedelige medisterkaker ...

#1

Arona sa for siden:

Hvordan servere/tilberede ferdigstekte medisterkaker slik at de er bitte litt mer spennende enn med poteter, brun saus og surkål..... :confused:


#2

Kaktus sa for siden:

I går serverte jeg med kålrotstappe. Deilig! (Bortsett fra litt mye pepper, men det løste seg ved å drikke mye vann. :knegg: )


#3

Bluen sa for siden:

Hva med å lage en god potetmos med muskat og litt hvitløk? Nam!


#4

Left sa for siden:

Stek dem i panna sammen med svisker skåret i småbiter og eplebiter, og server når eple/svisker er mørt. Så lager du fløtesaus i stedet for vanlig brun saus, og kokte poteter til.


#5

Angelique sa for siden:

Serverte i romjulen hjemmelagde medisterkaker med fløtegratinerte (hjemmelaget) poteter, minmimais og rødkål.Kjempedeilig


#6

Harriet Vane sa for siden:

Lag rødkål med 1 rødkålhode i tynne strimler, 1 rødløk, 1 neve rosiner, 1 ss eller mer med balsamicoeddik, salt, pepper, 1 ss smør og litt brunt sukker.

Rotmos med masse ulike typer røtter, poteter, gulrøtter, sellerirot, kålrot osv i små biter dampes og moses med stavmikser, litt matfløte og en smørklatt. Kaldpresset rapsolje kan erstatte litt av smøret. melk kan erstatte fløten. Muskat, salt og pepper.


#7

Karamell sa for siden:

:lar være å kjøpe de: ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.